Dzenny, teska upala sutra garant ahahahha nakon toliko mj ne vjezbanja... uuuffff... ali mora se malo 😁 Kako frendica kaze: treba salo topit(rodila je mj dana nakon mene😁) da budemo fit mame po ljeti hahahah Kazem ti, D se.preporodio kad sam mu dala taj siuper... smijao se i igrao a 15min vriiistaaaaaaaaaooooo.. Sogu
EDIT: Sigurno joj nije nista al bolje da ste isli doktoru da vas smiri 😊
Barbs,bilo je lijepo u trudnoci lezati i samo jesti 😂😂 pa kad smo rodile isto ajd ima vremena,smrsat cu.. 😂😂 sad treba dignuti dupe 🙊
Mamsita,pa bas zato.. sinoc sam mirno spavala,a onak bi mislila sta joj je.. 🤔
Suprug i ja smo jutros bili na radionici baby handlinga. Bila je još jedna mama s bebom. A ostale trudnice koje su vježbale na lukama. Al smo ju pretumbali, em se morala rano ustat em smo ju izvrtili... Ugl, sve smo radili krivo, ali stignemo to još ispraviti. Nije smak svijeta, ali voljela bi da usavršimo pravilno podizanje, spuštanje i pelene. Super je bilo, dogovorili smo se i za procjenu kod fizijatrice. Zlu ne trebalo. Sad idem čitati dalje. 😘
Dzenny ajme bas mi je zao, bitno da je sada sve u redu. I meni je L znao vristat, tko zna sta njih muci. A bodi prefora 😍😍😍😍
Barbs bravo za vjezbe, ja pocela cucnjeve i trbusnjske od 10 pa ce svaki dan po 5 povecavat
Hedgehog kako to da ste isli? Neki poseban razlog ili?
Ja ne znam jel mi samo takve velike troskove imamo ili sta grrrrr
Mamisita, eeeeeee to je jedan od onih usr* dana... ja sam ga imala u nedjelju uz menzis... wwweuuuhuuuu.... proci ce. 😘😘😘😘😘😘
V, samo naprijed!! 😊😊😊😊😊😊 Ja sam odlucila da cu svaki dan to doma +2D trening +setnje samo sta je danas usr* vrijeme.. jugo i kisa
Hedge, super sto ste isli 😊😊😊😊 Kako to? Poseban razlog ili vasa zelja? 😊
Dzenny, koje sam ja srece jos bi se kg nagomilale da ne dignem dupe i krenem raditi vjezbe 😊😊😊😊 em cu se bolje osjecati em ce MOZDA nesto i otici 😂😂😂😂😂 i to su 2h tj za mene
Dzenny da ti nije bila preumorna?
Znaju bebe tako vrištati od umora. Tako je i mojoj prijateljici pa se spremili na hitnu i beba zaspala u autu pa su skuzili da je bio umor u pitanju.
Moja je jedno vrijeme imala tu fazu.
V, sto se troskova tice, kad te krene, te krene... i nama je prosla god bila puna troskova.. 2 pira +1 nas.. sredjivanje stana itd itd... evo sad moramo napravit servis i slijedeci mj.tehnicki.. wuhuuu 😂😂😂😂😂 jos da se muz i ja dog sto se krstenja tice... negdje u 3.mj... pa onda 2 vjencanja.. na jedno znam da sam pozvana a na drugo ne znam jer smo se malo udaljile a i ta frendica je za nas pir nasla izliku da ne dodje... ali ce biti 2 djevojacke.... izmedju tisucu rodjendana Hahahhahahagahahaha 😂😂😂
BANKROT 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji