Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    20. Prosinac 2017. 20:11

Violeta potpuno te kuzim u vezi necakinje, al nazalost sve to dolazi od roditelja. Meni je moja ovo ljeto bila na praznicima i kad je tek dosla ispricala mi je kako je molila mamu da joj kupi nove trapke da ima dok ide u DE, a mama joj je rekla da joj nece kupiti, da ona jos mora doma donijeti. Inace sam je mislila voditi u shoping al dok sam to cula me prosla volja. Mm nisam ni govorila(necakinja s njegve strane) da se ne iznervira. I nakon toga se uopce ne javlja, nit kad sam rodila nije poslala poruku ni nista.
    V ima pocetak tjemenice, sad smo skidali sa uljem, nadam se da nece se prosiriti 😥
    Kako vi oblacite bebe kad idete negdje? Ja sam danas V obukla bodi, hlacice i tanku jaknicu, ona iz lidla sa l.tuns motivom i gore kombinezon, u autu je bilo 18° i otkopcala sam ga i bil je skroz mokar kolko mu je vruce bilo. Jucer je imal samo bodi, hlacice i tanji kombinezon jer smo isli samo auto-bolnica-auto i opet sav mokar. A opet bez kombinezona mi nije da ga vodim sad po zimi. Nisam pametna.

url=https://lilypie.com]

[OBRISANO] 20. Prosinac 2017. 20:29

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

[OBRISANO] 20. Prosinac 2017. 20:43

Aurora1611
    20. Prosinac 2017. 21:01

Dena mozes mi poslikati tjemenicu? Una ima na čelu na pocetku kose onako žuto i to se moze skinuti s tetricom kad smocim

Aurora1611
    20. Prosinac 2017. 21:03

Sanjchi hocu i ja u lidl 😭😭 
    Ja sam svima kupila svašta a sebi opet nista, glupača 😂😂

• Barbi13
    20. Prosinac 2017. 21:08

Aurora kako ste?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    20. Prosinac 2017. 21:13

Barbi supet bor! 
    Ja svoj necu stavljat ovdje,sram me da moj bor bude negdje pored sretninog! Sram me kako je jadan 😂😂😂
    Imamo zivi,evo vec 3 godina.. al sav neki jadan,ukoso.. i uvijek bude stebrno rozi i sad muz odlucio da bude cijeli stebrni i bezveze mi je..😂

[OBRISANO] 20. Prosinac 2017. 21:18

I_me
    20. Prosinac 2017. 21:19

Ja bila u gradu od 4 do 7.
    Muz ispalio. Ostavila mu nahranjeno, presvuceno, cisto i mirno dijete a vratila se kuci malom demonu. 😂😂😂 kaze muz sve bilo ok do 15 min prije nego sam ja dosla, kaze kao da je skuzila da cu ja doc pa evo ti ga na mama sto me ostavljas samu 😂😂😂
    Potrosila previse para danas.. bila u mulleru po pelene i psica sveznalicu ( to joj ide pod bor),pas, ne pelene 😂 kupila kumi papucice u benettonu za buduceg kumica, male mekane pandice, kupila muzi pidjamu, susjedinom malom neku fora kosuljicu( zena mi dala vec toonu pelena sto njen mali prerastao, pa reko moram mu nesto uzeti. Osla do bipe, do kauflanda, u ljekarnu i puf ode 800kn
     Muzu nisam ni rekla, satro bi me 😂 a jos sutra lidl...ajmeeee

[OBRISANO] 20. Prosinac 2017. 21:19

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI