Jutro, mi opet imali burnu noc, budjenje svaka sva sata, muce ga plinovi pa prducka stalno i to ga budi. Ko zombij sam. Odradim noc i onda jos cijeli dan do 17h dok muz ne dodje… ne mogu vise 😩
I mog bude plinovi :/ onda se probudi prije nego inace.
Jutro, kod nas je vec 3 noc veselo. Uopce mi ne spava lijepo, prije se max 3 puta budio, a sad svako malo. Bas smo jucer muz i ja pricali, pa muz kaze Leonu kako smo mi njegove marionete. Bas nas voza kako hoce, nista mu ne valja, i onda mi pokusavamo smirit ga i dok mu ne pase to je kreveljenje. Danas je muz poceo raditi, tako da sam sad sama s njim, pa morat cu smisliti nesto kako ga "sredit" iako moram priznat mirna sam, kad on zeza ja sam mirna. Jos smo imali veliki servis auta jucer 4000kn nas izaslo i pronasli su 2 kvara i dali nam ponudu od 5200kn za popravak, muz se nasekiro a ja hladna kao led (prije bih se ja sekirala ajmeee). Probat cemo da prodemo sto jeftinije, jer puno mi je sad u 1 mj 9000kn dat za popravak i servis auta ukupno. Joj taj auto, samo daj daj daj, a bez njega ne znam sta bih. Ja ne razumijem ljude koji nemaju auto, aj kad si u gradu, ali kad si na selu i nemas auto ufff...a opet u jednu ruku nisu oni ni blesavi, izbjegavaju ovakve troskove za auto, ne moraju tenkirat i navikli su da ih drugi taxiraju. Kad bih makar ja mogla nesta od doma radit jos, bilo bi super. Jos smo kumovi, pa ce kumce malo se rodit, pa na more bi isli, pa rodendan prvi, imamo svatova jos. Ajmeee troskova ove godine hehe... bolje ne razmisljat 😁
Ja sam kod frizera, prvo sisanje nakon poroda 😁
Uzivaj i za nas 😍😍😍😍😍
Violeta,jedno rijesis drugo dodje i tako u krug😊to je tako.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Ajme violeta,stvarno veliki troskovi.. 😕 aa bude L se vratio na staro.. jer i A je znala imat par takvih noci i onda opet sve uredu.. juce cijeli dan je bila nervozna i nista joj nije odgovaralo.. dragi imao rodjendan,dosli nam kumovi i ona cijelo vrijeme je bila katastrofa,ali kad je ta posla vristati negdje oko 17h,ali dijete ne prestaje,nece da jede samoo vristi,ne mozes ju nikako umiriti.. toliko je vristala,da sam i ja pocela plakati,jer sam se uplasila sta joj je.. i obucemo se i na hitnu je odnijeli.. u autu se umirila i zaspala,ali smo je za svaki slucaj odnijeli da ju pregledaju jer ono mi je izgledalo kao da ju nesto boli.. doktor ju je pregledao i rekao da je sve uredu.. da idemo doma i ako se ponovi da je opet dovezemo.. ii poslije je bila skroz uredu.. pojma nemam sta je to bilo..
Dzenny, tako je D jednom uuurlaaaaaooooo i izmjerila mu temperaturu i bila je povisena, dala sam mu sirup i smirio se... sve po starom kasnije... a moguce da.joj nije bio dan ;-);-);-);-) onda su nemoguci 😂😂😂😂 Bas je slatkica 😍😍😍
Sretna, uuuuzivaaaaj 😘😘😘😘
V, aaajmeeeeeee, kojiiii troskooooviii
Radila sam ove vjezbe i umirala 😂😂😂😂 Ima da dobijem ooooopaku upalu u ponedjeljak... hahahha
Barbs,hmm i ja sam A dala isto jednu kaskicu sirupa iako nije imala temperature.. pa moguce da ju je i malo taj sirup smirio.. vjeruj da nemam pojma sta joj je bilo.. znam da i sad u usima cujem onaj njen plac 😢.. ii hvala 😘 hahah ove vjezbe ne bi nam lose dosle,samo je pitanje kakve cemo sutra biti 😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji