Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • anusha
    29. Srpanj 2018. 11:49

petrapp2605

Ajoj anushamene su nešto malo zatezale prepone tak negdje oko 20 tj, al mi popustilo, sad su opet krenule. Za natečenost nažalost nemam nikakav savjet…
    Curke kak je meni malo prije došlo slabo, ništa ekstra brzo sam ustala da odem na wc, kad odjednom vrtoglavica hladan znoj, jedva sam do muža stigla da legnem i ne padnem u nesvjest…al hB prošlo me, očito opet niski tlak u kombinaciji s vrućinom i sparinom…

A kakvo ti je željezo? Meni je malo niže a isto mi se zna zamantati pa sam si zaključila da mi je to od željeza (ali isto imam nešto niži tlak) 

Elza
    29. Srpanj 2018. 11:49

petrapp2605

Ajoj anushamene su nešto malo zatezale prepone tak negdje oko 20 tj, al mi popustilo, sad su opet krenule. Za natečenost nažalost nemam nikakav savjet…
    Curke kak je meni malo prije došlo slabo, ništa ekstra brzo sam ustala da odem na wc, kad odjednom vrtoglavica hladan znoj, jedva sam do muža stigla da legnem i ne padnem u nesvjest…al hB prošlo me, očito opet niski tlak u kombinaciji s vrućinom i sparinom…

Petrapp, meni se to desilo sad ovaj tjedan 2 dana za redom... slabost, tresavica, znojenje samo najednom... isla sam si mjeriti secer... 3.6. (i to nakon sto sam na brzinu pojela nektarinku, ko zna koliko je prije toga bio)... probaj malo slatkoga pojesti za slucaj da se i kod tebe ne radi o tlaku nego o seceru

petrapp2605
    29. Srpanj 2018. 11:59

Anusha pijem željezo, a sad ću ić vadit krv ovaj tj da provjerimo situaciju
    Kalanhoja malo vode sa šećerom sam popila i bilo mi je ok, ali smo i izmjerili tlak 80/50 tako da mi je dosta nizak...trebam odmarati što više.

Elza
    29. Srpanj 2018. 12:12

petrapp2605

Anushapijem željezo, a sad ću ić vadit krv ovaj tj da provjerimo situaciju
    Kalanhojamalo vode sa šećerom sam popila i bilo mi je ok, ali smo i izmjerili tlak 80/50 tako da mi je dosta nizak…trebam odmarati što više.

Bas ti je jako nizak... posalji muza po slane grickalice i uzivaj 

Baby.nb1
    29. Srpanj 2018. 13:37

Pozdrav curke!
    Izludjuje me ova vrucina i znojenje! Taman se s muzem dogovaram di cemo na rucak... Rekla sam mu da ima 10min da smisli inace idem sjesti u auto i upalit klimu 😂😂
    Petrapp i Hortensia ja imam osjecaj da je to od ove sparine. Prekjucer mi je bilo upravo tako. Rucala sam (blitvu i pileci file) i odjednom ko groznica, najezila se, hladan znoj, trbuh me poceo boliti bas kao kod probavnih tegoba. Otisla sam normalno na wc i smirilo se, napunila si kadu vode da se malo opustim i proslo je. Al bas neugodno. A osjecaj je bio kao da sam previse pojela

url=https://lilypie.com]

Ssanja
    29. Srpanj 2018. 15:11
    33+1 😊
    33+1 😊

Evo i nas debelih 😊 33+1
    Danas je toliko vruće da i ne pomišljam izlaziti napolje, klima i voće i to je to. 
    Meni su se opet vratile mučnine i povraćanje, sve mi od hrane smeta.

Elza
    29. Srpanj 2018. 16:29

Nitko nista ne pise, sve smo ukomirane haha 

Baby.nb1
    29. Srpanj 2018. 17:19

Kalanhoja

Nitko nista ne pise, sve smo ukomirane haha

Hahaha, katastrofa... A jos smo dobro i prosle do sada po pitanju vrucina, zamisli da je cijelo vrijeme ovako bilo. Mi u konzumu kupili ventilator i sad umirem od smijeha muzu dok ga sastavlja jer ima vec 5. zivcani slom 😂😂😂 taj ce kucu sazidat bez problema, al daj mu da nesto sitno sarafa i raspad sistema

PlavaBorovnica
    29. Srpanj 2018. 17:25

Drage moje, kako se nosite same sa sobom? :D Kako provodite dane?
    Pitam jer su meni zadnja dva tjedna postala teška. Ponestaje mi zraka, otičem, osjećam pritisak težine na gležnjeve, općenito se teže krećem. 
    Što me nimalo ne spriječava da skitam od jutra do mraka 😁 Šetnje, plaža, koncerti, izložbe, svakodnevne obaveze, gradske gužve (blago se onom ko živi u neturistickom gradu)... Neudobno mi je ležati, pa iskorištavam ovo još snage što imam.
    Lijepa vijest u posljednji čas- našli smo stan! Upravo čistimo muž i ja, generalka, selidba i sve što ide uz to.
    Prekosutra smo trebali napustiti dosadašnji stan, a jučer našli novi. 😰 Bogu hvala, idemo dalje. :)

Baby.nb1
    29. Srpanj 2018. 17:28

PlavaBorovnica

Drage moje, kako se nosite same sa sobom? :D Kako provodite dane?
    Pitam jer su meni zadnja dva tjedna postala teška. Ponestaje mi zraka, otičem, osjećam pritisak težine na gležnjeve, općenito se teže krećem.
    Što me nimalo ne spriječava da skitam od jutra do mraka 😁 Šetnje, plaža, koncerti, izložbe, svakodnevne obaveze, gradske gužve (blago se onom ko živi u neturistickom gradu)… Neudobno mi je ležati, pa iskorištavam ovo još snage što imam.
    Lijepa vijest u posljednji čas- našli smo stan! Upravo čistimo muž i ja, generalka, selidba i sve što ide uz to.
    Prekosutra smo trebali napustiti dosadašnji stan, a jučer našli novi. 😰 Bogu hvala, idemo dalje. :)

Bome da, pocela sam se gegat i vidim da sam nekako sama sebi teska. Oticanje da, ali nije strasno. Bravo za stan, bas mi je drago, bome neizvjesnost do kraja. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.