Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    07. Siječanj 2018. 17:28

Bebuska premedene suuu❤️
    Kiki ja sam mazala Prokten mast i nestali su kroz 7 dana. Postoje i te Prokten vlazne maramice s kojima se brises nakon nuzde!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Maja 3
    07. Siječanj 2018. 17:32

Bebuska,bas su predivne cure!
    Kiki,ja sam ih rijesila sa svinjskom masti! Na vaticu stavis masti i na guzicu
    Istalno mjenjala..nakon 3 dana prisli..jos 1 dan sam tako mazala..i nisu se vratili zasad.

Kiki156
    07. Siječanj 2018. 18:08

Hvala cure na savjetima! To s masti jel vrijedi ako hemeroidi nisu vanjski? Ja naime vani nista ne primjecujem..

Kiki156
    07. Siječanj 2018. 18:11

Bebushka

Kiki, supatnicemislim da je i panica spominjala ih…
    Meni je par stvari (tipa ultraproct pa faktu mast, pa kantarionovo) pomoglo vrlo kratkotrajno, popila sam skoro kutiju detealexa, isto nista, odlucila sam se za ocaknicki korak i iskesirala sam 500 kn (s popustom) za 28 pilex kapsula, od danas ih pijem, ako ni to ne pomogne, ne vise ne znam sta cu, morat cu jest samo juhu jogute i kompote…
    Jedino sta nisam probala su kao da napravis cepic od svinjske masti i zamrznes ga i takve narodnomedicinske postupke, ako nadjes nesto sta djeluje OBAVEZNO javi!!! Drz se

Javi jesu pomogle kapsule 😓 Uzasno mi je, cim moram na wc muka mi je! 😭

Kiki156
    07. Siječanj 2018. 18:15

Kiki156

Bebushka

Kiki, supatnicemislim da je i panica spominjala ih…
    Meni je par stvari (tipa ultraproct pa faktu mast, pa kantarionovo) pomoglo vrlo kratkotrajno, popila sam skoro kutiju detealexa, isto nista, odlucila sam se za ocaknicki korak i iskesirala sam 500 kn (s popustom) za 28 pilex kapsula, od danas ih pijem, ako ni to ne pomogne, ne vise ne znam sta cu, morat cu jest samo juhu jogute i kompote…
    Jedino sta nisam probala su kao da napravis cepic od svinjske masti i zamrznes ga i takve narodnomedicinske postupke, ako nadjes nesto sta djeluje OBAVEZNO javi!!! Drz se

Javi jesu pomogle kapsule 😓 Uzasno mi je, cim moram na wc muka mi je! 😭

Naravno javim alo ista otkrijem da pomaze! 

barbs
    07. Siječanj 2018. 18:27

Kiki, aaaaa... ja sam bas spominjala kako mi ide na zivce ovo:

barbs
    07. Siječanj 2018. 18:28

DM-OVE PELENE-ooobavezno veceee  mada je Treca miiiislim kupila vece i bile su joj prevelike... al npr D-u je 4skoro pa mala a Violetine 4 su mrvicu vece..

luce <3
    07. Siječanj 2018. 18:42

Kiki i ja imam isti problem s hemeroidima, svaki odlazak na wc mi je muka, bude krvi za poludit... Trenutno samo pazim na prehranu i higijenu, planiram otic do ljekarne pa cu vidit sta ce mi preporucit... 

luce <3
    07. Siječanj 2018. 18:43

Mamasita ja sam je pocela kupat s mustelom nakon misec dana 

panica
    07. Siječanj 2018. 18:58

Hemici, ja sam vanjske rijesila sa faktu masti, a sad mi pak da prostite koza puca oko anusa, to mi je bilo jednom prije trudnoce i dobila kortikosteroidnu mast koja mi je pomogla, a sad to ne smijem zbog dojenja, a i pece i svrbi uzas jedan, za unutarnje se isto sve moze koristiti samo sto se s aplikatorom ustrca.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.