Dena kad smo dosli spavao je, pa se probudio i gledao okolo onda je poceo kmecit pa ga muz/ja/kumova cura drzali onda sam ja jela i otisla mu dat sisat u auto pa smo se vratili i onda smo ga u kolicima drndali/nunali i zaspo je. I taman da cemo ici se probudio. Nije bio neki kmeckav, super je to sve proslo.
Suncokretica i meni opada ali se ne obazirem. Pocela je prije neko ccc 10 dana, najgore mi je sto po malom zna bit. Iako mi je kosa stalno u repu.

Mame imate u kauflandu violeta pelene 70kn, pa ako netkom treba.
Mi imamo 3 pakiranja trojke i 3 pakiranja cetvorke hehe nema da fali 😁

Suncokretice ja sam nakon L kad je pocela nenormalno opadat koristila vichy dercos crveni i fakat je prestala padat, samo sam tubjednu bocu sampona iskoristila. Sad cu opet to uzet kad krebe makar ima kose jako, jako puno, voljela bi da tako i ostane 😁
Violeta neka ste uzivali 😊

Mame koje koriste dudu. Imam jedno pitanje... kako ste naučili bebu na dudu? Moja ju nećeee nikad, osim u šetnji u kolicima, ali tad ju polegnem u kolica i malo kmeči i iz 3 pokušaja prihvati dudu i zaspe za par minuta. A domaaaa. Doma ju neće i neće. Samo glasnije i glasnije kreće kmečati. A dobro bi mi došla navečer za uapavljivanje... Ajme kako sam grozna. Umjesto da budem sretna ja ju silim na dudu...
Hvala za pelene violeta, ima i u plodinama po 80 kn...
Cuclanje prstica- i moja to radi, i sve sto uzme u ruku stavlja prema ustima, deku, igracku sve...
Hedge ni mi ne volimo dudu, kada smo vani uvijek duda i tako zaspe, od pocetka sam joj je vani davala da ne udise hladan zrak pa se valjda navikla
Pokusam joj dati i inace ali samo je seta po ustima pa ne navaljujem.
Ovca projektor je suuper, sviđa joj se ali ne toliko da je to uspava...
Uvijek zaspe na rukama i jedino tako, a pokusali sve metode ali ne ide

Sta kazete se isplati kupiti sveznalicu? Vec smo nakupili igracaka dosta a nista joj nije pretjerano interesantno jos.

Hedge…jesmo neki dan ono mi o karmi? Karma is a bitch😅😂😂😂 danas nista nije apavala, samo je cendrava, na ruke bi, jede svaki sat i pol-dva…uzas…😣 nadam se da ce nocas bar spavat…
Evo ovako me gleda cijeli dan i misli si: sad ces ti vidjet kad ja krenem zajebavat😂😂😂
Hahahahahahha dobro došla u klub. Evo ja prištekana. Mašnica *. *
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji