Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    02. Siječanj 2018. 21:03

Sto se uspavljivanja tice, navecer mi uglavnom zaspe dok sisa, a zna tako i preko dana... Ako ne ond zaspe dok je drzim da podrigne... Kod nje ljuljuskanje uvik upali... Zna mi se cesto probudit kad je spustim u krevetic al onda joj damo dudu i upalimo neku uspavanku ili sum neki i malo je mazimo pa opet zaspe.... Preko dana je pocela zezat i nece vise bas da spava... Tamo od 14h do 20h-21h spava u kratkim periodima i onda bi se nosala, al pokusavamo to izbjec, ali ne mozes joj odolit 😍
    Danas je pridvecer imala zelenu stolicu i iza toga je nije imala, nadam se da ce sljedeca bit normalne boje da se ne brinem.... 

Suncokretica
    02. Siječanj 2018. 21:31

Većina beba se uspava nakon papice al nama tad krenu grčevi i gotovo spavanje...
    Dok to ne prođe nećemo bit na miru nit se naspavati.
    Luce, nama je jedno vrijeme bila zelena stolica jer se duže zadržala u crijevima i kasnije je sve bilo ok. Tak da je moguće da je od toga ak ti duže nije kakala. Prati dalje kako će biti 

violeta1
    02. Siječanj 2018. 22:31

Kiki ma briga te tko sta i kako kaze, niti su sve mame iste niti bebe. Moj npr.oko 6 su nam dosli muzev prijatelj i zena i ostali do pola 9, malog sam sredila, dala mu sisat i muz je bio s njim, i sad ga uspavao muz, a ja sam cijelo vrijeme slike ljepila. Naravno da ces sve obveze i sve organizirati prema bebi, ja ne zelim vise ostavljat njega s drugima i dalje da idem nekuda, osim sa muzem doma, jer nije htio sisat kad sam ga ostavila kod mame jednom. Samo prati kako beba i sve ces moci. Frendica i ja isto planiramo na veceru i naravno da cu ici, ali oko 4 -5 h popodne 😊 i to idemo kad meni pase jer razumije zbog bebe. Tako i ti napravi. Ne zamaraj se s nicim. Samo eto ja mog ne navikavam na tisinu preko dana. Pojacan tv, ja glasna i tako.. sta cu, kad imam glaaas hehe uvijek su me zvali Vriskica 😂😂😂

• Barbi13
    02. Siječanj 2018. 23:39

luce <3

Sto se uspavljivanja tice, navecer mi uglavnom zaspe dok sisa, a zna tako i preko dana… Ako ne ond zaspe dok je drzim da podrigne… Kod nje ljuljuskanje uvik upali… Zna mi se cesto probudit kad je spustim u krevetic al onda joj damo dudu i upalimo neku uspavanku ili sum neki i malo je mazimo pa opet zaspe…. Preko dana je pocela zezat i nece vise bas da spava… Tamo od 14h do 20h-21h spava u kratkim periodima i onda bi se nosala, al pokusavamo to izbjec, ali ne mozes joj odolit 😍
    Danas je pridvecer imala zelenu stolicu i iza toga je nije imala, nadam se da ce sljedeca bit normalne boje da se ne brinem….

Luce jesi jela sta zelenog,i meni je P imala jednom zelenu stolicu pa sa zvala patronoznu i pitala me sta sam jela i sjetila se da sam jela blitvu.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

luce <3
    03. Siječanj 2018. 00:14

Nisam, jela sam francuske, tu ima graska, al ne virujem da je od toga... Opet joj je zelena stolica al cini mi se da ide prema zutom... Vidit cemo do jutra sta ce bit... Citala sam da u dojenih beba znaju bit ceste zelene stolice al da ne valja ako potraju duze

I_me
    03. Siječanj 2018. 01:58

luce <3

Nisam, jela sam francuske, tu ima graska, al ne virujem da je od toga… Opet joj je zelena stolica al cini mi se da ide prema zutom… Vidit cemo do jutra sta ce bit… Citala sam da u dojenih beba znaju bit ceste zelene stolice al da ne valja ako potraju duze

Luce, i moja mala ima zelenkastu stolicu zadnja 2-3 dana.
    A francuska je dorucak ricak i vecera 😂😂😂
    Jela sam ju 2 dana ( i to bas puno) i jucer nisam, bas da vidim hoce li joj kakica biti normalna.
    Zadnji put joj je bila takva stplica kad sam jela spinat..

luce <3
    03. Siječanj 2018. 02:07

I_me

luce &lt;3

Nisam, jela sam francuske, tu ima graska, al ne virujem da je od toga… Opet joj je zelena stolica al cini mi se da ide prema zutom… Vidit cemo do jutra sta ce bit… Citala sam da u dojenih beba znaju bit ceste zelene stolice al da ne valja ako potraju duze

Luce, i moja mala ima zelenkastu stolicu zadnja 2-3 dana.
    A francuska je dorucak ricak i vecera 😂😂😂
    Jela sam ju 2 dana ( i to bas puno) i jucer nisam, bas da vidim hoce li joj kakica biti normalna.
    Zadnji put joj je bila takva stplica kad sam jela spinat..

I jel joj bila normalna? I ja sam bas pretjerala s francuskom 😂😂😂

[OBRISANO] 03. Siječanj 2018. 07:17

• Dena1009
    03. Siječanj 2018. 07:45

Jutro klokanice!
    ☕☕☕ Moj alarm jutros zazvonio u pola 6 😥 i nece dalje i neceeeee, gledali smo zvijezdu na plafonu dok joj nije krepala baterija, hocu ga uspavati, a on udri u plac, ridanje do suza. Otvorim lampu i sve super, dalje se smije😒 Al ajde ovu noc sam lijepo odspavala, od pola 9 do pola 5 i jos malo odeijemala do pola 6.
    Violeta hahaha i ja sam glasna (to nam je familijarno), mm kad je prvi put dosao na rucak kod nas je ostal u soku, 10 ljudi za stolom, svi vicu u isti glas i svi sve razumiju 😅 Kako tebi funkcionira trakica za usi kod L? V je stalno baca na oci i onda se ljuti, tak da nista od toga. Bot ce mali klempo🤔
    Kiki mislim da nije to cak do mama i beba nego do "zaboravitisa". Malo mi je cudno da ispada da su svim mamama koje imaju malo vecu dijecu bili kao bebe savrseni, ispada da su sve bebe osim nasih samo spavale, jele i smjeskale se, a to mi je skroz neprirodno. A razumljivo je, osobito ako radis, da zelis navecer biti sa njim i da mu mozda i zafalis pa se zeli uz tebe ususkati. Svaka ti cast sto uopce mozes sve uskladiti i izdrzati. I ne, nisi luda sto ti je V na prvom mjestu, bit ce vremena i za nas. ❤

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 03. Siječanj 2018. 08:30

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI