sretna, slažem se da je bolje uvik sama radit.
al eto ja sam s njima dvojicom dohranu počimala kupovnim kašicama, bila sam mlada i nije mi baš to bilo na kraj pameti da je to nedovoljno zdravo i da bi trebalo bolje se potrduit bebi oko prehrane....sad s njom ću pokušat koliko mi vrijeme dopusti da sve sama pripremam jer mi je važno da zdravo jede, svi smo u familiji osjetljivi i imamo neke crijevne tegobe ovakve ili onakve, pa bih željela njoj pružit što bolji start...
žena-majka-carica:)
Zašto ste protiv kupovnih kašica? Ne kužim se baš u to sve, to mi djeluje kao daleka budućnost još. 😂😂😂Ali ja sam mislila da ono ako ne možeš nabaviti domaće, bolje kupovna kašica nego iz dućana. Oke, ono što ima koru, tipa banane, ali nešto što je došlo iz pitajboga koje zemlje.. A i mislila sam da ove dječje kapice prolaze 1000 i jednu provjeru pa da sigurne. 🙄 Mislim iskreno, meni mama ima vrt, tako da ćemo to sigurno iskoristiti maksimalno, ali sam kasnije mislila ubaciti i kupovne. Pitam čisto iz znatiželje, ko što rekoh, meni je sve to znanstvena fantastika.
😂😂😂
Violeta,da da.. sjecam se za trenerkice.. ja svojoj ujutro obukla ju prvi put,a ti taman stavila slikicu od svog malenog u toj trenerci,onda sam i ja objavila sliku od A.. sjecam se taj dan da smo imale isto obucenu djecu 😂 a ona ju je imala u utorak obucenu 😉
Treca sreca,sad sam slucajno gledala slike od malih beba po internetu i kod mnogih beba se to da primjetiti.. pa nadam se da ce i kod nas to izrasti.. 😉
Ja ne znam,voljela bi A sto duze drzati samo na mlijeku,jer fino mi napreduje za sada (oko 1kg na mjesec..).. jel imate neku stranicu ili nesto za te kasice,jer i ja bi njoj voljela vise praviti,jer stvarno imam vremena.. ali iskreni,ne znam bas puno o tome,a i nemam ideja za kombinacije.. 😥
Bok curke, evo padobranca, bas sam jucer citala o kasicama u knjizici moja 1.godina u kojoj pise da su domace kasice bolji izbor od kupovnih samo ako ste 100% sigurne od koga kupujete namirnice, najbolje tko ima svoje ili od bake, dede tako da se ne trebate bedirati ako ce te sve kupovati ili s vremena na vrijeme
Zašto ste protiv kupovnih kašica? Ne kužim se baš u to sve, to mi djeluje kao daleka budućnost još. 😂😂😂Ali ja sam mislila da ono ako ne možeš nabaviti domaće, bolje kupovna kašica nego iz dućana. Oke, ono što ima koru, tipa banane, ali nešto što je došlo iz pitajboga koje zemlje.. A i mislila sam da ove dječje kapice prolaze 1000 i jednu provjeru pa da sigurne. 🙄 Mislim iskreno, meni mama ima vrt, tako da ćemo to sigurno iskoristiti maksimalno, ali sam kasnije mislila ubaciti i kupovne. Pitam čisto iz znatiželje, ko što rekoh, meni je sve to znanstvena fantastika.
😂😂😂
Ja nemam nista protiv kupovnih, meni si kupovne vocne prefine 😄 zimi bi najvise uzimala kupovne vocne jer su mi bile dosadne samo kruske, jabuke i banane pa da imam za pomijesat uz zitatice, jogurt, svjezi sir...ali povrtne kupovne nisam nikad kupovala, odnosno jesam na pocetku oar i odustala, te su mi zbilja odvratne
Npr moja kuma uzgaja jabuke i sprica ih izmedu 25 i 30 i to je kakti normalno, puta godisnje i prodaje ih izmedu ostalog i na placu, s tim da rijetko kad ima 1 klasu jer pi njenim rijecima ih ne sprica dovoljno, pa si ne zelim uopce zamislhat koliko sranja imaju na sebi one ko s reklame
Sretna bas lijepo drzi glavicu 😍😍
Kasice planiram sto vise domace, mi smo na selu, svi sadimo bascu, mama/svekrva i ja i iskreno kod moje mame skoro sve uspije savrseno(i sad ima domace salate i kupusa) pa tako da cemo iskoristit domace, kod mojih ima puno voca stalno, mi smo tek lani posadili vocke tako da nam plod nece jos doci. Nisam protiv kupovnog, kupujem i sad kupovno i voce i povrce, a niti protiv kasica kupovnih, iako doma cu se truditi sve kolko mogu domace, ali ako idemo negdje bit ce mi najlakse uzet kupovno. Moja frendica ne vodi bebaca nigdje jer on jede kasice pa ona mu nema gdje smiksati, to je bila navela 1 razlog zasto djete ne vodi nikuda. Meni je to malo cudno, ali dobro, ona ima takav nacin i ja nju podrzavam, njeno djete, zivot i ostalo. 😊
Vidit cemo jos malo kako to sa kasicama
Kasice planiram sto vise domace, mi smo na selu, svi sadimo bascu, mama/svekrva i ja i iskreno kod moje mame skoro sve uspije savrseno(i sad ima domace salate i kupusa) pa tako da cemo iskoristit domace, kod mojih ima puno voca stalno, mi smo tek lani posadili vocke tako da nam plod nece jos doci. Nisam protiv kupovnog, kupujem i sad kupovno i voce i povrce, a niti protiv kasica kupovnih, iako doma cu se truditi sve kolko mogu domace, ali ako idemo negdje bit ce mi najlakse uzet kupovno. Moja frendica ne vodi bebaca nigdje jer on jede kasice pa ona mu nema gdje smiksati, to je bila navela 1 razlog zasto djete ne vodi nikuda. Meni je to malo cudno, ali dobro, ona ima takav nacin i ja nju podrzavam, njeno djete, zivot i ostalo. 😊
Ja sam s L nosila kasice sa sobom, doma pripremljene. Cak i rucak sam nosila jer imam termosicu za hranu koja odlicno drzi toplinu. I nakon par sati hrana je vruca bila jos 😊 tako da smo svugdje isli 😁
Ja sam s L nosila kasice sa sobom, doma pripremljene. Cak i rucak sam nosila jer imam termosicu za hranu koja odlicno drzi toplinu. I nakon par sati hrana je vruca bila jos 😊 tako da smo svugdje isli 😁
Predobro, ja jos ne znam nista o tih kasicama, ali ako se moze nosit, nosit cu i ja. 😊 i tako sam doma pa mogu sve organizirat kako nam pase.
Ja namjeravan prvo krenuti sa slanim pa sa slatkim kasama jer ak miješam opet necu dobit sta zelim, probat ce slatko i pocet zezat.
Mi smo se cijepili danas. Pikica u guz. Mislim da je lijevi. Protiv difterije, tetanusa, hripavca i hepatitisa B. Od jutra je uzasno cmizdrav. A nakon cijepljenja da ne spominjem. Al hajde, malo spava a malo je cmizdrav. Sad spava a ja ga gledam i razmisljam kolko sam sretna jer ga imam…
Oci u krivo- opcenito govoreci, vecina bebaca to ima, zove se djecji strabizam, gledanje u kriz tj.kako je Dzenny rekla "kao da gleda sam u svoj nos"
Kupovne kasice- jos nisam nacistu sta cu i kako cu.
Kako to da se u guzu cijepio?
Sortiraj odgovore
Najstariji