Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrs.mom
    31. Srpanj 2018. 15:28

Isssa

Hej cure 😀tolko sam stranica sad pročitala da više nemam pojma ko je kaj napisal 🙈
    Bruncilinemogu vjerovati kak se u jednom mirnom danu može toliko stvari okrenuti i dogoditi, presretna sam šta je u konačnici sve super završilo za vas dvije ❤️🙏, evo u kući imamo jednu palčicu, isto u 31 tjednu rođena i mala je čudo 😍, imala je 1400 grama i pala je na 1200 grama nakon 1 dana, sada ima 10 mjeseci (8 terminskih) i napredna je nenormalno 😀, puže već 2 mjeseca ko zvrkić, već se počela dizati na nogice, frajerica bi hodala 😂 a da ne velim da je mišelinka samo takva 😍, tako da ne brini, i tvoja Bruna će biti zvrkić mali 😍, samo strpljenja treba 😀

Mi smo ove godine klimu ugradili a da nismo ja stvarno ne znam kak bi izdržala ovu sparinu, mislim da bi cijeli dan ležala u 2 cm vode u tuš kadi (tolko je duboka kada) 😂

Stigla mi je mama napokon iz DE, pomaže mi oko kuhanja i veša, napokon imamo neku pomoć, do sad se muž rastrgal od posla, neznam kak je jadan preživio 😀

Danas od jutra radim onaj glupi GUK profil, pa jedva iscjedim tu krv iz prsta, još mi je one igle htjela u Petrovoj dati da se pikam, pa nema šanse, divim se narkomanima, nemrem ju ni vidjeti 🙈, sva sreća imam aparatić za mjerenje šećera pa se i pikam s onim malim čudom, bitno samo da ne vidim iglu 👿

Sretni vam na pregledima, ja imam sutra u TA, ujutro moram tu krv nositi do 9 u Petrovu, pa čekat nalaze do 11, i onda na pregled u TA 🤤, cijeli dan ću bit u pogonu 😥

MaSen ako ću biti solo u Petrovoj može kava? Neznam kak imaš obaveze oko dojenja ujutro, doktora i svega, ja bi trebala imati rupu od 9-11 negdje

Moze kava.. imam dojenje u 8 i u 11.. 
    Ako budes solo pisi pa se nadjemo na kavici

Palcica12
    31. Srpanj 2018. 15:58

Bruncili cestitam na malenoj, brz oporavak vam zelim!
    Drugima cestitam na pregledima.
    Pisale ste puno toga ali ja sam jednostavno sve zaboravila 🤣

26.05.2004. 💙
    11.03.2011. 💜
    05.10.2013. ❤
    08.11.2018. 💛

Ivylee
    31. Srpanj 2018. 16:07

Okozeleno i hortensia vi ste mi najbliže po terminu... Pa moj je trbuh onda kao u 8 mjesecu najmanje 🤭 Kile su +5 ali trbuuuuuuuuh!!! Tješila sam se da je to zbog druge trudnoće ali Okozeleno sad si mi uništila alibi 😂🤣
    Issa suosjećam za guk i bockanje...još se živo sjećam cijeđenja krvi i modrih prstića 😥 Mali savjet je da pod toplom vodom dobro zagriješ prste pa krv lakše ide...iako s obzirom na temperature vani ima da jurca sama 🙈

Isssa
    31. Srpanj 2018. 16:25

MaSen

Isssa

Hej cure 😀tolko sam stranica sad pročitala da više nemam pojma ko je kaj napisal 🙈
    Bruncilinemogu vjerovati kak se u jednom mirnom danu može toliko stvari okrenuti i dogoditi, presretna sam šta je u konačnici sve super završilo za vas dvije ❤️🙏, evo u kući imamo jednu palčicu, isto u 31 tjednu rođena i mala je čudo 😍, imala je 1400 grama i pala je na 1200 grama nakon 1 dana, sada ima 10 mjeseci (8 terminskih) i napredna je nenormalno 😀, puže već 2 mjeseca ko zvrkić, već se počela dizati na nogice, frajerica bi hodala 😂 a da ne velim da je mišelinka samo takva 😍, tako da ne brini, i tvoja Bruna će biti zvrkić mali 😍, samo strpljenja treba 😀

Mi smo ove godine klimu ugradili a da nismo ja stvarno ne znam kak bi izdržala ovu sparinu, mislim da bi cijeli dan ležala u 2 cm vode u tuš kadi (tolko je duboka kada) 😂

Stigla mi je mama napokon iz DE, pomaže mi oko kuhanja i veša, napokon imamo neku pomoć, do sad se muž rastrgal od posla, neznam kak je jadan preživio 😀

Danas od jutra radim onaj glupi GUK profil, pa jedva iscjedim tu krv iz prsta, još mi je one igle htjela u Petrovoj dati da se pikam, pa nema šanse, divim se narkomanima, nemrem ju ni vidjeti 🙈, sva sreća imam aparatić za mjerenje šećera pa se i pikam s onim malim čudom, bitno samo da ne vidim iglu 👿

Sretni vam na pregledima, ja imam sutra u TA, ujutro moram tu krv nositi do 9 u Petrovu, pa čekat nalaze do 11, i onda na pregled u TA 🤤, cijeli dan ću bit u pogonu 😥

MaSen ako ću biti solo u Petrovoj može kava? Neznam kak imaš obaveze oko dojenja ujutro, doktora i svega, ja bi trebala imati rupu od 9-11 negdje

Moze kava.. imam dojenje u 8 i u 11..
    Ako budes solo pisi pa se nadjemo na kavici

