Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Siječanj 2018. 10:02

Ja sam isto negdje oko 20.1.  test radila 😊😊😊 bio je UTORAK 😊😊😊

barbs
    15. Siječanj 2018. 10:03

ovo je meni muz slao kad sam bila kod kume 😂😂😂😂

Kiki156
    15. Siječanj 2018. 10:19

Hahah Barbs zakon je! 😂 
    Ma ja sam i prije primjecivala da bi zaplakao ili se stresao ako ga nesto uplasi, iako je to bilo rijetko. A ovo sad se onako stisne, ne znam mozda je to samo napetost a ne pravi strah jer ne zaplace. Npr. polozim ga potrbuske na ruke i lagano njisem i on ima sretnu facu ali se ukoci i onako digne nogice, kao da se boji da ne padne. Isto radi kad ga nosim odneprijed i ulazim u mrak, tako mi se stisne. Kao npr odrastao covjek kad zadrzi dah kod nekih napetosti pa se stisne, eto to je najslicniji opis samo V nekad tako ukoci se cijeli. Bas me zanima sto ce pedica reci...
    I jos sam primjetila da kad ga stavim na trbuh da dize glavu i dalje ima stisnute sake, ne drzi se jos na otvorenom dlanu. Kako se vasi drze? 

barbs
    15. Siječanj 2018. 10:26

Kiki, moj je tek nedavno prebrodio strah kad ga stavim na trbuh i rasiri dlan 😊 
    Ahahhaha daaaaaa, muz je kupio novi mob pa se zabavlja s raznim aplikacijama 😂😂😂

• Bebushka
    15. Siječanj 2018. 10:26

A na kakvoj je podlozi kld je potrbuske? Na goljaku su nam rekli da mora bit skroz ravna jer od tkanine imaju onaj refleks stiskanja sake, a i rekli su nam da im zavrnemo sve rukavice da im budu gola zapesce isto da cim prije ode taj refleks...ja kad ih okrenem izracnam im prste al i dalje ih skupljaju...ma polako samo
    Sad radim s njima onaj baby fitness jjutro i navever da ih dodatno umorim, super mi je ono ko puzanje ko neki crvici su 

Kiki156
    15. Siječanj 2018. 10:43

Bebusha ima tkanine ispod 😐 Vidis dobro da si mi rekla, sad cu sve maknuti. On meni bude ili na kaucu na tetrici ili u baby gymu na koji isto stavim tetru i ispod kao popluncic da mu ne bude hladno. Ovako inace otvara sake, ne drzi ih vise cvrsto stisnute nego onako opusteno savijene al i dalje je palac najcesce u saci a sad mora vec biti vani ako sam dobro shvatila. 
    Inace nam je pedica do sad govorila da je zadovoljna motorickim razvojem ali ne napomenula da poticemo otvaranje sake, da skakljamo stopalo i kod lezanja na trbuhu da nedamo da dize guzu i da ga postavljamo na laktove. 

barbs
    15. Siječanj 2018. 10:47

Diego meni vecinom bude na trbuhu na prematalici mada se trudim i na kaucu i stavim mu na kaucu deku... a na.prematalici uvijek bude zastita.... i kad sam primjetila da ju hvata sam ju pocela micati i onda se nema gdje uhvatiti pa rasiri dlanove 😊😊😊

• sretna
    15. Siječanj 2018. 10:48

Barbs rekla si da si isla u kik kupit nesto za vjezbanje. Sta si uzela? Meni bi trebale tajice jos jedne. Jesi vidjela njihove? Zanima me dal su prozirne kad se sagnes

barbs
    15. Siječanj 2018. 10:59

Sretna, da da... isla sam uzeti njihove...  Iskreno ne izgleda mi da bi mogle biti prozirne... dosta su jake ko materijal.. Bas ono, peave za vjezbanje... Ne znam ako imas iz NY-a ali iste su kvalitete.. 

barbs
    15. Siječanj 2018. 11:00

P.S. uzela sam 2 para tajica,2 jaknice i jednu majicu (ta mi izgleda da je malo prozirna!)... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.