Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Siječanj 2018. 11:02

Sanjchi, bas je slatka! 😘
    Violeta, uuuu, kuma je nesto predivno 😍😍😍😍 Naravno, ako ostanes s njom najbolja do kraja zivota eeeee to je ono pravo 😍😍😍😍😍😍 
    Greske-uuuufffff, dalo bi se o tome pisati ali svaka mama, tj. roditelj radi najbolje sto moze za svoje dijete i kako zna... i svi smo od krvi i mesa... grijesimo svakodnevno... 

• sretna
    06. Siječanj 2018. 11:02

Ova zlicica sta je treca sreca stavila meni nije nesto..realno, sta ce mi to. Meni je jednostavnije normalno davat iz zdjelice nego stiskat non stop. A i kako nikad nisam miksala kasice, tko zna dal bi uopce hrana prosla kroz taj otvor

barbs
    06. Siječanj 2018. 11:04

Dena, sretnih 4 mj!! 😘😘😘
    Sanjchi, super L napreduje 😘 

• sretna

Cekam da se P probudi da ga nahranim i idemo van malo

barbs

Sretna, hm da... menu je frendica preporucila da ne miksam nego gnjecim zlicom da se kasnije lakse privikne na krutu hranu??

barbs
    06. Siječanj 2018. 11:06

Sretna, haha, i mi cekamo da se probudi  Primjetila sam da vecina bebica spava cca u isto vrijeme.. Zato je moj ser* zaspao tek u 15 do 10 kad sam mu upalila fen.. vec x dana ide spavat kasnijeee...

• sretna
    06. Siječanj 2018. 11:10

Barbs pa da, dobro ti je rekla. Ja sam mu od pocetka samo vilicom gnjecila, prvo sto sitnije i onda sam ostavljala sve vece i vece komadicr

kleaiva
    06. Siječanj 2018. 11:10

Hedge totalno ista stvar i kod nas...nema vecernju vec jutarnju nervozu...onda zaspe na pol sata i sve 5...sad cu je nahranit i idemo u setnju...sad joj je vrijeme dugog spavanja...oko 11,12 odvali i po 3 i pol sata😊
    Danas smo muz i ja sami s njom jer su veci hahari kod moje mame na spavanju tako da nam je od jucer laganini. 😊
    Greske su normalne i dogadaju se i nama s trecim djetetom😂 sve je to individualno i dosta ovisi o bebi al nekako se nade dobar polozaj za sve😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

panica
    06. Siječanj 2018. 11:12

violeta1

Joj cure evo i mene..nemam snage citat sta ste sve pisale, prenaporan dan 😔 Muz otisao oko 11h svirat, dosla frendica pa smo pravile lazanje, pa je bio svecenik kucu posvetit, Leon je danas nemoguc, place, cak je i vristo od bolova u jednom trenutku, cijelo vrijeme mi je na rukama bio, i sad navecer smo ostali sami i lijepo se najeo, isprdio i zaspo. Moguce da ga pupo bolio ja je plakao tako. Moji su bili popodne isto kod nas. Mama mi jutros oprala posteljinu i osusila u susilici odmah, zivjela susilica, mogla bi joj uzet 😂😂😂
    Frendica me pitala da joj budem vjencana kuma. Oko Uskrsa ce imati sudbeno, a nagodinu crkveno vjencanje jer je trudna i pristala sam odmah 😍😍 racunala sam na to da ce me pitat jer mi jos davno napomenila a i ja da sam dobila curicu pitala bih nju za krstenu kumu. Bas se radujemo i muz i ja 😍😍
    Leon spava, malo se javlja, ja odoh mal pospremat i u krpe.

Violeta, ne znam da li inace konzumiras mlijecne proizvode i rajcicu, moguce da ga je od toga bolio trbuh, mi smo jucer jeli musaku u koju sam na cijelu protvu stavila samo 2 zlice vrhnja pa smo morale " voziti bicikl" da zrak izade iz nje, pa obrati malo paznju sta jedes kad ga boli trbuh, ja sad pocinjem pomalo

panica
    06. Siječanj 2018. 11:14

panica

violeta1

Joj cure evo i mene..nemam snage citat sta ste sve pisale, prenaporan dan 😔 Muz otisao oko 11h svirat, dosla frendica pa smo pravile lazanje, pa je bio svecenik kucu posvetit, Leon je danas nemoguc, place, cak je i vristo od bolova u jednom trenutku, cijelo vrijeme mi je na rukama bio, i sad navecer smo ostali sami i lijepo se najeo, isprdio i zaspo. Moguce da ga pupo bolio ja je plakao tako. Moji su bili popodne isto kod nas. Mama mi jutros oprala posteljinu i osusila u susilici odmah, zivjela susilica, mogla bi joj uzet 😂😂😂
    Frendica me pitala da joj budem vjencana kuma. Oko Uskrsa ce imati sudbeno, a nagodinu crkveno vjencanje jer je trudna i pristala sam odmah 😍😍 racunala sam na to da ce me pitat jer mi jos davno napomenila a i ja da sam dobila curicu pitala bih nju za krstenu kumu. Bas se radujemo i muz i ja 😍😍
    Leon spava, malo se javlja, ja odoh mal pospremat i u krpe.
    Violeta, ne znam da li inace konzumiras mlijecne proizvode i rajcicu, moguce da ga je od toga bolio trbuh, mi smo jucer jeli musaku u koju sam na cijelu protvu stavila samo 2 zlice vrhnja pa smo morale " voziti bicikl" da zrak izade iz nje, pa obrati malo paznju sta jedes kad ga boli trbuh, ja sad pocinjem pomalo

Ubacivati namirnice koje sam izbacila jer nisam vise ni sama znala jesu li grcevi ili reakcija na ono sto jedem.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.