HAHAHAHAHAHAHAHHAHAH JBT, NISAM NI VIDJELA KOMENTAR ISPOD I BAS SAM HTJELA NAPISAT- ZA TRECU JE
I me, komentar od sogi... Boze draaaagu!!! Tako meni frendica zna reci da nam mozda treba dugo da ga uspavamo (max 30min!) jer ga prekasno uspavljujemo.. A onda mi ona zna reci da ga isto dugo uspavljuje... Ja sam 1000x krenuma ga uspavljivati oko 19h al jbg njegovo je vrijeme oko 21h... Mogu se ja trudit

Ugl mogu se ja trudit koliko hocu da ranije zaspi ali NE-CE!!
A onda mi kaze da joj se mali svakih 2h budi...

Barbs- tak i moja, mogu ja pocet nju uspavljivat u 6 vec al 9 je njeno vrijeme. Ko da ima sat na guzici 😂😂😂 minutu do 9 guguce i smije se a u 9 fras 😂😂😂
Aurora- imas malu hondasicu 😍 medena je

Znaci evo muz se nazdero sad i jadan umoran, malo ce ubit oko..
A ema je za divno cudo odspavala sada 3h 😆😆😆
I sad mama zabavljaj 😥 a i ja bi malo ubila oko 😂

Dena i Aurora ja vozim Hondu CRV i luda sam jer nema mogucnost staviti jaje na suvozacevo sjedalo. MM ju je kupio prije par godina ali toliko ju rijetko vozi da jos mirisi po novom. Ali SUV je zakon za obitelj, ima mjesta koliko oces.
I me, pa daaa... jadni oniiii... Tako i meni muz: Samo da znas, nakon rucka cu odspavat! Htjela sam mu reci da ga nitko nije tjerao da do jutra ostaje vani hahhahahahahahaa

Dena i Aurora ja vozim Hondu CRV i luda sam jer nema mogucnost staviti jaje na suvozacevo sjedalo. MM ju je kupio prije par godina ali toliko ju rijetko vozi da jos mirisi po novom. Ali SUV je zakon za obitelj, ima mjesta koliko oces.
CRV smo i mi skoro kupili, onda smo se ipak predomislili, al definitivno mi je ona jedna od najboljih honda. Marijana mozes mi malo pojasniti to sa jajetom? Ja sam mislila da se ne smije naprijed voziti?

url=https://lilypie.com]
Uspavljivanje pa uspavljujem ga kad se njemu spava i onda to ne traje tak dugi, pa necu mu valjda tiskati oci da zaspi. On si je stvoril sam taj neki raspored između 20 i 21, a meni odgovara.

url=https://lilypie.com]
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji