Hej cure 😀
Ja se cijeli dan topim, čak ni klima ne pomaže, dali su to hormoni i vrućina u kombinaciji?????? UŽAS
Išli smo danas malo do citya, nismo mogli zaobići babycentar, pošto smo kupili sve od većih stvari, ostao nam je jedino vrtić za kupiti a imali smo kupon 20% popusta pa smo ga iskoristili, znam da je puno prerano za vrtić ali nekako nam je sjeo i morali smo kupiti 😀
Hej cure 😀
Ja se cijeli dan topim, čak ni klima ne pomaže, dali su to hormoni i vrućina u kombinaciji?????? UŽAS
Išli smo danas malo do citya, nismo mogli zaobići babycentar, pošto smo kupili sve od većih stvari, ostao nam je jedino vrtić za kupiti a imali smo kupon 20% popusta pa smo ga iskoristili, znam da je puno prerano za vrtić ali nekako nam je sjeo i morali smo kupiti 😀
Ajme odlican je 👌
url=https://lilypie.com]
Hej cure 😀
Presladak je!!!! I ja bi takav😍
Ja se isto dva dana samo gegam i legnem kad god imam priliku, opet umor ko na početku i spavam, spavam😂 nadam se da ću prespavati do 35 tjedna😆
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Ajme cure i ja se kuham danas...ne znam kako izdrzati cijeli ovaj tjedan kako najavljuju. Mislim da cu biti u moru ili ispod klime cijeli dan...nema druge. Srecom da smo na moru jos pa nekako lakse izguram.
Vrtic je bas lijep! Mi smo sa prvim doduse dobili na poklon jedan ali samo je sluzio kao odlagaliste za igracke, uopce ga nismo koristili. Sad za curku samo planiram uzeti Siestu da moze biti uz mene i na povisenom jer nam je stara lezaljka/viper niska pa se bojim da bi je stariji mogao trknuti u nepaznji.
Bok curkee vruceee jeee ajde sada je jos i izdrzljivo ali bome prije je bilo 35° i jedva disala, gegam se vec dobrih tjedan dana hahha bas mi je tesko hodat pritisak na gležnjeve samo takav, petrapp mene prepona bas boli od nekih 20tt i sada se samo pogorsalo jedva se namjestim za spavat 😥
Vrtić je bas sladak 😊😊
Svaka cast za stan 👍👏👏👏 uzivajte u ostatku vikenda 😁😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
PlavaBorovnica odlično za stan! Baš sam sretna zbog tebe! Znam da te to mučilo jako.
Isssa vrtić je baš lijep! Ja ne znam, možda i naslijedim od nekoga. Za to još nisam pitala.
Ja se danas jedva krećem, guzica me boli i noge. A još sam i kiflice pekla i muffine i ručak i oprala tonu suđa. Sad evo odmaram.
Evo da javim mi smo dobro.. jucer smo se cuvale.. curka si cak zna i povuc malo mljekeca i dobro je sto zna gutat.. ne hranimo se na sondu vise..
Ja se i dalje izdajam..
Smijem otic vanka.. jucer sam cak i do arene otisla da obavim zavrsnu kupnju..
Evo da javim mi smo dobro.. jucer smo se cuvale.. curka si cak zna i povuc malo mljekeca i dobro je sto zna gutat.. ne hranimo se na sondu vise..
Ja se i dalje izdajam..
Smijem otic vanka.. jucer sam cak i do arene otisla da obavim zavrsnu kupnju..
Bravo cure! ❤️
url=https://lilypie.com]
Joj cure ove vrućine nisu normalne, ja sam se popodne hladila u bazenu doma na terasi, i onda sam s mužem išla do west gate-a, i mislim da smo napokon odabrali kolica. Meni fakat nisu jasne prodavačice po dječjim dućanima totalno su nezainteresirane i neinformirane, ne znam kak misle nešto prodati...
A da ne pričam o tome da sam si kupila 10 novih gaća danas jer su mi non stop mokre koliko se znojim, vešmašina mi ne stigne prati koliko se puta u danu moram presvući, nadam se da je vama bar malo lakše.
Sortiraj odgovore
Najstariji