Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dzenny
    15. Siječanj 2018. 13:41

Senoritakova

Curke redovito vas citam, ali nikako nesto pisati.
    Rita ima 3,5 mjeseca i jucer je imala tragove krvi u stolici, a prilikom kakanja se naprezala. Sad sam lida jer neznam od cega je. Dzenny jel A imala jos kojih simptoma?
    Mlijecno jedem odkad sam rodila pa neznam jel se alergija moze javiti iznenada tako?
    Isla bi doktoru vec, ali mm kaze da pricekamo iducu stolicu pa cemo vidjeti oce li biti krvi..
    Ps. Bebice su sve prekrasne, bas brzo rastu i mjenjaju se..

Ja sam isto jela mlijecno do nekih mozda 2 mjeseca i nista nije pokazivalo.. onda se odjednom pokazalo skroz maaalo krvi.. ako ti se opet pojavi krv ili odi pedijatru ili probaj sama izbaciti mlijecno.. doktori jazu da se nakon sto prestanes jesti mlijecno,ipak krv moze pojaviti i slijedeca 3 tjedna,ali eto ja cim sam prestala,vise nista nije bilo u stolici.. A nije imala nikakvih drugih simptoma,znaci bila je vesela,normalno jela,normalno spavala.. a mozda je to sve od napinjanja.. budes vidjela hoce li se ponoviti..

I_me
    15. Siječanj 2018. 13:53

Bela,Treca i Violeta -sretna vam 4 mj! 😊😊😊

barbs
    15. Siječanj 2018. 14:03

V,vkolikooooooo snijega 😍😍😍😍
    I me, joooj ja sam muzu rekla da ce vrtuljak kroz prpzor letit ahahahaha Srecom pa nisam kupovala nego sam ga dobila... A i on je u kreveticu samo kad spava po noci

Senoritakova
    15. Siječanj 2018. 14:04

dzenny

Senoritakova

Curke redovito vas citam, ali nikako nesto pisati.
    Rita ima 3,5 mjeseca i jucer je imala tragove krvi u stolici, a prilikom kakanja se naprezala. Sad sam lida jer neznam od cega je. Dzenny jel A imala jos kojih simptoma?
    Mlijecno jedem odkad sam rodila pa neznam jel se alergija moze javiti iznenada tako?
    Isla bi doktoru vec, ali mm kaze da pricekamo iducu stolicu pa cemo vidjeti oce li biti krvi..
    Ps. Bebice su sve prekrasne, bas brzo rastu i mjenjaju se..

Ja sam isto jela mlijecno do nekih mozda 2 mjeseca i nista nije pokazivalo.. onda se odjednom pokazalo skroz maaalo krvi.. ako ti se opet pojavi krv ili odi pedijatru ili probaj sama izbaciti mlijecno.. doktori jazu da se nakon sto prestanes jesti mlijecno,ipak krv moze pojaviti i slijedeca 3 tjedna,ali eto ja cim sam prestala,vise nista nije bilo u stolici.. A nije imala nikakvih drugih simptoma,znaci bila je vesela,normalno jela,normalno spavala.. a mozda je to sve od napinjanja.. budes vidjela hoce li se ponoviti..

A izbaciti cu sve mlijecno pa cu vidjeti.. rita ima bas jake vjetrove i jako place dok neprdne..
    Imas li primjer jelovnika sta jedes? 

Kiki156
    15. Siječanj 2018. 15:01

Hvala curke na savjetima, nadam se da ovo nije nista strasno. Kaze moja mama da tako pokazuje da zeli neku promjenu ili da mu je nelagodno/strah i sl. Sakice mu masiram a i radim one vjezbe sto sam stavljala link. 
    Sretna 4 mj svim bebama! ❤️❤️❤️❤️ Ne mogu vjerovat kako vrijeme leti! 😳😁
    Jeste primjetile trend savrsenih mama i presing koji se stavlja na mame i djecu u zadnje vrijeme. Da se razumijemo, i ja zelim lijepo odgojiti svoje dijete da bude pristojno, dobro, poslusno itd...ali ovo danas je sve malo  pretjerano. Sve su mame savrsene, utegnute, nasminkane, pomodne, a djeca tiha, mirna, poslusna, dotjerana. Kad se sjetim svoga djetinjstva to je stvarno bilo puno opustenije i drugacije. Ne znam zasto uopce to sad pisem al eto prolazi mi kroz glavu pa dijelim razmisljanja...😂

barbs
    15. Siječanj 2018. 15:11

Jooojjj vrijeme.letiii 😍😍😍
    Kako je Rita, Senoritakova? Javljaj nam se 😘
    Kiki, daaaa, tako to oni pokazuju... npr Diego nije da vristi jer ima previse ljudi ali se vidi koliko je opusteniji kad nas je imalo i onda pocne i gugutati i smijati se... 

barbs
    15. Siječanj 2018. 15:19

Kiki, daaaa, veliki je presing.. al na kraju te koje se prave savrsenima su pod stresom vise nego mame koje pruznaju da nisu......

HAHAHAHAHAHA

pikaboo
    15. Siječanj 2018. 15:22

Lijep pozdrav :-)
    Nova sam na ovoj temi, bebica ima 4 mj i mislim da joj lagano zubici krecu..
    Znam da postoji nesto sta se hladi u frizideru i malcice olaksava i mrvicu smanjuje bol, to bebica zulja po desnima..al nemogu se sjetit kako se to zove i di ima za kupit..
    Hvala na bilo kakvoj pomoci...i sorry sta vam upadam kao padobranac 😊 

Senoritakova
    15. Siječanj 2018. 15:25

A Rita kako koji dan. Bile smo u bolnici par dana na promatranju jer je povraćala, i bas kad smo ju odveli u bolnicu onda 3 dana tamo nije povratila. Ali ja sam bila mirnija jer sam ju odvela. 
    Gugće i prica po cijele dane... 
    nego i mi smo imali problema sa spavanjem i onda je tu netko napisao, Kleaiva cini mi se, i pocela sam tako primjenjivati i sad mi ok spava. Prije bi zaspala oko ponoci a sad u 21vec spava😬😬.
    U potrazi smo sa baby gymom ali skupi su novi😩

barbs
    15. Siječanj 2018. 15:29

Senoritakova, dobro da nije nista s Ritom 😉😉😉
    Sto se gyma tice.probaj pogledati na mama grupama i kupiti polovam... znaju biti jaaaaakoo ocuvani za nista novaca...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.