Hedgehog mi koristimo adermu, umirujuca kupka za kupanje, mlijeko za tijelo i krema za lice od linije exomega za suhu i atiopicnu kozu.
Violeta,pa vecinom da.. ali nekad recimo se ne primjeti toliko i lijepo pogleda,danas smo bili kod pedijatra i bas gledala ju kako prati igracku i ona nije nista primjetila,a ja joj u tome svemu zaboravila skrenuti paznju.. 😥 😗
Sad ga je sestra zvala da idu sjedit u mrtvacnicu..jaooo dode mi da vristim grrrr. Kako su ljudi glupi. Covjek bolestan i ima malu bebu i da ide sjedit uzas! Stvarno ne razumijem, jesu oni glupi ili samo eto tako zajebavaju. Bas mi treba da ide tamo, da se razboli i jos prenese na bebu.
Violeta,pa vecinom da.. ali nekad recimo se ne primjeti toliko i lijepo pogleda,danas smo bili kod pedijatra i bas gledala ju kako prati igracku i ona nije nista primjetila,a ja joj u tome svemu zaboravila skrenuti paznju.. 😥 😗
Probaj i ti tako da prati igracku ili tebe, da ide s ocima lijevo-desno, gore-dole kao neke vjezbe za oci pa bas prati kako oko se ponasa. Ima puno ljudi kojima jedno oko "bjezi" i ispravlja se nosenjem naocala. Probaj malo te vjezbice i vidit ces na iducem pregledu napomeni. Ja sam jako pazljiva za oci i osjetljiva na to, jer nosim naocale i velika dioptrija pa mi je to tako vazno, mislim sve je vazno oko zdravlja. 😉
Ja ne znam,pa nije ona njemu uza porodica pa da sjedi i dan i noc pored nje,to ju nece vratiti.. uredu,izraziti saucesce i ako je u mogucnosti na sahranu otici,ali ostaviti svoje dijete i jos biti bolestan.. znas,neke osobe ne razumije,da dijete koliko god treba mamu pored sebe,toliko treba i tatu.. koliko mama providi sa njim vremena toliko trebajuni tate.. nije vise ono kad je na ocevima bilo samo da obezbjede ugodan zivot za dijecu.. moje dijete mora da zna i da ima tatu punog ljubavi prema njoj..
I mi smo stvarno ppzorni sto se tice ociju,ali mislim da je ona sama kriva za to.. jer donese ruke ispred nosa i onda gleda u njih,a oci joj dodju kao u spic (ako me razumijes,ono kao da gleda sb u nos) aa niti ja niti muz imamo problema sa ocima..
I mi smo stvarno ppzorni sto se tice ociju,ali mislim da je ona sama kriva za to.. jer donese ruke ispred nosa i onda gleda u njih,a oci joj dodju kao u spic (ako me razumijes,ono kao da gleda sb u nos) aa niti ja niti muz imamo problema sa ocima..
Ne brini za to,normalno ti je to do neke dobi..mislim da se prije navrsene godine treba ispravit. Ja sam na slikama tek skuzila da mala kao gleda u "kriz",pa mi je frendica rekla za to..
Ako ne gleda stalno nego ponekad..pedijatrica bi skuzila da nesto nije u redu.
Sortiraj odgovore
Najstariji