Jesenske bebe/mame 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina ❤
    27. Srpanj 2018. 12:47

Evo mene! 😁
    Znaci, dobila sam aparatic za mjerenje secera i propisanu dijetu, kontrola za 2 tj. Beban se okrenuo glavicom dolje i ima oko 1,5 kg, veli dok da je malo veci i odgovara onom terminu po zm, a to bi bilo 5.10. Ja sam na +7 kg zasad, cervix zatvoren. Napomenula mi je da se ne moram cvrsto drzati onih obroka u dijeti i ako sam gladna da mogu pojesti salate i odredenog povrca koliko hocu. Jos veli bolje da pojedem pet snicli nego dvije snite kruha ili nesto slatko. I da, vidim da spominjete kavu, moze kava, al bez mlijeka i secera, navodno je kava s puno mlijeka zlo, a ja je bas takvu pijem... 🤔

Jelennnna
    27. Srpanj 2018. 12:47

Ja sam cula da su od kave manje bebe i da svakako nije dobro je puno piti jer se talozi u  posteljici. 
    Ja pijem ujutro 2,2ipol zlice instantice ujutro jer inace sam od tlaka koma. 

Baby.nb1
    27. Srpanj 2018. 12:51

Pozdrav curke! Mi bome tek u 12 ustali, sinoc nisam mogla do 3 zaspat.
    Jucer sam vas citala i krepavala od smijeha, al sam bila lijena za pisati. 
    Netko nam se novi pridruzio pa dobrodosla!
    I meni je nedavno pao na pamet pedijatar pa cu se isto morat malo baciti u istrazivanje.
    Za kavu i pretilost prvi put cujem. Ja popijem svoju prvu jutarnju i to je to, rijetko kad jos jednu popodne. Ma brate umrla bi od tuge da mi jos i kavu uzmu pored one glupe dijete. 

url=https://lilypie.com]

• Anđeo_
    27. Srpanj 2018. 13:24

Baby.nb1- ja sam jučer zaspala ko top ne pamtim kad sam zaspala prije 2 A uvijek oko pol 11 il 11 legnemo još veli dragi ja ti pričam ti spavaš 😂😂😂 u 7 sam ustala išla na bus pp doznake pa bus pa tramvaj nakraju sam trebala ić na bus za doma odustala i naručila uber osjećam se ko krepana kokoš oko 12 sam došla doma.. Do sad me uvijek ako ne dragi onda moji vozili danas niko nije mogao a dragi još uvijek trči na wc 😩

Baby.nb1
    27. Srpanj 2018. 13:50

Anđeo_

Baby.nb1- ja sam jučer zaspala ko top ne pamtim kad sam zaspala prije 2 A uvijek oko pol 11 il 11 legnemo još veli dragi ja ti pričam ti spavaš 😂😂😂 u 7 sam ustala išla na bus pp doznake pa bus pa tramvaj nakraju sam trebala ić na bus za doma odustala i naručila uber osjećam se ko krepana kokoš oko 12 sam došla doma.. Do sad me uvijek ako ne dragi onda moji vozili danas niko nije mogao a dragi još uvijek trči na wc 😩

Ajme mogu mislit. Mene i jucer ono vrijeme bilo iscicalo, preporodila se kad je kisa pala. Ne cini mi se ni da ce danas biti puno bolje. 
    Znate sta sam jucer skuzila? Nisam sigurna da li je vezano uz dijetnu prehranu, onaj magnezij u vrecicama sta se istrese direkt u usta ili mozda uz pauzu od elebaby, ali probava mi se definitivno poboljsala, od problema sa zatvorom do 2xdnevno minim. 🤷‍♀️
    Eto, s kim drugim podijeliti razmisljanja o kakici, nego s hrpom drugih trudnica 😂😂

url=https://lilypie.com]

• Anđeo_
    27. Srpanj 2018. 14:20

Baby.nb1 - eto i tu o kakici 😂😂 nikad dobro il previse kakice (moj dragi pod virusom) il premalo trudnice 🤣🤣 ja sam prije trudnoće išla na wc uredno 1-2 puta dnevno ne pamtim kad sam patila od zatvora, sad mi se desi da po 2-3 dana nejdem na wc i onda popijem magnezij u ne bas mrzloj al ni malkoj vodi (super sam ti to objasnila 😂) i taj dan idem na wc tako da meni definitivno pomogne magnezij, doktorica mi je rekla da ga ne pijem svaki dan pošto ga jedan dio imam u vitaminima nego po potrebi kad imam kontrakcije a ja se nadovezala ili problema sa zatvorom 😂😂

petrapp2605
    27. Srpanj 2018. 14:42

ajme curke nema me od jutros a vi se raspisale, pročitala sam sve a pola valjda zaboravila. kaj se tiče kave ovo s pretilošću je apsolutna glupost, nije dobro pretjerivati s kavom ali od jedne dvije dnevno neće biti nikakvih posljedica za bebu, a niti kasnije za dijete. 
    Baby.nb1 magnezij se uglavnom i koristi kao prirodni laksativ tako da ne čudi da se nakon njegove konzumacije ide na wc, a laksativno djelovanje uglavnom ovisi u kojem se obliku nalazi. 

• Bruncili
    27. Srpanj 2018. 16:41

Hej curke, evo dns sam i ja imala pregled (tjedan dana po izlasku iz bolnice). Gin mi je odlucio ipak promijeniti norvasc u metildopu jer ga je malena dns izludila sa mjerenjem. 3 od 4 mjerenje je ispod prosjeka po kilazi, a 4.mjerenje tocni prosjek. Protok krvi kroz mozak, srce i posteljicu je u savrsenom redu. Ima dovoljno plodne vode, posteljica je zdrava, ctg super. Prvo je imao ideju vratit me u bolnicu na pracenje, ali kasnije mi je ipak dao jos tjedan dana fore da vidimo kako ce se situacija razvijati. Ako primjetim da se malena previse umirila, da obavezno dodjem na ctg. Sad preko vikenda paralelno pijem norvasc i metil dopu i onda od pon skidanje sa norvasca. Zatvorena sam, tako da bar tu prijetnji nema. Bas se sve iskompliciralo...komentiram s muzem kako smo u grcu cekali prva tri mjeseca da prodju, pa svaku kontrolu nesto na kraju bude. Nikad nisi siguran. Sad doslovce sve 4 u zraku, gledam glupi tv i pokusavam biti pozitivna. Nadam se da ce mrvica nadoknaditi tih 100grama koji njega muce i da ce za tjedan dana opet biti u savrsenim proporcijama. 

• anusha
    27. Srpanj 2018. 17:26

Bruncili drago mi je da ne moraš u bolnicu :) zašto doktora muče tih 100 grama. Pa zar nije rijetko koja beba točno teška i velika kao bi "trebala biti" prema svom tjednu? 

• anusha
    27. Srpanj 2018. 17:28

A i ovo tvoje da nikad nisi siguran .. Točno tako se osjećam i često strepim radi nečeg, čekam te ultrazvuke, pa svo to vrijeme između, pa dal se sada premalo miče, dal sada previše, zašto sam stalno žedna... Ma sto stvari.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.