Nisam, jela sam francuske, tu ima graska, al ne virujem da je od toga... Opet joj je zelena stolica al cini mi se da ide prema zutom... Vidit cemo do jutra sta ce bit... Citala sam da u dojenih beba znaju bit ceste zelene stolice al da ne valja ako potraju duze
Nisam, jela sam francuske, tu ima graska, al ne virujem da je od toga… Opet joj je zelena stolica al cini mi se da ide prema zutom… Vidit cemo do jutra sta ce bit… Citala sam da u dojenih beba znaju bit ceste zelene stolice al da ne valja ako potraju duze
Luce, i moja mala ima zelenkastu stolicu zadnja 2-3 dana.
A francuska je dorucak ricak i vecera 😂😂😂
Jela sam ju 2 dana ( i to bas puno) i jucer nisam, bas da vidim hoce li joj kakica biti normalna.
Zadnji put joj je bila takva stplica kad sam jela spinat..
Nisam, jela sam francuske, tu ima graska, al ne virujem da je od toga… Opet joj je zelena stolica al cini mi se da ide prema zutom… Vidit cemo do jutra sta ce bit… Citala sam da u dojenih beba znaju bit ceste zelene stolice al da ne valja ako potraju duze
Luce, i moja mala ima zelenkastu stolicu zadnja 2-3 dana.
A francuska je dorucak ricak i vecera 😂😂😂
Jela sam ju 2 dana ( i to bas puno) i jucer nisam, bas da vidim hoce li joj kakica biti normalna.
Zadnji put joj je bila takva stplica kad sam jela spinat..
I jel joj bila normalna? I ja sam bas pretjerala s francuskom 😂😂😂
Jutro klokanice!
☕☕☕ Moj alarm jutros zazvonio u pola 6 😥 i nece dalje i neceeeee, gledali smo zvijezdu na plafonu dok joj nije krepala baterija, hocu ga uspavati, a on udri u plac, ridanje do suza. Otvorim lampu i sve super, dalje se smije😒 Al ajde ovu noc sam lijepo odspavala, od pola 9 do pola 5 i jos malo odeijemala do pola 6.
Violeta hahaha i ja sam glasna (to nam je familijarno), mm kad je prvi put dosao na rucak kod nas je ostal u soku, 10 ljudi za stolom, svi vicu u isti glas i svi sve razumiju 😅 Kako tebi funkcionira trakica za usi kod L? V je stalno baca na oci i onda se ljuti, tak da nista od toga. Bot ce mali klempo🤔
Kiki mislim da nije to cak do mama i beba nego do "zaboravitisa". Malo mi je cudno da ispada da su svim mamama koje imaju malo vecu dijecu bili kao bebe savrseni, ispada da su sve bebe osim nasih samo spavale, jele i smjeskale se, a to mi je skroz neprirodno. A razumljivo je, osobito ako radis, da zelis navecer biti sa njim i da mu mozda i zafalis pa se zeli uz tebe ususkati. Svaka ti cast sto uopce mozes sve uskladiti i izdrzati. I ne, nisi luda sto ti je V na prvom mjestu, bit ce vremena i za nas. ❤
url=https://lilypie.com]
Mamisita ima vise beba problema. Moj ima svaki dan bar jedanput al se muci kad tiska. A jel ga muci to sto nema stolicu 3 dana? Inace lijecnici vele da je normalno da bebe na kakaju par dana. Ja se eto ne bih zabrinula ako ga ne boli i ne muci se?
Nego, ako smijem pitati, jel se nesta dogodilo? Znam da si na pocetku imala problem sa odvajanjem al si ga poslije znala ostaviti mami na kratko, pa me zabrinulo malo kad sam zadnji post procitala. Ako je to tvoja odluka sve u redu, al ne bih htjela da te netko napadao zbog toga. 😘
url=https://lilypie.com]
Hvala cure..ocito su te mame zaboravile ili djeca prije nisu plakala nego samo spavala, ne znam. Ideja je bila da ja bebu ostavim muzu i u 8 odem na veceru. Pokusala sam objasniti da kao prvo ni jedan dan nije isti i ne znam kad ce zaspati a i ne zelim ga ostaviti vristeceg s muzem sve i da se izdojim i sve pripremim. Tak da sam izvisila za veceru i druzenje jer drugi termini koji bi meni odgovarali nisu dolazili u obzir. Ok...
Mamisita moj kaka uglavnom ok, ja mu dajem biogaju svaki dan i nista drugo i za sad je to ok. Al mislim da ti nije zabrinjavajuce jer nije puno vremena proslo od kad nije kakao. Jel mu dajes kakav probiotik?
Citam jucer neki clanak i pise da bi beba spavala od 19:30 do 7:30 mora spavati prvo ujutro jedan kratki san, pa oko 12 dugo spavanje, pa oko 16 opet krace i onda ce dugo spavati noc. Tko ovo uspije neka mi se odmah javi!
Jutro ☕
Uspavljivanje- nisam baš previše isprobavala sinoć petsa jer nisam mogla narihtat nikak da joj nisu blizu kružići u boji, jedan joj je uvijek padao na rub kolijevke i gledala ga je u čudu, uzbuđena, oči širom otvorene, pa sam ju uzela ipak i nunala malo. Zaspala je ko beba. 😴 Nisam htjela riskirati jer sam vidla da samo što nije pala. Budem danas tijekom dana to bolje isprobala.
Kakanje- L se muči i muči cijelo jutro do cca. 12 - 1 i onda se istovari od ruba do ruba pelene, najčešće joj i promoći, a nakon što se tako "otvori" kaka nakon svakog hranjenja pa sve do navečer. Koristimo svako jutro biogaju i espumisan po potrebi. Premda iskreno đaba novaca ja njoj to vraćam žličicom i vraćam.. Ali više završi po njoj nego u njoj. Jučer me zabrinulo jer nikako da se pokaka do jedno 5 sati popodne, ali se ipak "otvorila" i nakon toga je ostatak večeri bila protočni bojler. Doslovno sam se zabrinula jel joj nešto ostane od mlijeka u njoj. To ujutro zna biti baš grozno za gledati kako se muči, pa ili drži sisu u ustima i napreže se ili ju moraš nositi u položaju koji joj odgovara. Naravno, ima ih više pa dok ti nađeš položaj u kojem se smiri doslovno posjediš...kad se više izregulira ta probava?
Skok- mislim da smo mi u nekom vražjem skoku jer stalno bi se nosila, a čim ju spustim u ljuljačku ili na krevet odmah izbaci čubicu i onak počne tužno plakati... pali ili nošenje ili sisa.
Jutro, curkeee!
Taman sjednem na komp da krenem pisati, al šef urla iz ljulje...
Nama sinoć koma noć, nije ni dan jučer bio bolji. Grčevi nam se pojačali umjesto da se smanje prema trećem mjesecu. Imamo podočnjake do poda i ona i ja.
Bude ju, cijeli dan i noć plače i stenje. Taman ju uspavam i onda opet. Pa mi je neispavana a samim time i nervozna. I sve ide u krug
Danas ću ju cijeli dan nosit u klokanici da malo odmori i odspava kako treba.
Nadam se da je to sad vrhunac i da će onda prestati...
Hvala cure..ocito su te mame zaboravile ili djeca prije nisu plakala nego samo spavala, ne znam. Ideja je bila da ja bebu ostavim muzu i u 8 odem na veceru. Pokusala sam objasniti da kao prvo ni jedan dan nije isti i ne znam kad ce zaspati a i ne zelim ga ostaviti vristeceg s muzem sve i da se izdojim i sve pripremim. Tak da sam izvisila za veceru i druzenje jer drugi termini koji bi meni odgovarali nisu dolazili u obzir. Ok…
Mamisita moj kaka uglavnom ok, ja mu dajem biogaju svaki dan i nista drugo i za sad je to ok. Al mislim da ti nije zabrinjavajuce jer nije puno vremena proslo od kad nije kakao. Jel mu dajes kakav probiotik?
Citam jucer neki clanak i pise da bi beba spavala od 19:30 do 7:30 mora spavati prvo ujutro jedan kratki san, pa oko 12 dugo spavanje, pa oko 16 opet krace i onda ce dugo spavati noc. Tko ovo uspije neka mi se odmah javi!
Ma meni ne pada na pamet odvajat se još od L, moj suprug ju zna nositi i sve, ali ako krene neutješno plakati realno smiriti ju mogu samo ja, suprug je već očajan, ali čim ju primim (u istom položaju u kojem ju je on držao) ona se smiri. Valjda ono mama je mama, ona miriše na kiselo mlijeko. 😂 Tako da ne bih htjela muža ostaviti samu s njom još. Sve radimo skupa, doslovno od poroda nisam izašla iz kuće bez L. Znam da bih je trebala početi navikavati pomalo na to, ali uvijek je nešto ili grčevi ili skok ili xy... A što se tiče ovog spavanja, sad si me obradovala. Mi imamo takav neki ritam. Samo nam je sve malo pomaknuto. Navečer ide spavat oko 10, i uz 3 (2, 5,7)buđenja spava do 9 ujutro, postoje buđenja kad mi treba i više od sat vremena da ju uspavam natrag. Npr. Jutros sam se borila do pola 9. Pa se predala, i držim fige da odrapi još bar sat vremena da mogu kavu popiti. Sve to ovisi i o tome hoće li ju probuditi mučenje za kakanje, koliko dugo ću ostat pored nje itd. Ako spava do 9, onda nabaci power nap oko 11, pa oko 13h ako idemo u šetnju onda ju znam u kolicima uspavanu dignut do 2 kata. Što je teško, pa ju svu istresem ali spava ko top. I tad zna do 4 sata odrapit. Pa opet nabaci power nap oko 6-7. Sve to ovisi o xy faktora, koliko ću dugo biti pored nje kad zaspe, hoće li prihvatiti dudu, hoće li zaspat na sisi, mogu li sama u šetnju, nisam još nikad sama išla, problem mi je spustiti kolica i budnu L, kako je prošla noć. Nekad se ponoći toliko razbudi da ja 2x odrijemam dok ona zaspe.... Ali kao načelno težimo ovakvom danu. 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji