Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    03. Siječanj 2018. 09:29

luce <3

I_me

luce &amp;lt;3

Nisam, jela sam francuske, tu ima graska, al ne virujem da je od toga… Opet joj je zelena stolica al cini mi se da ide prema zutom… Vidit cemo do jutra sta ce bit… Citala sam da u dojenih beba znaju bit ceste zelene stolice al da ne valja ako potraju duze

Luce, i moja mala ima zelenkastu stolicu zadnja 2-3 dana.
    A francuska je dorucak ricak i vecera 😂😂😂
    Jela sam ju 2 dana ( i to bas puno) i jucer nisam, bas da vidim hoce li joj kakica biti normalna.
    Zadnji put joj je bila takva stplica kad sam jela spinat..

I jel joj bila normalna? I ja sam bas pretjerala s francuskom 😂😂😂

Nemam pojma.. cekam da se probudi pa cu vidjet tokom dana. Jucer nisam jela francusku namjerno bas da vidim danas kakva ce biti.

Barkleys
    03. Siječanj 2018. 09:41

Ajme što sam se jutros raspisala...
    Suncokretica  ti si pitala za rolete, ja ih nekad znam spustiti jer po danu spava u ćošku kutne u DB i zna taman oko 12 - 1 baš pičit sunce na nju pa ju to živcira. Ja sam kao "rješila"  problem dan - noć tako što po danu spava na kutnoj, ima svoj ćošak ili u šetnji u kolicima, a kad idemo na noćnom spavanje onda u kolijevci u spavaćoj sobi uz prigušeno svjetlo itd. Pa kao tako "uči" kad je dan a kad noć. Ili se bar ja tješim. A po danu ako zaspe uz buku može spavati u buci, a ako zaspe u tišini onda ju i škripanje parketa probudi... Teško je i popustim i ja tu i tamo s obzirom na okolnosti, nekad mi zaspe u ljuljački, kad nam dolaze gosti uspavam ju na svom krevetu u spavaćoj itd. No, uglavnom, i sa uspavljivanjem i sa svime pokušavam tjerati neku rutinu. Kako kad mi uspije. 😂

• Barbi13
    03. Siječanj 2018. 09:49

mamisita27

A ni da ga ostavljam me ne privlaci krr sam radije s njim. Ima tko problema jos sa nekakanjem? Malo sam vec zabrinuta.

Dobro jutro cure,mamisita mi kakamo svaka dva tri dana samo mu gledaj trbuscic ako mu je mekan ne brini ako mu je tvrd malo kamilice skuhaj.Nasla sam pravilnik upisa u vrtic sad cu ga slikat.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    03. Siječanj 2018. 09:50

Barbs ,D je pravi ljepotan😍

Leptirica.com

• Barbi13
    03. Siječanj 2018. 09:52

mamisita27

A ni da ga ostavljam me ne privlaci krr sam radije s njim. Ima tko problema jos sa nekakanjem? Malo sam vec zabrinuta.

Evo mamisita
    Evo mamisita

Leptirica.com

• Barbi13
    03. Siječanj 2018. 09:52

Barbi13

mamisita27

Clanak 10 procitaj

Leptirica.com

I_me
    03. Siječanj 2018. 10:00

Luce-prijavljujem senf kakicu sa zrncima! 😊😊😊😂
    Ocito je od francuske onda! 

• Barbi13
    03. Siječanj 2018. 10:01

mamisita27

Barbi13

Barbi13

mamisita27

Clanak 10 procitaj

Znaci mogu ga upisat s obzirom da ce navrsit 6 mj zivota?

Mozes

Leptirica.com

Marijana12345
    03. Siječanj 2018. 10:05

mamisita27

To ti je sve do sazrjelosti crijeva... jos mu nisu potpuno dozrjela. Vec sam dosadna s pricom o Lactibiane koji nam nije pomogao samo protiv geceva vec je u prvoj liniji probiotik, i vjerujem da zahvaljujuci tome (i forsanju jedne cike unutar 2h dojenja da dodje do masnog mlijeka) moj mali redovno kaka. Vjerujem da te masnoce pomazu kakanju, i Lactibiane je isto ulje. Sad ne znam jel AD pridonosi zatvoru, znam da si rekla da ne dojis iskljucivo. Evo mi smo usli u 4mj i sad je sve drukcije... kaka svaki dan, nekad jednom, prosjecno dvaput, a jucer je 5x

Marijana12345
    03. Siječanj 2018. 10:07

I_me

Luce-prijavljujem senf kakicu sa zrncima! 😊😊😊😂
    Ocito je od francuske onda!

Zrnca su ili od tvog masnijeg zadnjeg mlijeka ili od majoneze hahaha 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.