Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    15. Siječanj 2018. 11:06

barbs

P.S. uzela sam 2 para tajica,2 jaknice i jednu majicu (ta mi izgleda da je malo prozirna!)…

Iz NY sam bas prosli tjedan probavala tajice za vjezbanje, ali bas za vjezbanje one i kad sam se sagnula gace su mi se vidjele, mrzim to, tak da ih nisam uzela. Morat cu proc do kika vidjet te njihove dla valjaju sta i u NY uzet jos koju majicu kratkih rukava po 30 kn kao one sta sam.uzela. trebala sam odmah vise uzet

kleaiva
    15. Siječanj 2018. 11:08

Moja curka se isto splasi svega😂 i tak se isto ukociti zna al rekla je pedica da je to njima sve refleksno jos uvijek.
    Ja se iskreno nadam da je skok konacno gotov i da bude spavala konacno i po danu kak treba. Po noci nemamo frku al po danu je ovih dana zezala i nacicavala.😰
    Iskreno kod mene se sad poceo javljati opet onaj psih i fizicki umor kakav je bio idmah nakon poroda...smeta mi buka i svasta nesto. 😰 nekako se kuliram al vidim da nisam bas super. Fali mi drustvo a nemam kome ostavit je😔 jos ujutro vodim i nju u vrtic pa dok sve spremim Jakov se neda od doma pa dobijem popizditis.😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    15. Siječanj 2018. 11:18

Sretna, ja sam dobila te iz Ny-a jos pred vise od godine dana i bile su super + nisu se gace vidjele... boooo... mozda je bila druga kolekcija... 

barbs
    15. Siječanj 2018. 11:19

Klea, treba to sve izdrzati ...  ja sam se jucer preporodila onih 2h kod kume

violeta1
    15. Siječanj 2018. 11:28

Jutroo cure, kod nas snijeg... L je pavao lijepo nocas, ali zato ja sam jako lose spavala...uzas 😏😞 

violeta1
    15. Siječanj 2018. 11:29

Zelimo Mili sretno 4mj 😍😍😍😍 
    Ne mogu staviti sliku 🙃🙃🙃🙃 grrr

• Barbi13
    15. Siječanj 2018. 11:33

Dobro jutro😘😘😘😘mi se spremamo van jer je dan prekrasan a sutra ce opet kisa....violeta sretnih cetiri mjeseca😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    15. Siječanj 2018. 11:34

Leon i Mila, sreeeetniiiihhh 4mj!!! 😍😍😍😍😘😘😘😘😘

Marijana12345
    15. Siječanj 2018. 11:34

sretna

I.kod nas je poceo kaos u nespavanju zadnjih par dana. I po danu i po noci. Sad se vec u 23h probudi i place, ali ne trazi jest. Jede tek oko pola 2/2. Znaci vec par jocinse budi u 23 pa oko pola 1/1 pa jede oko 2 panse opet budi oko pola 4/4, a jede tek oko pola 5/5. I cijelo vrijeme je nemiran. Mlatara i rukama i nogama pa prdi pa place pa pizdi i onda i ja popizdim!! Sorry na rjecniku, danas sam luda, samo zelim spavatiiiiiii 😭

Regresija spavanja

dzenny
    15. Siječanj 2018. 11:38

Leonu i Mili sretnih 4 mjeseca.. 😍😍
    Treca sreca je izgleda u obavezama preko glave,dok se ne stigne javiti.. 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.