Javim se svakako do 9 😀

Schinin
    31. Srpanj 2018. 16:27

Jutro cure 🙂 ja sam se nocas probudila zbog grca I to u misicima izmedju rebara, a jesam psovala 🤭 ako ste Cole psovke, nimalo ladylike, onako iz daljine.... to sam bila ja 😂😂
    Sanja sorry sto si cekala odgovor, jbg vremenska razlika... ovako: u eu prije preporucuju metoprolol nego labetolol (presolol) dok u angloamerikanskom predjelu radije daju labetolol. Obadva su sigurna u trudnoci, nemaju neki veliki uticaj na fetus. Koliki ti je tlak inace? Jer kao ne the reporucuju nuzno da se nesto radi ako je “lagana “ hipertonija tj vrijednosti ispod 160/95... nikad te nisam pitala, ali se nadam da ti redovno mjere proteine u urinu kao I jetrene Enzyme???
    Crna, Okozeleno, pandica bas fino da ste se javile 🎊  pitala sam se sto je s vama
    Bruncili drago mi je da si imala unatoc hitnosti i tom svem stresu jedno positiv no iskutsvo I da si naletila na dobar tim! Svaka cast, iz tvog posta zraci neka pozitivnost 😍 a kao da vidim tvoj onako malo teleci, zaljubljeni pogled prema Bruni😍😍😍 mala lavica bude dobro, ima ona snage, a kako I meni pored takve name 😘😘😘 za vas obje 
    Masen iskreno saucesce za kumove 😞 ne mogu ni zamislit kako Im je 😢 mislim da ta rupa na srcu nece nikada zarasti, ali hvala im jer su u trenutku najvece boli donijeli odluku koja ce sprijeciti da jos nekoliko roditelja prolazi kroz to isto sto oni sad prolaze♥️ 
    Super za obavljene preglede🎉🎉🎉  i divne busice 😍 uzivajte u njima, jer ih brzo gubimo 😉 

Isssa
    31. Srpanj 2018. 16:47

Ivylee

Okozeleno i hortensia vi ste mi najbliže po terminu… Pa moj je trbuh onda kao u 8 mjesecu najmanje 🤭 Kile su +5 ali trbuuuuuuuuh!!! Tješila sam se da je to zbog druge trudnoće ali Okozeleno sad si mi uništila alibi 😂🤣
    Issa suosjećam za guk i bockanje…još se živo sjećam cijeđenja krvi i modrih prstića 😥 Mali savjet je da pod toplom vodom dobro zagriješ prste pa krv lakše ide…iako s obzirom na temperature vani ima da jurca sama 🙈

Ma strašno, ujutro sam jedva nacjedila, 4 puta sam se pikala i nikako nije htjela krv ići, a ovo ostalo ide lakše 😪

Baby.nb1
    31. Srpanj 2018. 17:12

Jao Boze pa ubi me ova trutavost 😂😂
    Stvarno se tesko pomirit s tim da nesto ne mozes.. Sutra krecimo stan i ja reko ajde da bar malo muzu pomognem idem sklonit stvari sa ormarica, slike i te gluparije sta stoje okolo... Pa ko puz sam, pa svako malo pauza, ajme... Sad mi je jasbo zasto mi je rekao da me danas vozi kod mojih i tamo sam dok oni zavrse. Koliko god mu htjela pomoc, cinjenica je da sam mu sad vise smetalo pod nogama, nego pomoc... No dobro, mali je stan pa nema tu puno posla, gotovi su za 3-4 sata. Gore mi je radi mame koja je rekla da ce doc pocistiti kad zavrse, a vani su ove glupe vrucine, bas mi je zao da se muci i da ne mogu ja to sama rijesiti. Ali sve za malog pisulinca. Oprostite na ovom monologu, ali morala sam se malo ispuhati. 😖

url=https://lilypie.com]

PlavaBorovnica
    31. Srpanj 2018. 17:21

Baby nb1, znam na što misliš i ja sam sve nesposobnija. Morala sam mamu jutros zamoliti da mi pomogne očistiti stan iz kojeg smo selili, na kraju uopće nisam bila u stanju ići jer sam se jučer preforsirala, tako da su išli ona i moj muž čistiti🙈
    A prethodna noć... Grčevi (ili kontrakcije?)od ponoći do 6 ujutro, kao menstrualni, zateže pa pusti+ bebi su ruke i noge šetale po stomaku, bila je tako aktivna mislila sam da radi piruete.

PlavaBorovnica
    31. Srpanj 2018. 17:21

Crna i Okozeleno, drago mi je da ste s nama opet :)

Ssanja
    31. Srpanj 2018. 17:23

Schinin hvala ti puno na odgovoru.
    Ja kad mjerim tlak u zadnja dva mjeseca koliko uzimam terapiju nisam upratila da je išao iznad 145/90, Rezultati holtera kažu tokom dana prosječna izmjerena vrijednost 139/76, a tokom noći 138/69. Maximalna vrijednost tlaka 183/99, a minimalna 117/59. Ja kao laik kad uporedim rezultate od prije terapije sa ovim novim vidim poboljšanje, i zato mi nije jasno čemu povećavanje terapije uvođenje nove. Kao doktora brine moj puls koji istina ide do 130 ali takav je od kad znam za sebe i znam da to treba rješavati, ali zar to ne može sačekati još ovih mjesec dana koliko je ostalo do kraja trudnoće. Nalazi kompletne laboratorije pa i proteina u urinu su u granicama normale, to radim jednom u 20 dana. Jednostavno me strah beta-blokatora jer sve što sam čitala o njima kažu da se ne preporučuju u trudnoći osim u krajnjoj nuždi i da spadaju u c kategoriju lijekova.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.