Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    09. Siječanj 2018. 12:16

Braaaavo, Suncokretice, tako je i nama Diego u nedjelju i pred 2tj cca... isto... i kad si bolje razmislis svartno je bilo "veselo" jer smo ga vozali svugdje... 

Suncokretica
    09. Siječanj 2018. 12:17

Super za cure koje vježbate! 
    Ja sam prije trudnoće vježbala girly fitness 3 puta tjedno i sad mi to fali ali zato šećem s njom u klokanici po cijele dane i saginjem se tak da to dođu kao čučnjevi i hodanje s opterećenjem

barbs
    09. Siječanj 2018. 12:18

Suncokretice, to su super vjezbe  Vjerujem ti da si fit... ja sam danas D-om vjezbala i uopce nije lakp raditi sa 7kg vise 

barbs
    09. Siječanj 2018. 12:42

Mame, Diego mi je prehladjen... osim sto mu je nosic zastopan (korisrim fiziolosku pa mu to iscupam s aspiratoro ) malo i kasljuca... ne non stop al kasljuca.
     citala sam za caj od bijelog slijeza?? Mislim da cu zvat popodne pedijatricu da vidim sta kako... 

dzenny
    09. Siječanj 2018. 12:42

Violeta,hvala.. 😘 oo vjeruj da svi mi imamo itekakvih troskova.. i u nas je prosla godina biiilaaa puuuna troskova.. uhh kad se sjetim.. ali evo pregurali smo je 👏 (selili smo se,pa milion stvari treba,pa opremi stan,pa nam crkne ves masina,pa kupi frizider,pa kupi tw,pa kupi susilni,pa onda uzimaj za bebu sve,jer nista nismo imali,pa ja trebam roditi ode nam turbina od auta,pa to popravi pa napravi veliki servis) 😥😥
    Hendge,super..😊👏
    Suncokretnice,bila je umorna alii nikad bas nikad do sad nije toliko vristala.. zato sam se bila i ustrasila.. 😢 bilo je to jako bolno za slusati.. 

dzenny
    09. Siječanj 2018. 12:44

Barbs,zao mi je zbog D.. nije to nista veliko,pozovi pedicu i za dan-dva bice D kao nov.. 😍

barbs
    09. Siječanj 2018. 12:51

Dzenny, ma znam sa nije nista al me malo kasalj brine da ne navuce jos nesto... jooojjj, zabranit cu svima da mi dolazeee  Sogor prehladjen i eto vec isti dan od njega pokupiooooooo

violeta1
    09. Siječanj 2018. 12:52

Treba netko? 

violeta1
    09. Siječanj 2018. 12:55

Joj a prosla godina, o troskovima uh ne zelim razmisljat... 😁 Samo smo za njega sve kupili novo.
    Barbs ako malo kaslje nemoj briniti, i Leon je tako, samo prati ga i ako pocne bas svaki sat dva kasljat odvedi ga na pregled. Procijeni 😘😘

Kika1310
    09. Siječanj 2018. 12:57
    Dobar dan, zanima me dal netko ima iskustva s ovakvim osipom po licu? Prije pol mjeseca je to imala i dobile smo kremicu koja se maze tri dana i nakon ta tri dana to se povuklo i jucer nam je opet izbilo, ima i po koljenu samo puno slabije(isto se ljusti). Pedijatar mi nije rekao nis korisno tj. kaze da moze bit svasta. Pa me zanima mozda je netko od vas to prosao pa zna sta bi moglo bit. Hvala na pomoci ;)
    Dobar dan, zanima me dal netko ima iskustva s ovakvim osipom po licu? Prije pol mjeseca je to imala i dobile smo kremicu koja se maze tri dana i nakon ta tri dana to se povuklo i jucer nam je opet izbilo, ima i po koljenu samo puno slabije(isto se ljusti). Pedijatar mi nije rekao nis korisno tj. kaze da moze bit svasta. Pa me zanima mozda je netko od vas to prosao pa zna sta bi moglo bit. Hvala na pomoci ;)
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.