Ja sam spremala mlijeko u posudice za led. A moze i u vrecice za led. Ne znam da cu zamrznuto mlijeko koristiti prije kasica. Kad krenem na treninge izdojit cu se ranije i za 2h sam nazad. A te vrecice za led su zgodne jer kao temeljac za kasice treba mala kolicina pa se uzme samo 1 ili 2 kockice, a kad se odmrzne cijela posudica ili vrecica ostalo bi dosta... ok taj ostatak se uvijek moze iskoristit za kupanje, ali zasto stavljati u kupku kad postoje bolja rjesenja...
Ja nisam nikad mlijeko atavljala u kasice, osim u zitarice
Citala sam da mnoga djeca na pocetku znaju odbijati dohranu zbog nepoznatih okusa. Stoga je jedno od rjesenja uciniti im novi okus poznatijim dodavsi malo majcinog mlijeka
Za to mi nitko nije rekao, vezano za mlijeko...
Marijana, ja baš čuvam to mlijeko za treninge... Mada se nadam da ću imati dovoljno mlijeka da se izdojim prije... s time da ću ga i nahraniti prije nego krenem, ali s njime se nikad ne zna kad bi opet mogao tražiti...
Morat cu i ja onda kupiti vrecke za led.. jer kad je A imala krv u stolici,ispostavilo se da je alergicna na kravlje mlijeko,pa kad budem joj radila kasice u obzir dolazi samo moje mlijeko.. 🤔
Ja sam kod A primjetila kao da joj oci nisu baaas ravne.. recimo kad gleda ravno,nije da su joj oba oka u istoj pozici,iako noje to sad bas ni toliko strasno..stavim sliku da vidite..
Tata ga je zvao da ide u mrtvacnicu i onda je otisao doma izrazit saucesce i kuc. Ne moze na ssahranu jer ide svirat. Mojoj baki kad je umrla sestra ja sam bila trudna i nije mi palo na pamet ici na sahranu. Ja nemam ni baku ni didu vec dugo, nikad nisam ni bila vezana uz njih, maminog tatu nisam upoznala, jer je umro 4g prije nego sto sam se ja rodila, a tatini su umrli kad sam imala 3g. Nemam taj osjecaj za daljnju rodbinu. Samo za najuze.
Izdajanje, ja se ne izdajem, nema potrebe..kad odem na 2-3h mali moze izdrzati.
Ma koristi ona obje ruke i noge, kad "mlati" rukama i nogama to sve ide simetrično al nekako kao da mi malo više desnu stranu koristi.
U babygymu mi s obje ruke dira igračke al više desnom ili se meni čini...
Kad joj dajem igračku, onda joj dajem u obje ruke.
Ništa, morat ću malo više poticati lijevu stranu i više joj davati u tu stranu.
Na pregledu kod pedijatrice nije ništa primjetila, išli smo i na pregled kod neuropedijatra i isto bilo sve ok tak da vjerujem da je al bolje da mi malo vježbamo
Marijana ma znam za to, ali nisam pobornik toga kao ni mijesanja voca s povrcem
Dzenny vidi se da nisu ravna.. jel tako bas stalno ili? Srce malo lijepo 😍😍😍
Sortiraj odgovore
Najstariji