Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jelennnna
    31. Srpanj 2018. 17:29

Pandica virujen da se s vremenom ispraksiras, a s prvim djetetom je teze jer nema se iskustva pa pusemo i na hladno. Ja i muz nemamo uopce male djece u blizoj rodbini, ja osobno nikad ni nisam drzala u rukama bebu manju od 3-4 mjeseca, no vjerujem da instinktivno znas sa svojim djetetom. Uglavnom misljenja sam da je trudnoca sala mala (u vecini slucajeva) za ovi nastavak sta slijedi (alergije, dojenje, prve temperature i ostalo). 
    Christy mogu mislit sta ti je proslo kroz glavu. Mala anegdota - znaci ima mozda 2 god ja sam u restoranu ljeti jela crni rizot u ponedjeljak.  I negdi 6 dana iza stolica crna kao katran. I sad odem do svoje doktorice, ispricam joj sve i sad kaze zena malo je kasno da bude to od tog rizota, a i kroz pubertet sam imala gastritis i posalje me u bolnicu na hitni. I sad u bolnici ja na  hitnom  i neki covik koji je pretrca pola grada i nabio si tlak. I prica on meni ka kako je tu "redovan" i sl. A kako je meni muz odma u startu mi reka ka nije ti nista , to ti je od rizota i sve mu skupa bilo presmijesno. Jos se sicam kad me vozia doma, zafrkava me po miseca kasnije jel mi zivot ugrozen te da  blago doktorima s ovako hitnim slucajevima. 

Ssanja
    31. Srpanj 2018. 17:30

I još samo kad gledam onaj dijagram mjerenja ta vrijednost 183/99 je izmjerena samo jednom u toku cijelog dana, a sva ostala su bila ispod 150.
    Izvinjavam se ostalim curama što vas smaram sa pisanjem o ovom  jednostavno malo ludim danas pa sam imala potrebu da razmijenim mišljenje sa nekim 

31. Srpanj 2018. 18:21

Brinicili - čestitke na bebici. Šokirala sam se kad sam čitala post, onako iznenada. Bogu hvala na instinktu sa "nesto ne štima". Samo neka ste vi dobro. Odlučile cure slaviti rodjendan ljeti. 
    Nisam upratila, kako se zove curica od MaSen?
    Baby nb1 - evo uho koje te razumije. Zbog radova me muž sprasio kod svoje mame jer stvarno nije za biti u toj prašini ni meni ni pasici. Trebale smo biti par dana, evo nas 2 tjedna još uvijek smo tu. Još sam ja tvrdila da nema šanse da lijepe pločice bez mene, da ću ih ja lijepiti, da ću ja pokreciti onoliko koliko mogu s poda da se ne penjem po stolicama... i imam osjećaj da sam sve to i mogla prije 2 tjedna. Sporije ali mogla sam. Jucer muzic moj meni govori kako će doći po mene da lijepimo pločice... ja njem kažem da ja bas i nisam sigurna da se uopće mogu kretati vise u stanu jer je sve razmješteno i da imam osjećaj da mi je pupo ogroman i da sve sto sam mogla prije 2 tjedna da mi je nemoguce sada. On malo šuti i kaže.... "Bože, tebi priznati da nešto ne možeš je teže nego roditi! Hajd da sam i to doživio" jer on pamti sto sam ja mogla i sad mu je to prevelika razlika. Razlika koju nisam ni ja primjetila dok nisam usporedila slikice pupe od prije 2 tjedna i sad! 

31. Srpanj 2018. 18:26
    28.tt i 30tt, +19
    28.tt i 30tt, +19
    Baby.nb1
    31. Srpanj 2018. 18:29

PlavaBorovnica i Garavusa ziva istina, sve sam nekako gurala i bas ko da se nesto preko noci desi. Ko oni djeciji skokovi u razvoju, odjednom i ne mozes i gotovo

url=https://lilypie.com]

petrapp2605
    31. Srpanj 2018. 18:34

Baby.nb1, PlavaBorovnica, Garavusa005 pa nije baš ni kod mene ništa bolja situacija. Ako mi nema muža doma, onda mi svekrva nosi veš na tavan i stavlja sušiti, a ako je doma, onda mi on ponese i pomogne razvjesiti da se ne osjećam totalno beskorisno. Dok su bili na moru, bila mi je tlaka puniti suđericu, sad eventualno stavim čaše i šalicu unutra jer idu na gornju policu, sve obavi svekrva. Mi isto imamo u planu pokrečiti svoju sobu krajem osmog mj, a već sad mi je svekrva rekla da se niš ne brinem da će mi ona sve počistiti i da samo ostavim kaj god da ne mogu. Danas me muž ujutro ostavio kod mojih, jer je kod njih klima da malo dođem k sebi od ove vrućine. Uhvatim se da mislim da nešto mogu, pa krenem i samo što ne plačem jer sam se sva uspuhala i izmorila a nisam ni krenula radit što sam zamislila...

petrapp2605
    31. Srpanj 2018. 18:38

I još su mi sad digli tlak ovi pametnjakovići iz t-coma, isključili mi internet, jer oni po ne znam koji puta u zadnja 3 mj ne vide uredno uplaćen račun! Svaki put im se mora specijalno poslati mailom da smo platili, da bi još 24 sata čekali da ponovno uključe nešto što nisu imali na temelju čega ni isključiti...

31. Srpanj 2018. 19:31

Jelena M tako sam i ja imala epizodu sa crnim rizotom i stolicom 

Stigli smo s kontrole. 32tt, sve je hvala bogu ok. Ima 2kg i kosicu  sto je mene koja imam 3 dlake na glavi odusevilo 😀
    I okrenuo se..nije vise na zadak 💪

Ne znam kako cu preziviti ovaj 8mj. Vruce mi je i s klimom. Ni navecer vise nije ugodno za setnju. Noci su mi grozne..okrecem se s boka na bok jer drugacije ne ide. 😰

31. Srpanj 2018. 19:46

petrapp2605

I još su mi sad digli tlak ovi pametnjakovići iz t-coma, isključili mi internet, jer oni po ne znam koji puta u zadnja 3 mj ne vide uredno uplaćen račun! Svaki put im se mora specijalno poslati mailom da smo platili, da bi još 24 sata čekali da ponovno uključe nešto što nisu imali na temelju čega ni isključiti…

Suosjecam s tobom, mi isto svako malo problema imamo s njima iako su svi racuni uredno na vrijeme podmireni. Razmisljam prec nekom drugom pa cujem da su svi slicni i onda odustanem svaki put.

petrapp2605
    31. Srpanj 2018. 19:56

Justme123

petrapp2605

I još su mi sad digli tlak ovi pametnjakovići iz t-coma, isključili mi internet, jer oni po ne znam koji puta u zadnja 3 mj ne vide uredno uplaćen račun! Svaki put im se mora specijalno poslati mailom da smo platili, da bi još 24 sata čekali da ponovno uključe nešto što nisu imali na temelju čega ni isključiti…

Suosjecam s tobom, mi isto svako malo problema imamo s njima iako su svi racuni uredno na vrijeme podmireni. Razmisljam prec nekom drugom pa cujem da su svi slicni i onda odustanem svaki put.

Nažalost drugi su još gori, jer imaju česte tehničke poteškoće koje ovi ajde bar uspiju riješiti ako se dese, al ovo mi stvarno postaje iritantno. Pa ne znaju oni kako je meni vruće i kako me hormoni peru i sad još nemogu gledati seriju 😂😂😂 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.