Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anđeo_
    29. Srpanj 2018. 00:08

Hortensia- identično je meni bilo Al sam osjetila da nije maternica (nezz kako da ti opisem) kao da ću morat na wc isto neki grčevi i ništa sutradan počela povračat a dragi je 3 dana trcao na wc 😩 vjerujem da ti  je bila neka početna viroza...

joNNa
    29. Srpanj 2018. 05:39

Maslacko i kod mene je isto tako. (svedska) s tim da rade ogyt jednom i meni je bio dobar i mislim da nece vise. Ovdje se isto ide jako rijetko na pregled. Prema kraju trudnoce valjda cesce. I ovdje jos slusaju dopplerom srce i to je to.
    Ja sam imala malo komplikacija pa sam isla na dosta ultrazvuka sa bebeom je uvijek bilo sve uredu 🙂.
    Ja radim jos uvijek, plan je izdrzati do 32 tjedna onda imam pravo na porodiljni. Volim raditi jer mi brze vrijeme prolazi. Kod kuce budem nervozna od nerada 😕

joNNa
    29. Srpanj 2018. 05:41
    Moj beban! Rastee.. A mami sve teze..
    Moj beban! Rastee.. A mami sve teze..

Dija85
    29. Srpanj 2018. 07:55

Dobro jutro! Trudnasam  lijepi ste! 😍
    Ja jos malo lezim pa ode nesto raditi, samo da se krecem, seka slavi rođendan danas pa ću joj ispeći muffine. Uživajte i odmarajte! 😘

• Bruncili
    29. Srpanj 2018. 09:14

Dobro jutro curke, kako ste danas? 
    MaSen jel sto lakse u glavi danas? Daju li ti bar prosetati vani da se maknes iz te ruzne okoline? Malo skupis energije i vratis se puna mlijeka za svoju lavicu 😁 govore li vam dokad je plan da budete u bolnici?
    Sto se tice mog tlaka i njene gramaze, mislim da gin tu stvarno ne bi reagirao da nije bilo tog tlaka i hospitalizacije. Samo je prevladao strah da je tlak nesto napravio pupcanoj ili njenom srcu/mozgu. Zasad nije nista, al me svejedno kopka sto bi se desilo da primjete da je nesto? Carski? Inducirani? 
    Stvarno ne znam sto bi bez vas, iako se ne poznajemo, nekako je lakse komujicirati s vama jer smo sve u istim shemama.
    Pusa svima

petrapp2605
    29. Srpanj 2018. 10:13

Dobro jutro svima! 
    Bruncili ne brini, da dokrori misle da je beba ugrožena reagirali bi, ili bi te stavili na neku radikalniju terapiju ili bi napravili carski ukoliko smatraju da je neophodan, mislim da ne bi išli na indukciju budući da je to onda dodatan napor za tebe, probaj biti što smirenija i ne razmišljati o takvim situacijama, izdržat ćete do termina 😘.
    Meni je zadnjih dana jako jako vruće, i jedva išta radim, mogu se tuširati svakih pola sata i mijenjati obleku koliko mogu biti mokra. Nažalost ni po noći se ne uspijem rashladiti baš, al ajde noćas sam ipak koliko toliko odspavala u komadu. Nego da li još koju zatežu prepone, mene su opet počele... 
    Bazen je smontiran na terasi, punio se skoro 8 sato, a sad samo da voda bude na nekih 24°C i slijedi kupanac, pa će biti lakše. 
    Svekrva me upravo razveselila jer je rekla da će nam dati pola novaca za kolica koja odaberemo 😁 pa mi je malo laknulo. 
    Nadam se da se lijepo provodite za vikend. Puse svima! 

Isssa
    29. Srpanj 2018. 10:21

Jutro/dan cure, mi smo budni od 7, kava i doručak obavljeni 😀, već je jako vruće, sva sreća na klimi, tipom se i ovako 😥
    Neki crvi mi rade da bi nekamo išla ali kad se sjetim vrućine vani......nejde mi se nikuda😕
    Uživajte u nedjelji 😘😘😘😘

• anusha
    29. Srpanj 2018. 11:14

Petrapp mene bole prepone jako jako još tamo od nekog 20. tjedna. Najgore je kad trebam ustati ali kad se rasklimam hodanjem, bude bolje. Mene više muče moji članci na prstima na ruci. Ujutro je to nešto strašno  natečeno i bolno. Čak mi se cini da su i grbavi kao u neke babe. Ima li koja takvu tegobu i postoji li način da si to ublažim? 

maslacko456
    29. Srpanj 2018. 11:29

Trudnasam

Maslacko i kod mene je isto tako. (svedska) s tim da rade ogyt jednom i meni je bio dobar i mislim da nece vise. Ovdje se isto ide jako rijetko na pregled. Prema kraju trudnoce valjda cesce. I ovdje jos slusaju dopplerom srce i to je to.
    Ja sam imala malo komplikacija pa sam isla na dosta ultrazvuka sa bebeom je uvijek bilo sve uredu 🙂.
    Ja radim jos uvijek, plan je izdrzati do 32 tjedna onda imam pravo na porodiljni. Volim raditi jer mi brze vrijeme prolazi. Kod kuce budem nervozna od nerada 😕

I ja isto jos radim, bila sam si uzela bolovanje tjedan dana da se malo odmorim ali sam umrla od dosade 😁. radi se do 38 tjedna inace ali imas godisnji pa kad to sve skupis onda se smanji 😂 ja radim jos tjedan dana do 34 tjedna i onda na porodiljni..

petrapp2605
    29. Srpanj 2018. 11:44

Ajoj anusha mene su nešto malo zatezale prepone tak negdje oko 20 tj, al mi popustilo, sad su opet krenule. Za natečenost nažalost nemam nikakav savjet...
    Curke kak je meni malo prije došlo slabo, ništa ekstra brzo sam ustala da odem na wc, kad odjednom vrtoglavica hladan znoj, jedva sam do muža stigla da legnem i ne padnem u nesvjest...al hB prošlo me, očito opet niski tlak u kombinaciji s vrućinom i sparinom...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.