Joj cure evo i mene..nemam snage citat sta ste sve pisale, prenaporan dan 😔 Muz otisao oko 11h svirat, dosla frendica pa smo pravile lazanje, pa je bio svecenik kucu posvetit, Leon je danas nemoguc, place, cak je i vristo od bolova u jednom trenutku, cijelo vrijeme mi je na rukama bio, i sad navecer smo ostali sami i lijepo se najeo, isprdio i zaspo. Moguce da ga pupo bolio ja je plakao tako. Moji su bili popodne isto kod nas. Mama mi jutros oprala posteljinu i osusila u susilici odmah, zivjela susilica, mogla bi joj uzet 😂😂😂
Frendica me pitala da joj budem vjencana kuma. Oko Uskrsa ce imati sudbeno, a nagodinu crkveno vjencanje jer je trudna i pristala sam odmah 😍😍 racunala sam na to da ce me pitat jer mi jos davno napomenila a i ja da sam dobila curicu pitala bih nju za krstenu kumu. Bas se radujemo i muz i ja 😍😍
Leon spava, malo se javlja, ja odoh mal pospremat i u krpe.
Jutro! Mi smo imali jucer komicno uspavljivanje. Paradiral je mod oblacenka pidzame i onda se premoril i pocelo je plakanje. Nahranila sam ga i dalje place i place, nosim ga na rukama, na ramenu, lijevo, desno, gore, dolje, pjevam, plesem, zibam, poskakujem, a on vristi i vristi. I vise nosam imala snage, spustim ga u krevetic, on zatvori oci i iste sekunde zaspi, do pola 6 ujutro.😥
url=https://lilypie.com]
Curke hvala na savjetima za mustelu! Nisam ga jos kupala ali svakako cu isprati pod tusem...Treca, zao mi je zbog osipa...🙁
Viktoru sretna 4 mj! 😘
Kako vrijeme leti to je strasno...nama ce u ponedjeljak 3 mj! Jucer sam nostalgicno gledala slike kad je bio novorodence i prebrzo mi raste! Osjecam se kao da je tinejder vec 😂 Zezam se malo, al stvarno, vec je tako veliki! 😱
Jutro ☕
Dena- 4 mjeseca?!?! Ideš, baš vrijeme leti. Sretna mjesečnica Viktoru! Ti si bila prva rodila od jesenskih?
Mamasita- danas krstitke? Držim fige da sve dobro prođe. Bravo za K i spavanje. Zna on da danas mora mama biti naspavana.
Kiki - jel da, mi kad smo bili kod pedijatrice došli su neki roditelji sa bebom od par tjedana i oni komentiraju za moju L: vidi kako velika beba! Ja onak moja L? Velika? Ali da u usporedbi s njihovom štrucom moja je baš djelovala "odraslije" a ono nije neka razlika u dobi sad neka XD XD XD
Hedgehog daaaa, ja gledam slike i ne vjerujem koliko se promjenio! I stalno se pitam jesam li dobro postupala s njim, kad se svega sjetim covjece! Pojma nisam imala sto radim...dobro je ispao koliko sam brljavila sa svime majko mila 😂😂 Inace, pocela sam se pridrzavati onoga da odspava sat vremena ujutro i stvarno mi bude bolji i lakse zaspi popodne. Jest da moram dezurati i sustati kraj njega, ali korak po korak. Evo to je jedna od stvari koje brljavim, jadno dijete je umorno ujutro a ja nisam znala zasto cendra sat vremena nakon budenja i to ujutro...jooooj! 😐
Mamisita sretno na krstitkama danas! Cekamo izvjestaj! ☺️
Dobro jutro cure😘😘kavica...mamisita cestitke od srca povodom krstenja Karla😘😘😘jako brzo vrijeme ide😥😥zacas cemo puhat prvu svjecicu,u pon idemo na utz kukova nadam se da ce to bit ok da skinemo siroki povoj😆Dena sretna vam 4 mjeseca😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Kiki - ma joj, sigurno to svi pomisle za prvo dijete. Što sam ja sve radila i dan danas kad smo kao već uhodani brljavim. Jel gladna jel umorna. Toliko puta sam joj pokušala ugurat sisu u usta na silu jer sam mislila da je gladna. A ona neće i vrišti još više, pa je naravno moj zaključak uvijek bio: sigurno je pregladna pa dok ona skuži da je to sisa i da iz nje ide mlijeko... A ono dijete nakon 5 minuta prdne i prestane plakat. XD xD XD. A da ne pričam o nošenju ili položaju za podrigivanje... Toliko smo pretumbali to dijete dok nismo našli položaj koji joj odgovara... Ali tješim se da svi prvorođenci to moraju proći...😎
Mi smo na uzv kukova išli s mjesec dana.
Roditeljske greške - i ja sada uočavam što sam pogriješila, al mislim da je to normalno a pogotovo s prvim. Ne krivim se jer mislim da sam napravila sve što sam tada smatrala da je najbolje. Na greškama se uči, bit će lakše za drugo
Juuutrooo 😘😘😘
Znaci, Treca, dobre su te silikonce zlice?? Tj. ono sto si postala? Ja to nisam vidjela kod nas... mozda i jesam al nisam bas gledala jer me do sada nije zanimalo ali izgleda zgodno.... Pa bih rekla muzu da naruci s ebaya..
E i narucila sam si torbu za pelene i bocice itd 😍😍😍 Dugo sam ju htjela ali do sada nije bila na popustu...
Sortiraj odgovore
Najstariji