Bruncili sigurna sam da je to sve ok 😘 ne znam baš puno o toj terapiji koju si uzimala jer sam ja od početka na metildopi, ali sam sigurna da ti je u bolnici ne bi prepisali da nisu bili sigurni da je ta terapija ok i za tebe i za bebu. Koliko metildope trebaš uzimati? Pratiš li tlak, kakav je sad od kad si na terapiji, da li se vratio u normalu? Nemoj brinuti, sve će to biti super 😊
Meni holter rezultati još nisu gotovi, tako da smo na čekanju do naredne sedmice
Dan kloke, evo i nas malo da se javimo...Mi danas bili na pregledu... Točno 31. tt. Nije radila ultrazvuk, samo me pregledala. Kaže da se ne otvaram što je super ,nema nikakvih problema osim mojih +13 kg. Što je previše al eto..
Krenula sa 55 kg a sad već 68 kg...
Mislim da je terapija norvascom bila jer je metildopa uvoz i nije na listi lijekova. Tih 100 grama ni ja ne kuzim, mislim da sad gin ima povecan oprez. A i sam je rekao da je to mjerenje jako nezahvalno. Projekcije su jedno a zbilja drugo... pratim tlak vec tjedan dana i ne prelazi 140/85. Nadam se da se jos vise spustiti sa metil dopom... ustravljena sam iskreno
Ja vam drage moje budem ovdje pukla..
Vec sam se toliko isplakala u tjedan dana da nemam vise snage..
Sto je najgore jos me i danas preselili tamo na staru ginekologiju jer nemaju mjesta na babinjacama.. a kreveti uzasni, nema tv-a, prozori katastrofa, i sav ostali inventar uzas..
Od tolikog stresa ni mlijeka nikak navuc kak se spada..
Tocno mi treba prvo psihijatar dok izadem nakon mjesec dana odavde..
Bebica je inace super.. opet je malo dobila zuticu pa ju suncaju.. moje mlijeko je prihvatila..a ja ga imam tak malo..
MaSen zao mi je da se i tebi ponavlja sudbina ko meni u kbc split. Stvarno tamo trebaju imati psihijatra...robija sveopca.
Ne pustaju te doma pa da joj nosis mlijeko?
MaSen jako mi je žao što ti se sve to događa😯. Budi snažna za svoju curicu! Možeš uvijek nama pisati, a kad napokon izađete sve će biti bolje!
Missed ab - 12 tt (2017) ❤️
Ma daleko sam od zagreba pa mi se ne isplati doma..
Drži se! Znam da je dosadno i da je sve tako ni ja nisam mogla kući 2 mjeseca..
Čitaj, šetaj, surfaj po internetu..
Ali samo kada je bebica dobro, a mlijeko ćeš izgubiti budeš li toliko pod stresom..
Uuu imam sta citat od cijelog dana ali naravnooo sve sam zaboravila hahhahah Masen zao mi je zbog svega ali bitno je da je bebica dobro i da napredujete nemoj se zivcirati sve ce biti ureduu imas nas tu mi cemo ti praviti drustvo 😁
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Prva 3mj sam pila 1 na dan kavu bez kofeina koja je navodno gora od obične.. Tursku vikendom ujutro napravim sad zadnje vrijeme popijem 2 jacobs gold sa pola vode pola mlijeka i paše mi skroz kava i to još kad ohladi.. Ne smeta mi a i beba mi je veća za 2 tjedna.. I ko zna koji koji su sve uzroci zašto nekome beba bude manja pa je provalio radi kave.. Ne znam.. Umjerena sam u svemu.. A da će dijete bit pretilo kad naraste su gluposti. Pretilost je kada se dobro papa i kad imaš prespor organizam radi prehrane.. Kretanja.. Hormona ili neke dr. Bolesti.. Kako je moja sestrična rekla nisam ovolika radi zraka i ljubavi. Babske priče jednostavno ne mogu prožvakat 🤣 služe mi za razbibrigu jedino.. I ležim na leđima ugl pa evo beba je veća. Opušteno i smireno do kraja
Sortiraj odgovore
Najstariji