Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    04. Siječanj 2018. 10:11

Sad ga zvao tata, umrla je od dide sestra i mora ici u mrtvacnicu, svi su tamo i on mora ic. Znaci mrak mi pao na oci, bolestan, "crkava" od jucer i sad se ustao jer mu tata rekao da mora doci. Onak!! Jos sad nek se razboli jos vise i da mali nesta pokupi onda cu popizdit do kraja ufff.  Zena je stara i bolesna je godinama bila, zao mi je zbog obitelji ali ovo mi nema smisla sta on sad radi. 

luce <3
    04. Siječanj 2018. 10:25

Ma ni ja ne ostavljam u frizideru dugo, ide ili u zamrzivac ili ja uteknem malo na zrak pa muz da maloj... Doduse evo sad imam u frizideru 310ml malo mi se skupilo 😂😂😂 ja uvik u frizideru imam jedan obrok... Imam mlika pa uvik imam i nesto izdojeno u slucaju da negdi moram...
    Moja ima u 24h 7-8 podoja... Nekad zna i vise al u prosjeku je 7

dzenny
    04. Siječanj 2018. 10:40

Hejj cure.. evo i mi dosle sa cijepljenja,A spava kako je zaspala kod doktora a ja odmaram.. nije puuuno plakala,uglavno proslo je sve ok,nadam se samo da nece danas biti cendrava.. dobili smo svjecke u slucaju temperature.. 
    Haaha barbs,nisi los kandidat za svekrvu 😂😂 dena se vec javlja kao zaje*ana svekrva,to nije dobro.. 😂😂 P.S. ta duda je sigurno bila za tebe 😂😂
    Cure,jel mlijeko moze se u jos cemu ostavljati,jer ponekad imam previse mlijeka,a nikad sb da nabavim one posudice za mlijeko?? Ii jel se izdajate rucno ili ??

• Mimy
    04. Siječanj 2018. 10:52

Dzenny- ja sam kupila one sterilne posudice za mokracu u ljekarni i u njima spremam mlijeko u skrinju. Tak mi je jedna patronazna preporucija. 
    Barbs- mi jedemo oko 5-6 puta dnevno, ako je cendrava malo vise s tim da je nocnih papanja 1 ili nijedno

barbs
    04. Siječanj 2018. 11:23

U jeeee... pa vidim da D jede bas ko svinjica nasprem vas... ili sam krivo izbrojala... po noci ima jedno hranjenje ako ne racunamo ono oko 5 ujutro... ako da onda ima 2 a kroz dan jede svaka 2-3h... kako kada. primjetila sam da pred vecer trazi cesce... citala sam da je to normalno..
    Sretno, Sanjchi 😘😘😘😘😘
    D toliko slini da po danu mijenjam po 3-4 slinceka...
    Dzenny, aaaa te svekrive ahahahahahaha snahe uvijek nadju nesto za sr* ;-);-);-);-);-);-) Ah joj jadnicak mali... 
    Spremanje mlijeka- ja imam posudice ali prije toga sam kupila vrecice i prvo cu njih iskoristiti pa onda casice...
    Luce, pa suuuuuuper za visak mlijeka 😊😊😊😊 Ja sam ga imala prije nego se uspostavila ponuda i potraznja al onda nisam izdajala i eto mi sada... rijetko imam visak mada kako sam se krenila izdajati sam navukla visak mlijeka... sto je super jer onda ne moram brinuti niti biti limitirana... i ja imam preko 300ml u freezeru.... ne znam sada tocno koliko... 

barbs
    04. Siječanj 2018. 11:25

FAK... izbrisao se kommm...
    Mimy, frendica je mlijeko pohranjivala ko i ti al sam cula da nije dobro al ako je patronazna rekla znaci da je provjereno! Super 😊😊😊😊 velika usteda...
    mada sam ja kupila polovne casice 20komada za 70kn... i sterilizirat cu ih... 

barbs
    04. Siječanj 2018. 11:29
    Ovako Diego dize glavicu 😊😊😊😊
    Ovako Diego dize glavicu 😊😊😊😊

violeta1
    04. Siječanj 2018. 11:52

Evo otiso je ipak na 10min, a prije toga smo imali ozbiljan razgovor. I jos ga je tata zvao da mu doveze auto, a ima 5min pjeske i izdero se na njega nek dode sam po auti. Ono trs
    Barbs hahahah bebaci nasi veliki (muzevi) 😂 Diego bas lijepo drzi glavicu. Frajer mali 😘😘😘
    Leon je sad bio u gym-u i bas je uzivao, sad je u viperu i zali se malo hehe

violeta1
    04. Siječanj 2018. 11:54

Jel vam se bebe smiju naglas? Moj se poceo, ajme jucer sam se topila, i naravno cim je tako sretan pocne stucati.

• Dena1009
    04. Siječanj 2018. 12:01

Ta moderna vremena, nekad su svekrve snahe birale, a sad pocele si punice prebirati. Kud ide taj svijet 😂😂
    V jede 5 puta u 24 sata, s time da se u noci trenutno ne budi, znaci najede se oko 20 i spava do pola 6. 
    Slinceki mi ih puno koristimo, jer i bljucka pa da ne presvlacim stalno. Nekad zna biti sa 1-2 cijeli dan, a nekad kad vise bljucka i po 5 promijenimo s tim da ako samo zaslini ili ako je malo vlazan znam posusiti između. Moram mu nove kupiti, a trenutno nema nigdje onih nepremocivih.
    Violeta nemoj tako, sad kad smo rodile konacno znamo kako im je dok se jadnici prehlade😅
    Barbs cukorcic mali😍
    Sanjchi krivo sam ipak skuzila, V nema zkrenuta stopala nego to radimo za opustanje.
    A stolice, kao sto sam rekla, lijepe, ali na tim crnim se vidi svako zrnce prasine. I moje su crne i bilo bi premalo da ih svaki dan brisem😒

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.