Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    04. Siječanj 2018. 16:09

sretna

Evo, ovako moj bucko dize glavu

Presladak je! Mislim da imamo iste hlacice. Pepco? Evo ja bas dobar dio robe oprala i pospremila u kutije.

Maja 3
    04. Siječanj 2018. 16:11

dzenny

Maslacak,nadam se da nije nista.. jer recimo ovdje gleda normalno..

Ajd bas cu probat pronac slike od male.
    Cini mi se da je mojoj jos vise se kuzilo.

violeta1
    04. Siječanj 2018. 16:28

dzenny

Maslacak,nadam se da nije nista.. jer recimo ovdje gleda normalno..

Samo prati a vjerujem da nije nista 😊 Imamo istu trenerku hehe...vec smo stavljale fotke.. moj je imao jucer 😊

violeta1
    04. Siječanj 2018. 16:30

L je evo tocno 45min na rukama. Zaspo je i poceo cvilit, plakat i cim ga spustim odma place. Nije mi bio takav vec jakooo dugo. Ruke su mi se ukocile a leda bole uzas. Kao da sanja ruzne snove

• sretna
    04. Siječanj 2018. 16:35

Maslacak ne, hlacice su iz reservedea
    Hvala cure 😙
    Dzenny mom L se tako na nekim fotkama vidjelo.kao da mu oko bjezi, ali odjendom je to nestalo i sve je ok

luce <3
    04. Siječanj 2018. 16:45

Hedgehog svaki put kad bi joj ostavila izdojeno bilo bi 150ml i svaki put bi pojela sve i cak mi se cini da bi mogla jos.... Ona ti ima 7-8 podoja u 24h, svako 3h jede, s tim da noc spava 8h

treca_sreca
    04. Siječanj 2018. 16:47

Marijana

sretna

Ja nisam nikad mlijeko atavljala u kasice, osim u zitarice

Citala sam da mnoga djeca na pocetku znaju odbijati dohranu zbog nepoznatih okusa. Stoga je jedno od rjesenja uciniti im novi okus poznatijim dodavsi malo majcinog mlijeka

potpis na ovo!!!....i sa žitaricama mlijeko ide, a bogme i s nekim voćnim okusima. npr moj Toma je obožavao onu (hipp?) kašicu od miješanog voća i svježeg sira....dakle voćno-mliječna kombinacija. Nekom se ne bi sviđalo a njemu je eto to bila najnaj....sad s njom mislim šta manje kupovne a šta više sama miksat kući pa će mi dobro doći...

žena-majka-carica:)

Barkleys
    04. Siječanj 2018. 16:47

Jučer ste toliko hvalile naše spavanje, pa smo danas koma... Nikako da odrapi popodnevni duži spavanac. Vjerojatno joj je ovo ujutro sve poremetilo. 
    Nego, izvijanje unatrag. Moja se tu i tamo tako izvija. Recimo kad je umorna ili kad ju stavimo na rame za podrigivanje.... Imamo jastuk za bočno spavanje, ali se uvijek probudi jer se narihtava, pa zapne... Baš sam danas pitala pedijatricu. Kaže da nije kritično i da čim vidimo da to radi da primijenimo položaj/odvratimo pozornost i slično. Ima li netko iskustva s tim? 

• sretna
    04. Siječanj 2018. 16:49

treca_sreca

Marijana

sretna

Ja nisam nikad mlijeko atavljala u kasice, osim u zitarice

Citala sam da mnoga djeca na pocetku znaju odbijati dohranu zbog nepoznatih okusa. Stoga je jedno od rjesenja uciniti im novi okus poznatijim dodavsi malo majcinog mlijeka

potpis na ovo!!!….i sa žitaricama mlijeko ide, a bogme i s nekim voćnim okusima. npr moj Toma je obožavao onu (hipp?) kašicu od miješanog voća i svježeg sira….dakle voćno-mliječna kombinacija. Nekom se ne bi sviđalo a njemu je eto to bila najnaj….sad s njom mislim šta manje kupovne a šta više sama miksat kući pa će mi dobro doći…

I L je volio svjezi sir i voce, al ne bi kupila tu kupovnu kasicu nego svjezi sir i svjeze voce i sama napravila. Ja npr nikad nisam ni voce kuhala, uvijek samo svjeze. Ali to sam ja 😄

treca_sreca
    04. Siječanj 2018. 16:50

dzenny

Violeta,pa vecinom da.. ali nekad recimo se ne primjeti toliko i lijepo pogleda,danas smo bili kod pedijatra i bas gledala ju kako prati igracku i ona nije nista primjetila,a ja joj u tome svemu zaboravila skrenuti paznju.. 😥 😗

dzenny tako ti bude i mojoj nekad....ne uvik.
    A i Tomi je bilo tako, ne sjećam se dokad....ali kad se rodio znalo mu je tako "zalutat" jedno u jednom a drugo u drugom smjeru....dok nije ojačao očni mišić....malac danas ima sasvim normalan pogled, nimalo razrok...

žena-majka-carica:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.