Bubamara mi koristimo aderma a znam da od mustele cold su hvalili dosta da je dobra.
Sanjchi slikica je prefora...pravo bozicno raspolozenje
Marijana i ja imam s7 ali nemam pjma za tu opciju za svjetlo, kak to napravis? Inace meni na mobu najbitnija slika i brzina ostalo nemam pojma 🤣🤣
OBLACENJE najvise volim sve sto ne ide preko glave hehehhee... a jaknice ajmeee iako je za broj sad (bilo je i 2 broja veca) to su muke zive, sva se preznojim pa mislim da cu mu ruku slomit ma uzas. Zivio skafander hahaahah iako i on je nezgodan ali je lakse od jakne

P.S. CRKVA-ja ne idem vec godinama.. smatram da nisi vjernik ako samo ides u crkvu... i tocka...
P.P.S Drago mi je sto nisam jedina s takvim misljenjem 😉

E ovako posto imamo 2 psica sveznalica jel netko treba? 150kn prodajem.
Citajte: mama zaraduje za klokanicu 🤣🤣🤣 vec sam nesto sto mu je malo prodala i 100kn imam za klokanicu hehe.

P.S. CRKVA-ja ne idem vec godinama.. smatram da nisi vjernik ako samo ides u crkvu… i tocka…
P.P.S Drago mi je sto nisam jedina s takvim misljenjem 😉
Ma ima nas dosta 😉😊

Evo slikica, novi psic 😉
Bas sam bila razocarana kad sam vidila da isto imamo kmeee

V, steta sto imas dupli, al ajd... zaradit ces 😁😁😁😁
Ima nas da 😆😆😆😆 Neki frend je ostao iznenadjen kad sam rekla da ne idem u crkvu, a oni ooobavezno idu za Bozic, za Uskrs i slicno i kao da se mora ici... i ja sam rekla da se svaki dan moli, a sigurna sam da puuuu

Ako netko hvata STV prebacite veceras u 21h. Moj muz svira i spomenit ce se i mene (ja im vodim stranicu na fb) i Leona ce spomenit 😊😊

Ups... SLUCAJNO sam poslala 😂😂😂😂😂
Ugl... sigurna sam daaaa poooolaaaaa ljudi tamo ne mole kod kuce.. eto...
Juhuhuuu oprala sudje, napravila krevet, stavila prat rucnike, sredila kupatilo... idem brisat prasinu dok se D ne zbudi :-P:-P:-P:-P

V, steta sto imas dupli, al ajd… zaradit ces 😁😁😁😁
Ima nas da 😆😆😆😆 Neki frend je ostao iznenadjen kad sam rekla da ne idem u crkvu, a oni ooobavezno idu za Bozic, za Uskrs i slicno i kao da se mora ici… i ja sam rekla da se svaki dan moli, a sigurna sam da puuuu
Pa da...sad gledam klokanicu i ajme meni, kao da biram neznam sta, nemam pojma o nicemu. Uclanila sam se u u grupe na fb..ma koma. Zbunjena totalno.
Mi smo prije isli na polnocku, a zadnjih 5god kao krenemo i ostanemo u kaficu hahahha....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji