Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    15. Siječanj 2018. 11:40

sretna

I.kod nas je poceo kaos u nespavanju zadnjih par dana. I po danu i po noci. Sad se vec u 23h probudi i place, ali ne trazi jest. Jede tek oko pola 2/2. Znaci vec par jocinse budi u 23 pa oko pola 1/1 pa jede oko 2 panse opet budi oko pola 4/4, a jede tek oko pola 5/5. I cijelo vrijeme je nemiran. Mlatara i rukama i nogama pa prdi pa place pa pizdi i onda i ja popizdim!! Sorry na rjecniku, danas sam luda, samo zelim spavatiiiiiii 😭

Tek sad ovo vidim.... Oooo kako ti vjerujem 😓😓😓😓😓😓 Kako je Marija a rekla, regresija u spavanju je siguuuuurnooooo... Jer D cak nece ni duduuuu... I eto ima vec 7noci da ne spavam.... 

Marijana12345
    15. Siječanj 2018. 11:43

sretna

Barbsrekla si da si isla u kik kupit nesto za vjezbanje. Sta si uzela? Meni bi trebale tajice jos jedne. Jesi vidjela njihove? Zanima me dal su prozirne kad se sagnes

Sretna ne znam jel ma Dechatlon u gradu u kojem zivis, ali tamo ima povoljna i kvalitetna ona njihova marka Domyos sve odjece za trening i za slobodno vrijeme. Isto tako i Kalenji koji ima fenomenalne tenisice ali jako povoljne (kenijski trkaci trce u njima). Ja sam neki dan kupila tamo dva topica jer sam zakasnila na ponudu iz lidla, i majice jer su mi sve moje stare XS i S uske u cicama 😒. 

• sretna
    15. Siječanj 2018. 12:04

Marijana

sretna

Barbsrekla si da si isla u kik kupit nesto za vjezbanje. Sta si uzela? Meni bi trebale tajice jos jedne. Jesi vidjela njihove? Zanima me dal su prozirne kad se sagnes

Sretna ne znam jel ma Dechatlon u gradu u kojem zivis, ali tamo ima povoljna i kvalitetna ona njihova marka Domyos sve odjece za trening i za slobodno vrijeme. Isto tako i Kalenji koji ima fenomenalne tenisice ali jako povoljne (kenijski trkaci trce u njima). Ja sam neki dan kupila tamo dva topica jer sam zakasnila na ponudu iz lidla, i majice jer su mi sve moje stare XS i S uske u cicama 😒.

Znam za dechatlon, tnx! Ali nema ga u klc. Kad cu ici za zg, svratit cu tamo

• Dena1009
    15. Siječanj 2018. 12:14

Kiki da bolje im ide kad nema niceg ispod, moj vjezba na pilates podlozi 😁
    Za rukice je nama rekla fizioterapeutkinja da ih masiramo lagano, znaci, masiras dlanove na nacin da mu lagano otvaras prstice i masiras dio izmedu palca i kaziprsta. Kad je na trbuhu dlanove ravnati i otvarati.

url=https://lilypie.com]

barbs
    15. Siječanj 2018. 12:55

Mi u setnji... postao je extra nervozan ... vani je hladnjikavo ali njemu je bolje njego meni hahahahha
    Evo imam info... od cet na dalje KAUFLAND...

barbs
    15. Siječanj 2018. 12:56

Dena, hvala na info o masazi saka 😊

barbs
    15. Siječanj 2018. 12:56

Ili od ponedjeljka 😂😂😂😂😂

Senoritakova
    15. Siječanj 2018. 13:27

Curke redovito vas citam, ali nikako nesto pisati. 
    Rita ima 3,5 mjeseca i jucer je imala tragove krvi u stolici, a prilikom kakanja se naprezala. Sad sam lida jer neznam od cega je. Dzenny jel A imala jos kojih simptoma? 
    Mlijecno jedem odkad sam rodila pa neznam jel se alergija moze javiti iznenada tako? 
    Isla bi doktoru vec, ali  mm kaze da pricekamo iducu stolicu pa cemo vidjeti oce li biti krvi..
    Ps. Bebice su sve prekrasne, bas brzo rastu i mjenjaju se..

violeta1
    15. Siječanj 2018. 13:34

Pozdrav iz snjezne i hladne Slavonije  😍😍😍

I_me
    15. Siječanj 2018. 13:38

barbs

Mame, da vas pitam, da li je moguce da ga vrtuljak ometa??? Stavili smo ga pred tjedan dana i od onda je.pocelo to ne spavanje…
    Bela, suuuper za spavaaaaanjjeeeee 😍😍😍😍

Da! I ja sam dobila neku zvijezdu sto svira i baca na strop neke slikice i one se vrte i ova luda.. ma nema sanse da zaspi.. gleda,pa se smije pa pocne plakat 😥
    Sad joj vise ne palimo jer nema smisla 😥

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.