Treća hvala na savjetima. Sad sam guglala ulje, da za u kupku, obavezno ispiranje... Ma ja sam joj kupila mustelinu hidratantnu kremu za lice... Nije da sam nešto redovito mazala ali nije bilo baš pomaka, još bi se dodatno zacrvenilo...
Luce, i ja rijetko malog ostavljam... jedino kad jednom mj idemo po spezu... a kad idemo kod frendova u 90% slucajeva ga nosimo sa sobom... ako je gladan onda ga tamo nahranim ali vecinom se trudimo ici kad ga nahranim... ja sam jucer izdojila 120ml i vise mi se nije dalo hahahhahha ali isto jer sam si sj* cicu hahahahhahahaha
Barbs super D drzi glavicu 👍👍
Ja za sada uvik izdajam cim osjetim pritisak u prsima tako da imam mlika da bi jos jedno mogla hranit 😂😂😂 ova moja u jednom podoju popije 140ml i super mi je sto jede i na bocu pa je mogu ostavit iako ne prakticiram to cesto… Nekako mi je bude za ostavit ovako malu, iako znam da joj nece nista falit bez mene…
Treca_sreca totalno te razumin to za bljuckanje/povracanje i meni je vise puna kapa i jedva cekam da prestane…
140ml po podoju? Ajme super. Koliko često ju hraniš? Moja je lijena, ono 50-60, pa malo pauzica od pol h, pa opet tako... Ono imam osjećaj da kad ne spava, cijeli dan jede i podriguje. XD
Barbs, 11 podoja? A ono, tako i mi, doslovno svaki sat po malooo. Jedino dok spava nema sisu u ustima. XD xD XD
Ja stvarno ne znam koliko on pojede jer u 90% slučajeva cica... Jučer navečer oko 21h mu je muž dao i popio je samo 50ml... bacila sam 80ml... A kad smo pred 2 tjedna bili na rođendanu oda je popio oko 150 ml,
Hedge, za sada je pojeo 2x konkretno, a 1x 10ak min... sada nije dugo jeo... nekih 3 h... i još spava...
Bili smo u šetnju, a prije toga ga je od muža nono vozikao po dvorištu i evo, sada nona i on još spava
I me, zaboravila sam prokomentirati... D spava u svom krevetiću i naravno, u 90% slučajeva zaspim s njime... hahahahahaa i ujutro ga isto prebacim u krevetić...
Suncokretice- ja sam primjetila da Ema npr igracke hvata sa lijevom rukom.
Uzmem zveckicu i stavim pred nju, da joj bude u ravnini ociju i nadohvat obje ruke. A ona pruza uvijek prvo lijevu ruku da uhvati.
Moram si kupit te vrecice za pohranu mlijeka. Ujutro su mi sise prepunjene. Pa makar cuvala mlijeko kasnije za kasice.
Jedno glupo pitanje.... Mlijeko za kaašice??? Je l' mi netko može objasniti?
I me, ja sam kupila u mulleru
Moja je lijena, ono 50-60, pa malo pauzica od pol h, pa opet tako… Ono imam osjećaj da kad ne spava, cijeli dan jede i podriguje.
Kadalo ojaca pocet ce brze jest. Nas podoj traje sad max 10min, a na pocetku po 30-45min
Jedno glupo pitanje…. Mlijeko za kaašice??? Je l' mi netko može objasniti?
Kao temeljac 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji