Marijana kako mislis da si isprala mast? I koju si uzimala?
Panica tnx, ja sam tako kruzila ali samo prstima..probat cu i sa tetrom pa cemo vidjeti.
Jutro cure😘😘kavica.Kiki sretnih 3 mjeseca,P me zafrkava od pet i sad je zaspala i bas se mislim ostat lezat ili popit kavu umiru.Danas nam je uzv kukova nadam se da ce bit sve ok.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hvala Barbi! 😘 To je i moja vjecna dilema, al na kraju se ispostavi da je kava bolji izbor 😂
Mamisita tak ti i meni ide krv nakon velike nuzde. To su ti hemici najvjerojatnije 😐😓
Svaka cast za spavanje! Moj se budi samo jednom oko 2 ili oko 3 pa opet oko 5,6 (to vec smatram jutrom) i ne bi mi bio problem al u zadnje vrijeme teze zaspi pa i po sat vremena traje sveukupno nocno uspavljivanje. 😩
Za tjemenicu mislim da nema nekih posljedica samo je mozda neugodna njima, ne znam jel ih to svrbi i sl. Ni nama nije ulje pomoglo ali evo vec nakon jednog pranja s mustelom je puno bolje i vide se rezultati!
Jutro! Cekam da se P probudi pa cemo do supernove, trebam si kupit sportski grudnjak, nemam ni jedan i jos neke sitnice.
Moj se budi 2x, oko 1-2 i oko 4-5. L mi je u toj dobi poceo spavat cijelu noc do 5 mj i od onda do godine dana je bio kaos
Jutro curke. Mi cemo sad u setnju, predivno je jutro u zg. Sad pijem kavicu a Luka u baby gymu... 😊
Blago vama koje spavate po noci tj.cije bebice spavaju dobro. Mi smo do prije 3 dana se budili svaka 2 sata za cicanje, jucer i danas “samo” dvaput, oko 1 i oko 5....al sjde bar prek dana odspava po 2-3sata dvaput (ujutro i popodne) pa stignem nesto po kuci i napravit....
Nego, htjela sam vas pitat, kad cete krenut s dohranom? Negdje pise s 4 mj negdje s 5mj, rode kazu sa 6 😂
Jutro curke. Mi cemo sad u setnju, predivno je jutro u zg. Sad pijem kavicu a Luka u baby gymu… 😊
Blago vama koje spavate po noci tj.cije bebice spavaju dobro. Mi smo do prije 3 dana se budili svaka 2 sata za cicanje, jucer i danas “samo” dvaput, oko 1 i oko 5….al sjde bar prek dana odspava po 2-3sata dvaput (ujutro i popodne) pa stignem nesto po kuci i napravit….
Nego, htjela sam vas pitat, kad cete krenut s dohranom? Negdje pise s 4 mj negdje s 5mj, rode kazu sa 6 😂
O tome smo.neki dan raspravljale 😁 uglavnom, svaka mama krece kada onda misli da je najbolje i da je dijete spremno. Ja sam sa starijim krenula sa 4 mj i on je to odlicno prihvatio. Mislim da cu i s P krenut sa 4 mj
Panica tako je ne moze od jednom proci ako se prosirilo, a ako ima malo, onda jednim tretmanom i nestane. Vec sam maher za tjemenicu postala 😁
Mamisita moze se prosiriti, inace tjemenica ne prode sama od sebe i najbolje je da se tretira cim se pojavi, "ubije" u startu. Nama se pojavilo prvo na obrvama i pametna pedijatrica je rekla da se cisti I u roku 3 dana to ae nakupilo ljuskica ajmeee...i onda se prosirilo na tjeme i usi. Sada samo nekad mu se kod sisiki pojavi i odmah mustelu ili ulje namazem i nema vise. Hvala Bogu 😊
Jutro cure meni L ne spava vec 2 noc kako treba. Svako malo se budi i stenje. Koma sam..
Dohrana ako bude sve u redu, sa 6mj bih pocela, u tome slusam rode 😊 Vidit cemo sta ce pedijatrica reci na kontroli.
Oprostite sto upadam. Imam BioGaia kapi otvorene manje od 2 tjedna. Potroseno 10 kapi. Ako koja mama koristi pa ako zeli,da ih nakraju nebacim.80kn
Imali smo nekih problemcica pa nam doktor preporucio,ali nisu mu pasale. 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji