Ma kod mene š8av sav crven, svako malo se spusti krv, potrosila sam cijelu kupku i nista nije bolje. Pece ko vrag. A doktorica veli da treba vremena, sto bi jos biko ok da vidim neki pomak. Citala sam da neke mazu il ispiru al se bojim da ne pogorsam. Jel koja od vas probala sa necin drugim osim octenisepta?Violeta jel to sad drugo odjelce il je ono prvo Barbs kupila? Ja vas dvije uvijek mijenjam i neznam koja je sta napisala. 😣
Oblekica je super. Ja 62 i 68 imam hrpu od necaka, za sad nisam nista kupovala.
url=https://lilypie.com]
slatke su stvarčice Violeta, i super da ste našli novo odijelo - to je sad manje veliko?
ja sam robicu pripremila odmah sve komplet do broja 80, jer sam znala da neću imat vremena
i sinovima i odjeću i obuću i poklone unaprijed nek se nadje...kad ih djeca zovu na rođendane....da ne moram trčat u dućane s malom bebom i tonu posla po kući....ne znam za vas ali ova moja toliko bljucka da osim naših redovnih 1-2mašine dnevno ad imam i njenu 1 svako 2 dana....em tetra peleni em šarene robice....koma. Ne stignem poprat koliko ona/oni mogu zakenjat!
A ja hodam stalno u istoj vešti (spavaćici) oo kući, najmanje robe za pranje proizvodim.....zato oni nadoknade to x10
žena-majka-carica:)
Violeta super ulov!
Sad kad si vec spomenula pelenee.. vec dugo hocu pitat sl mozak zvaka pa zaboravim 😂
Koje pelene na kraju koristite. Ja sam za pocetak kupila iz lidla. Ok su, ali malo krute. Iz dm-a sam dobila( ono kad rodis) pampers premium care i odlicne su mi, al skupe za daljnju kupovinu. Od frendice sam dobila 3 paketa obicnih zelenih pampersica koje je njen mali prerastao i trenutno smo na njima i ne mogu se pozalit. 2x su mi premocile preko noci, al ja to prepisujem tome jer sam bila koma i bio je polumrak pa sam vjv krivo stavila 😂😂😂. Sad mi frendica kaze i pokazala mi je ove iz mullera, njihova marka. Premekane su i full njezne i nisu skupe. Kaze ona jedina mana tih su sto se kad se pelena napuni imas osjecaj da ce ispast 😂😂 ( ili njen mali puno piski 😂😂)
ja obožavam mullerove, koristila ih i prije, i evo sad za nju ih kupujem.
Mada probala sam sad i Violeta double care, jer inače koristimo godinama vlažne od Violete, i njihov wc papir često uzmem, ok su mi oni općenito....i pelene su se tak pokazale - okej(ali mullerove su mi draže zbog modela, i mrvu su mekanije)
a pampers sam potrošila jedan paket samo zato jer sam dobila na poklon 1 paket...inače ih ne bih sama nikad kupila. Nadam se sad kad krenu babine da me neće zatrpati pampersicama, to je kao klasik pa svi uzmu...a meni su bzvz skroooz
Mislim se objavit neku sliku na fejsu da onak ufino skuže da ne volim pampersice :D
dm babylove su mi isto bile okej s njima dvojicom, ali sad ih za Milu još nisam krenula kupovat....bilo je par Violeta akcija (76kom za 70kn) zadnje vrime pa sam zapela na njima...
evo u konzuma od sutra 19.10 tko voli pampers premium.....
evo još malo štiva vezano za motoriku...ovo sam sve znala osim hvata (moji svekiji redovno joj guraju prst da ga stisne i onda se još užive "vidi kako jako stiska, super" - što je meni uvik bilo debilno....a sad vidim da je čak i štetno!)
http://www.index.hr/mame/clanak/6-najvecih-gresaka-koje-radite-svojim-bebama-do-6-mjeseci-starosti/856905.aspx
Evo da se i sluzbeno tu prijavim 😊 vjerojatbo sve znate da se jucer u 10:57 rodio Patrik. 53 cm dug i 3965 grama tezak 😊
Dobrodošlica i ovdje predivnom dječaku! A tebi brz oporavak
Sretna, još jednom čestitke i maleni ti je preslatki!
Dena, jaaao, kako su druge curke rekle, nisi jedina... Samo ti dođe i u se i na se i ako ti se plači, isplači se... Nije to sramota niti znači da si manje vrijedna. Kako sam i sama bila napisala, ja sam više puta plakala, a jučer sam se nekako uspjela skulirati i ne obazirati se na njegovo vrištanje (wuhuu, zašto je vrištao, pitaj Boga ), a na početku sam mislila da sam JA nešto skrivila i da si vlastito dijete ne mogu smiriti
Odmaraj i čuvaj se.. Kako je Violeta napisala, sve je to još uvijek friško i zatražiti pomoć je NORMALNO. Ne želiš ni znati na što mi stan liči
Sretna sam što sam uopće danas uspjela oprati suđe, napraviti krevet dok on spava i još se sredila za pregled
I nije lako biti majka... I nije lako sve raditi sam tako da - kad god ti netko pruža pomoć - to je super... i ako ti treba pomoć (a SVI znamo da treba), zatraži ju. Ja sam zahvalna što mi moji pomognu (a i njegovi) s ručkom tako da ja stavim često u duboko i onda samo vadim van po potrebi... Jer dok se svi ne uhodamo nam je to potrebno.
EEEE, SJEO MI JE PORODILJNI DANAS! WUHUU... Super je imati novce na računu
I me, babylove od početka. Sad smo dobili u babinje DVOJKU neke xy marke (nikad vidjela) i baš me zanima kakve će mu biti, ali za sada su babylove top... S time da su i nama promočile, ali samo gore gdje praktički kačiš pelenu - s boka... jer smo MI krivo zalijepili
Muž mi stvara paranoju da mu prejako lijepim i da ga stišćem i ja ga slušam i promoči samo na tim djelima
A kad mu dobro zalijepim - odlično je! Pelene budu teške nakon pišanja a niiiiigdje ne pusti.
Violeta, predivna robicaaa
Dena, odjelce je kupila Violeta. Mi još uvijek pojma nemamo kad ćemo ga krstiti i nismo još odlučili za kumove... Još se moramo dogovoriti... ALi za to svakako još ima vremena. Nigdje nam se ne žuri,
Sortiraj odgovore
Najstariji