Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    04. Siječanj 2018. 13:44

Treća hvala na savjetima. Sad sam guglala ulje, da za u kupku, obavezno ispiranje... Ma ja sam joj kupila mustelinu hidratantnu kremu za lice... Nije da sam nešto redovito mazala ali nije bilo baš pomaka, još bi se dodatno zacrvenilo... 

barbs
    04. Siječanj 2018. 13:45

Luce, i ja rijetko malog ostavljam... jedino kad jednom mj idemo po spezu... a kad idemo kod frendova u 90% slucajeva ga nosimo sa sobom... ako je gladan onda ga tamo nahranim ali vecinom se trudimo ici kad ga nahranim... ja sam jucer izdojila 120ml i vise mi se nije dalo hahahhahha ali isto jer sam si sj* cicu hahahahhahahaha

Barkleys
    04. Siječanj 2018. 13:50

luce <3

Barbs super D drzi glavicu 👍👍
    Ja za sada uvik izdajam cim osjetim pritisak u prsima tako da imam mlika da bi jos jedno mogla hranit 😂😂😂 ova moja u jednom podoju popije 140ml i super mi je sto jede i na bocu pa je mogu ostavit iako ne prakticiram to cesto… Nekako mi je bude za ostavit ovako malu, iako znam da joj nece nista falit bez mene…
    Treca_sreca totalno te razumin to za bljuckanje/povracanje i meni je vise puna kapa i jedva cekam da prestane…

140ml po podoju? Ajme super.  Koliko često ju hraniš? Moja je lijena, ono 50-60, pa malo pauzica od pol h, pa opet tako... Ono imam osjećaj da kad ne spava, cijeli dan jede i podriguje. XD
    Barbs, 11 podoja? A ono, tako i mi, doslovno svaki sat po malooo. Jedino dok spava nema sisu u ustima. XD xD XD 

barbs
    04. Siječanj 2018. 14:19

Ja stvarno ne znam koliko on pojede jer u 90% slučajeva cica... Jučer navečer oko 21h mu je muž dao i popio je samo 50ml... bacila sam 80ml...  A kad smo pred 2 tjedna bili na rođendanu oda je popio oko 150 ml, 
    Hedge, za sada je pojeo 2x konkretno, a 1x 10ak min... sada nije dugo jeo... nekih 3 h... i još spava... 
    Bili smo u šetnju, a prije toga ga je od muža nono vozikao po dvorištu i evo, sada nona i on još spava 

barbs
    04. Siječanj 2018. 14:20

I me, zaboravila sam prokomentirati... D spava u svom krevetiću i naravno, u 90% slučajeva zaspim s njime... hahahahahaa i ujutro ga isto prebacim u krevetić... 

I_me
    04. Siječanj 2018. 14:35

Suncokretice- ja sam primjetila da Ema npr igracke hvata sa lijevom rukom. 
    Uzmem zveckicu i stavim pred nju, da joj bude u ravnini ociju i nadohvat obje ruke. A ona pruza uvijek prvo lijevu ruku da uhvati.

I_me
    04. Siječanj 2018. 14:36

Moram si kupit te vrecice za pohranu mlijeka. Ujutro su mi sise prepunjene. Pa makar cuvala mlijeko kasnije za kasice.

barbs
    04. Siječanj 2018. 14:39

Jedno glupo pitanje.... Mlijeko za kaašice??? Je l' mi netko može objasniti? 
    I me, ja sam kupila u mulleru 

Marijana12345
    04. Siječanj 2018. 14:44

Hedgehog

Moja je lijena, ono 50-60, pa malo pauzica od pol h, pa opet tako… Ono imam osjećaj da kad ne spava, cijeli dan jede i podriguje. 

Kadalo ojaca pocet ce brze jest. Nas podoj traje sad max 10min, a na pocetku po 30-45min

Marijana12345
    04. Siječanj 2018. 14:46

barbs

Jedno glupo pitanje…. Mlijeko za kaašice??? Je l' mi netko može objasniti?

Kao temeljac 😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.