AAAJMEEEE... VEC 2X PISEM I SLUCAJNO KLINEM ODUSTANIII
Ugl, htjela sam napisati da ce me ovi blagdani unakaziti hahahhaa Od sutra laganija prehrana 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Mi smo dosli oko 20.30 doma... prvo bili kod tete pa kod kumova... i D je zaspao nakon cicanja... BEZ DRAME. Primjetila sam da kad ne spava oko 18-19h tih pola h zaspi navecer bez drame 😂😂😂😂😂

Tako je, V, suuuuper izgledas 😘😘😘😘😘😘
Ja jedva cekam krenuti na treninge od 1.mj 😍😍😍😍😍 JUPPIII 😍😍😍😍
Pelene mijenjaj cesce, V, da ih iskoristis 😉 Kako si i sama napisala 😊
Super za prospavane noci 😘😘😘😘

Mame koje imaju vise djece, kad ste krenule navikavati bebace na spavanje kod djeda i bake? 😊

Mame koje imaju vise djece, kad ste krenule navikavati bebace na spavanje kod djeda i bake? 😊
Nisam nista navikavala, samo bi.ga.ostavila ako smo trebali ici na svadbu il tako nesto. Nikad nije bilo drame. L je prvi put spavao kod moje mame kad je imao 3 mj, mi smo bili na svadbi

Barbi hvala za pelene, sad znam cije su 😊 mogu rec da mi se svidaju, samo mora se cesce mjenjat jer ne upijaju najbolje. Za noc sad ima violetine.
Barbs jaooo heheh ne spominji hranu 🤣🤤🤣 ssss iza Nove cemo se briniti hehe
Marijana super slika, nisam ni znala da se ns smije naprijed.
Ta klokanica kak prucavam, manje mi se svida, a kod mene tu nema niko da mogu probat koma.
Mi nismo imali goste kad pridvecer zvoni neko, stizu moja sestra i sogor, i sve ajmo rec ok i onda kaze kako je L mutav 🤤🤤🤤🤤 ja sam ignorirala komentar. Kad su otisli, muz i ja smo samo u cudu i tisini sjedili 10min i onda smo poceli komentirat njih..i skuzila sam da vise nemam komentara.

Barbi hvala za pelene, sad znam cije su 😊 mogu rec da mi se svidaju, samo mora se cesce mjenjat jer ne upijaju najbolje. Za noc sad ima violetine.
Ta klokanica kak prucavam, manje mi se svida, a kod mene tu nema niko da mogu probat koma.
Mi nismo imali goste kad pridvecer zvoni neko, stizu moja sestra i sogor, i sve ajmo rec ok i onda kaze kako je L mutav 🤤🤤🤤🤤 ja sam ignorirala komentar. Kad su otisli, muz i ja smo samo u cudu i tisini sjedili 10min i onda smo poceli komentirat njih..i skuzila sam da vise nemam komentara.
Rekla je za tvog sina da je mutav?? Na temelju cega? Ja joj to ne bi presutila sigurno, poznavajuci sebe, skocila bi na nju

Rekla je za tvog sina da je mutav?? Na temelju cega? Ja joj to ne bi presutila sigurno, poznavajuci sebe, skocila bi na nju
POTPISUJEM!!!
ja ne znam kako si se suzdrzala... Meni samo kad citam takvo sto se digne tlak

Sretna, krivo sam se izrazila 😂😂😂😂 I mislila sam na to kad ste krenule pustati bebice roditeljima 😊

E sva sam se najezila😨😨strasno..

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji