Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    22. Prosinac 2017. 15:10

Samo da vam se pohvalim. Uspjela sam otiske. L na sisi, a muž je uzima otiske nogice. Nije ni trznula. XD 

I_me
    22. Prosinac 2017. 15:21

Hedgehog

Samo da vam se pohvalim. Uspjela sam otiske. L na sisi, a muž je uzima otiske nogice. Nije ni trznula. XD

Bravo! 😊

Marijana12345
    22. Prosinac 2017. 17:24

violeta1

Marijana i ja imam s7 ali nemam pjma za tu opciju za svjetlo, kak to napravis? Inace meni na mobu najbitnija slika i brzina ostalo nemam pojma 

Violeta postavke -> zaslon -> filtar plavog svjetla (mora biti ukljuceno)

barbs
    22. Prosinac 2017. 17:27

Super ste se snasli, H 😂😂

barbs
    22. Prosinac 2017. 17:30

Mamisita, potpis na Sretnin komentar!!! Ni ja ne bih puuuuni toga usphela napravit da ne spava! 
    Kiki, kolac izgleda fino 😋

barbs
    22. Prosinac 2017. 17:32

Klea, super za keksice i odlazak na skolski domjenak. I ja osjetim kad bi se mogao probuditi... po cicama 😂😂😂😂😂 

• Dena1009
    22. Prosinac 2017. 17:37

Kod nas luuudi dan, naplanirala sam napacati meso i ribu za ove dane, a V ceeeendrav ko nikad. Cak sam isla sa njim do ducana da ga proluftam, pa obicno mastavi spavati nakon setnja al danas vriska cim smo dosli pred ulaz u kucu. Pa sam ga jos sat i pol nanasala i 2 put presvlacila jer se zaslinil i sad sam ga nahranila i odmah zapajkil i ja sa njim u narucju zadrijemala sjedecki. Uglavnom, nista nisam napravila, na hodniku mi cijelo popodne kosara sa vesom opranim.😣
    Violeta ja ti imam za prodati novu Manducinu klokanicu ako si zainteresirana? Imamo dvije, a V ne zeli niti u jednu.😅

url=https://lilypie.com]

MY_life <3
    22. Prosinac 2017. 17:41

Ja bi sveznalicu!! :) 

barbs
    22. Prosinac 2017. 17:47

Kiki, meni je vjencani bio na knap... tj. stiskao me. Mislila sam da su mi prsti natekli al zarucnicki je bio ok... i sad mi ne ide ni jedan ni drugi 
    Mamisita, vidiim, vodila si monolog  i spizd* puno soldi 😉😉 Neka si. sto te briga. Nakupovala si se 😁 Super sto je sve u redu s K 😘😍
    Dena, to kako Mam

barbs
    22. Prosinac 2017. 17:48

Edit: Dena, to kako Mamisita kaze... Osjecaju kad se nesto mora radit i onda nas iznenade pa neeeema... moras se baviti samo njime 
    Treca sreca, vezano za umor i spavanje. Moja mama kad je premorena ne moze zaspat 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI