Braaaavo, Suncokretice, tako je i nama Diego u nedjelju i pred 2tj cca... isto... i kad si bolje razmislis svartno je bilo "veselo" jer smo ga vozali svugdje...
Super za cure koje vježbate!
Ja sam prije trudnoće vježbala girly fitness 3 puta tjedno i sad mi to fali ali zato šećem s njom u klokanici po cijele dane i saginjem se tak da to dođu kao čučnjevi i hodanje s opterećenjem
Suncokretice, to su super vjezbe Vjerujem ti da si fit... ja sam danas D-om vjezbala i uopce nije lakp raditi sa 7kg vise
Mame, Diego mi je prehladjen... osim sto mu je nosic zastopan (korisrim fiziolosku pa mu to iscupam s aspiratoro ) malo i kasljuca... ne non stop al kasljuca.
citala sam za caj od bijelog slijeza?? Mislim da cu zvat popodne pedijatricu da vidim sta kako...
Violeta,hvala.. 😘 oo vjeruj da svi mi imamo itekakvih troskova.. i u nas je prosla godina biiilaaa puuuna troskova.. uhh kad se sjetim.. ali evo pregurali smo je 👏 (selili smo se,pa milion stvari treba,pa opremi stan,pa nam crkne ves masina,pa kupi frizider,pa kupi tw,pa kupi susilni,pa onda uzimaj za bebu sve,jer nista nismo imali,pa ja trebam roditi ode nam turbina od auta,pa to popravi pa napravi veliki servis) 😥😥
Hendge,super..😊👏
Suncokretnice,bila je umorna alii nikad bas nikad do sad nije toliko vristala.. zato sam se bila i ustrasila.. 😢 bilo je to jako bolno za slusati..
Barbs,zao mi je zbog D.. nije to nista veliko,pozovi pedicu i za dan-dva bice D kao nov.. 😍
Dzenny, ma znam sa nije nista al me malo kasalj brine da ne navuce jos nesto... jooojjj, zabranit cu svima da mi dolazeee Sogor prehladjen i eto vec isti dan od njega pokupiooooooo
Joj a prosla godina, o troskovima uh ne zelim razmisljat... 😁 Samo smo za njega sve kupili novo.
Barbs ako malo kaslje nemoj briniti, i Leon je tako, samo prati ga i ako pocne bas svaki sat dva kasljat odvedi ga na pregled. Procijeni 😘😘
Sortiraj odgovore
Najstariji