Bebuska premedene suuu❤️
Kiki ja sam mazala Prokten mast i nestali su kroz 7 dana. Postoje i te Prokten vlazne maramice s kojima se brises nakon nuzde!
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Bebuska,bas su predivne cure!
Kiki,ja sam ih rijesila sa svinjskom masti! Na vaticu stavis masti i na guzicu
Istalno mjenjala..nakon 3 dana prisli..jos 1 dan sam tako mazala..i nisu se vratili zasad.
Hvala cure na savjetima! To s masti jel vrijedi ako hemeroidi nisu vanjski? Ja naime vani nista ne primjecujem..
Kiki, supatnicemislim da je i panica spominjala ih…
Meni je par stvari (tipa ultraproct pa faktu mast, pa kantarionovo) pomoglo vrlo kratkotrajno, popila sam skoro kutiju detealexa, isto nista, odlucila sam se za ocaknicki korak i iskesirala sam 500 kn (s popustom) za 28 pilex kapsula, od danas ih pijem, ako ni to ne pomogne, ne vise ne znam sta cu, morat cu jest samo juhu jogute i kompote…
Jedino sta nisam probala su kao da napravis cepic od svinjske masti i zamrznes ga i takve narodnomedicinske postupke, ako nadjes nesto sta djeluje OBAVEZNO javi!!! Drz se
Javi jesu pomogle kapsule 😓 Uzasno mi je, cim moram na wc muka mi je! 😭
Kiki, supatnicemislim da je i panica spominjala ih…
Meni je par stvari (tipa ultraproct pa faktu mast, pa kantarionovo) pomoglo vrlo kratkotrajno, popila sam skoro kutiju detealexa, isto nista, odlucila sam se za ocaknicki korak i iskesirala sam 500 kn (s popustom) za 28 pilex kapsula, od danas ih pijem, ako ni to ne pomogne, ne vise ne znam sta cu, morat cu jest samo juhu jogute i kompote…
Jedino sta nisam probala su kao da napravis cepic od svinjske masti i zamrznes ga i takve narodnomedicinske postupke, ako nadjes nesto sta djeluje OBAVEZNO javi!!! Drz se
Javi jesu pomogle kapsule 😓 Uzasno mi je, cim moram na wc muka mi je! 😭
Naravno javim alo ista otkrijem da pomaze!
DM-OVE PELENE-ooobavezno veceee mada je Treca miiiislim kupila vece i bile su joj prevelike... al npr D-u je 4skoro pa mala a Violetine 4 su mrvicu vece..
Kiki i ja imam isti problem s hemeroidima, svaki odlazak na wc mi je muka, bude krvi za poludit... Trenutno samo pazim na prehranu i higijenu, planiram otic do ljekarne pa cu vidit sta ce mi preporucit...
Hemici, ja sam vanjske rijesila sa faktu masti, a sad mi pak da prostite koza puca oko anusa, to mi je bilo jednom prije trudnoce i dobila kortikosteroidnu mast koja mi je pomogla, a sad to ne smijem zbog dojenja, a i pece i svrbi uzas jedan, za unutarnje se isto sve moze koristiti samo sto se s aplikatorom ustrca.
Sortiraj odgovore
Najstariji