Sretna, supeeeeeerrrJa sam skuzila da je on otisao u mrtvacnicu a ne na sprovod..
Ako je isao na sprovod je to ok… i ja sam isla kad su umrle od none sestre….
Mislim da je napisala mrtvacnicu, al i to mi je ok da izrazi saucesce i ode doma..
Onda ja mislim na KRIVU mrtvacnicu hahahhahahhhahhaha (grozno znam).. a ako je to na sto mislis, S, onda se slazem...
Mimy, i mojoj frendici je bio pun freezer ahahahahahahahaha
Joj klokanice. Ovo danas je bilo užas. Užas. Prošli put je puno manje plakala. Danas je bilo groznooo. Suza joj je potekla. Ajme, onak gleda te, plače a ti znaš da nije još malo. Mislim boli ju samo ubod, ali dugo traje dok ovu ne nakapaju te vražje krugove... Uh uh. 😥😫
E, jel netko koristi adermu? . L ima suhu kožu na licu i vratu pa nam je sestra dala promotivne bočice od aderme ulja. Kao da si kupimo aderme kremu. Nisam ju jedino skužila to ulje ubacim u kadu prilikom kupanja ili ju mogu i ovako mazat uljem kroz dan?
Jel netko primijetio da im beba više koristi jednu stranu tijela?
Moja uvijek više desnu ruku i nogu koristi...
Jel vam se bebe smiju naglas? Moj se poceo, ajme jucer sam se topila, i naravno cim je tako sretan pocne stucati.
joj da, to je otprije par dana novo...baš onako grleno se zna smijati ko velika.....al onda zbljuva se obično, pa ja ispalim. Dosta mi je tog bljuvanja iz doba problema s refluksom, pa odmah ludim kad se itimalo zagrcne i povrati sad.
žena-majka-carica:)
Jel netko primijetio da im beba više koristi jednu stranu tijela?
Moja uvijek više desnu ruku i nogu koristi…
to ti ne bi smjelo biti.....u početku ih se mora "učit" da koriste obje rukice podjednako itd
sjećam se tog iz fizijatra kad sam vodila najsatrijeg prije 10god. Sve mora bit simetrično i da obje ruke/noge rade...
hedge, meni se čini da bi ti preuljena bila da ju namažeš sad zimi, a nije ljeto da možeš ostavit da se upije....ne znam, ja bih ukapala u vodu. Mada, možeš ukapat i obično maslinovo, ne mora bit to aderma. ako je samo suha koža, ne iziritirana ili s nekim dermatološkim "stanjem" tj tegobom.
Inače je aderma jako kvalitetna, meni ju sestra koristi cijeli život jer ima kožne probleme..
pohrana mlijeka - one čašice su mi skroz zgodne, aventove....kupila 10kom polovno preko njuškala prije par mj.
Ali nažalost koliko god puta smo pokušali, ona odbija papat na bocu, tako da mi sad to stoji u freezeru i čeka najvjerojatnije kašice, ima preko pola litre a ja kad negdje idem moram štimat da se vratim na iduće hranjenje zbog tog njenog odbijanja da jede išta nego sa cike...bzvz baš.
Ajd srećom sad je bar dudu varalicu prihvatila/naučila, do 3+ mj starosti nije ni to htjela ni čut...pa mi je bilo baš veselo
Barbs super D drzi glavicu 👍👍
Ja za sada uvik izdajam cim osjetim pritisak u prsima tako da imam mlika da bi jos jedno mogla hranit 😂😂😂 ova moja u jednom podoju popije 140ml i super mi je sto jede i na bocu pa je mogu ostavit iako ne prakticiram to cesto... Nekako mi je bude za ostavit ovako malu, iako znam da joj nece nista falit bez mene...
Treca_sreca totalno te razumin to za bljuckanje/povracanje i meni je vise puna kapa i jedva cekam da prestane...
Treca, sreeeecooom da si rekla da moraju bebe koristiti obje strane... ja vecinom tu sjebem i dam u jednu ruku nesto mada muz daje i u jednu i u druguuuuu a to da M odbija bocu me podsjeca na sestricnu... uvijek je limitirana gledati na sat.. sad nesto manje jer mali jede i drugu hranu al doslovno mali ne bi ni htio iz ZLICICE njeno mlijeko i bio bi kadar urlati dok se ona ne bi vratila... dok s curicom nije imala tih problema.. bitno da je bilo njeno mlijeko i on bi jela.. ni ja s D-om nemam tih prob
Sortiraj odgovore
Najstariji