Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    24. Prosinac 2017. 16:53

dzenny

Muzaaa mii danas neee spominjite.. 😨 moj ce veceras da vecera "jezika" 😂😂 tako me naljutio.. 😥 gospodin u nekim trenutcima ostane bez jezika,ne zna progovoriti.. ali zato u takvim trenucima dobija ja 2 jezika.. 😉😉 dakle,vec nekad sam pisala da bas do tih starih obicaja ne drzim… ali njegova nona malenu hoce posuti secerom jer je prvi put dosla kuci,dijete sam uzeli iz ruku i lijepo joj rekla: ' svoju djecu si ti odgajala,ali ne moj misliti da ces i moju.. nikad vise da ti nije palo napamet napraviti nesto mom dijetetu bez mog odobrenja. ' aaa frajer sutiii i gleda.. ee pa kostat ce ga ta sutnja dobro.. 😒
    Barbs,i moja A se isto tako pocela dizati ima par dana..
    Cure,bebice su premedene.. 😍 ja isto ne gledam da mi Alara uvijek mora biti u rozom.. kombinacija na Emi mi je jedna od drazih.. 😉😉

Dzenny oprosti al bas sam se nasmijala na ovo posipat secerom 😂😂😂😂 iako uopce nije smijesno i jako dobro si reagirala. A muzu objasni neke stvari. 😂

I_me
    24. Prosinac 2017. 16:56

Violeta super pokloni i kolacici izgledaju mljac 😊. 
    Ja sam prije 2 god napravila svoj 1 kolac,cheesecake..😂 i danas sam se ohrabrila i napravila novi kolac browniese. Eno ih vani na terasi hlade se. Bas me zanima hoce li to biti jestivo 😂

[OBRISANO] 24. Prosinac 2017. 17:11

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

I_me
    24. Prosinac 2017. 17:14

Vidim manje vise kod svih vlada radost i mir u kuci 😂😂😂😂

[OBRISANO] 24. Prosinac 2017. 17:27

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 24. Prosinac 2017. 17:45

dzenny
    24. Prosinac 2017. 17:47

Inace,stvarno na muza swe ne mogu pozaliti,ali kad ovak nesto napravi.. pa sto sanjchi kaze,poslala bi ga na mars.. 😂😂 poslije dosao mn pricati kako je nona luda zena.. ustavi gospodine,imao si priliku da se iskazes.. adioo,hahah..sutra ce lijepo imati A kod sebe,dok sam ja kod frizera.. i necu da se sikiram kako ce proci sa njom.. 😂😂 ali imam osjecaj da ce biti veselo 😂😂 ona nije navikla da mn nema.. 😂😂

• Barbi13
    24. Prosinac 2017. 17:48

I_me

Vidim manje vise kod svih vlada radost i mir u kuci 😂😂😂😂

😂😂😂😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

dzenny
    24. Prosinac 2017. 18:20

Mamsita,da da secerom.. 😂😂 ii ja za to nisam cula,dok nisam dosla tu kod njih.. samo kod mene to ne pali.. svoje dijete iskljucivo ja i samo ja odgajam.. 😍

Aurora1611
    24. Prosinac 2017. 18:46

Uhh muški su inače takvi! Ja sam svom stalno pilila kako treba rijesit situaciju sa svojima, na kraju sam ja riješila situaciju pa sam ispala babaroga, pola familije vise ni ne dolazi i tako... a kaj sad? Sad zovi HAK 😂😂 salim se, sta cu, bilo je ili to ili moji živci 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI