Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    18. Listopad 2017. 14:33

Kiki156

Barbs sretnih mjesec dana Diegu!! Pa kako brzo ta djeca rastu, kao da ste jucer pisale da idete rodit! Puno mi brze vrijeme prolazi sada kad sam rodila nego u trudboci.
    Mijenjanje pelena i nama je patronazna rekla da ne mijenjamo po noci iako ja promjenim ako se npr bas pokakao tijekom dojenja, ako spava onda ga pustim. U bolnici su nam rekli da ne mijenjamo nakon jela jer stiscemo trbuh i okrecemo ih pa cesce bljuckaju.

hvaaalaaaa  daaa, vrijeme jako brzo letiii 
    Ja mu mjenjam po noći kad:
    1. osjetim da SMRDI
    2. kad sam ga promijenila oko 21.30 a on zaspi (teško mukom) oko 23... i onda neću pustiti dijete od 21.30 do 6-7 ujutro s istom pelenom.
    Nisam znala za to mjenjanje pelena nakon obroka  Hvala na info! 

barbs
    18. Listopad 2017. 14:35

Marijana, Diego je u toj fazi sada... Zaspi mi na rukama... stavim ga u krevetić/ljuljašku - vrištiii 

• Dena1009
    18. Listopad 2017. 15:14

Sretna cestitke jos jednom i dobro nam dosla, Patrik je presladak 😊
    I me hvala, puno mi to znaci, mislim da trenutno najbolje mozete shvatiti, a i imam vec osjecàj ko da smo sve ovdje dobre frendice, a ne forumasice☺
    Pelene probali smo b.love i 2 put mi je premocilo, pa smo pampers obicne zute i one plave, njih smo dobili na poklon, i plave su mi promocile, za sad au nam obicne zute najbolje. Ovih p.premium i violete nema kod nas. Al nama promocilo vecinom po danu pa mislim da nisam dobro stavila jer sam ga jednom imala u krilu i doslovno mi je ko isteklo van. Nemam pojma sta sam zeznula.😅 Mozda probamo jos jednom. A one iz mullera su mi grozne, onaj gornji dio najlonski je bas visok i sve mu je napravilo crvene fleke. Moja seka je isto njih koristila i bile su joj super.

url=https://lilypie.com]

dzenny
    18. Listopad 2017. 15:16

Mi trenutno koristimo pampers premium care,a slijedeci put kupimo babylove,da vidimo kako ce joj odgovarati..
    Violeta,super ulov..
    Barbs,kako je prosao pregled??
    I_me,i mi sutra imamo pregled kod pedijatra.. 😍😍

treca_sreca
    18. Listopad 2017. 15:19

meni kod mullerovih baš paše to što su uske/viske u odnosu na prosjek...npr violeta mi je ok materijal ali zbog oblika, muller preferiram. Jer us moji bebači svi duuugački a uski, na mamu:) čak i Toma koji je bio pero ždero, opet je bio toliko duuuugonja da mu je više odgovarao taj model. To sve ovisi o građi bebe
    Mada bitan je i materijal, ja recimo pred 10god kad sam probala (tadašnju verziju) pampers - to je bilo straaaava i užas, koja kemija onaj plavi gel. Srećom su promijenili to, iako mi opet nisu medju dragima.

žena-majka-carica:)

dzenny
    18. Listopad 2017. 15:19

Sretna,jos jednom cestitke.. mali frajeru,dobronam dosao.. 😍😍

treca_sreca
    18. Listopad 2017. 15:22

dzenny, vi ste malo uranili sa sistematskim, koji dan....a barbs će se javit kad bude imala vremena nakomod, ona voli lipo detaljno to štreberski:)
    ja ručala i neću da šuškam ni sa posuđem ni sa stavljanjem veša na balkon jer moram baš kraj nje prolazit, a ako ju zbudim onda sam j**** ježa
    pa ću još malo surfat radije....da se dođem sebi
    posal može čekat
    ovo mi je sve mira šta u danu imam
    jer kad dođe ekipa iz škole, s treninga, s posla...i još se ona probudi....kaoooos kreće:)

žena-majka-carica:)

dzenny
    18. Listopad 2017. 15:30

Treca_sreca,pa eto patronozna je rekla da idemo prvi cetvrtak kad napunimo 3 tjedna.. pa eto u pon smo imali puno 3 tjedna,pa sutra idemo.. tatica je zamjenio smjenu,tako da i on ide sa nama 😍😍
    Kod mene ima moja mama i svekrva ovaj tjedan tako da ja odmaram.. 😉 kad Alara spava i mama spava 😉😙

I_me
    18. Listopad 2017. 16:20

sretna

Evo da se i sluzbeno tu prijavim 😊 vjerojatbo sve znate da se jucer u 10:57 rodio Patrik. 53 cm dug i 3965 grama tezak 😊

Cestitam!!! 😘☺

Kiki156
    18. Listopad 2017. 16:35

Sretna cestitam, Patrik je presladak! 😍
    Kad je vasim bebama otpao pupak? Nas se jos drzi i ne izgleda mi da ce tako skoro. Do sad nismo koristili nista osim ciscenja s octeniseptom, jer su nam tako rekli, a sad je patronazna rekla da ipak uvedemo i prasak pa sad prasimo. Dok su u bonici rekli da ne treba  BAS nista, ni octenosept 😐
    Dena bas tako, ovdje smo sve kao frendice a vec je i dugo proslo od kad se cujemo! ☺️ Uskoro ce nam godisnjice biti! Samo se ti izjadaj kad god trebas 😘
    Violeta vi ovaj vikend krstite maloga? Bas je slatka robica! Mi jos ne znamo kad cemo krstiti, razmisljamo ili oko Bozica kad ce imati cca 3 mj, ili na proljece. Radije bi za Bozic ali se ja bojim ako bude zima i sve prehlade kad krenu vladati pa sad ne znam... 
    Treca sreca ovo za stiskanje sakica, to valjda svi iz starije generacije rade i dive se stisku...nisam ni ja znala da je stetno! Treba se informirati a toliko je toga! Ni ne znam sto bi surfala! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.