Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    02. Siječanj 2018. 12:38

a e to, kad krene igrat se i pričat i gledat u mene u lice, kao da imamo druženje a ne hranjenje, onda mi digne nerve
    mada ajd znam da sam ju sad malo "zapostavila" (čitaj: nisam bila 24h svaki minut u satu uz nj, kako je gospojica navikla) jer je muž bio 5 dana doma pa sam gledala da poobavljam neke stvari koje ne stižem sama s njom (s njom ne mogu ni do grada ni niš jer ne voli šetnje i reve mi u kolicima pa ju moram nosit)
    pa se onda i ona malo izneredila jer gleda šta je sad ovo: nisam mami nonstop na glavi, kak to sad, di je mamaaa??
    na njenu sreću, od danas sve po starom....muž se vratio radit a mama je opet glavna i jedina "on duty"

žena-majka-carica:)

kleaiva
    02. Siječanj 2018. 12:39

Ja imam jak refleks otpustanja mlijeka tako da se moji najedu u 5 min jer mlijeko kad krene sprica ko ludo...maks 10-15 ako su jeli prije sat i pol, 2 jer onda bude malo slabiji. To je ok za mene al bebe se namuce...pa se zagrcavaju pa onda se ja naginjem unatrag i sve fore da to sprijecim, pa kad krene izvadim cicu da istece u posudicu za mlijeko pa dizi na podrigivanje svaki cas jer se uzasno puno zraka nagutaju...tako da se to hranjenje oduzi i na 45 min i radije bi da imsm normalan refleks otpustanja pa da dijete jede u miru koliko zeli vec ovako sa sto prekida.😞 al sto cu kad je tako i na to ne mogu utjecati pa nam pomazem koliko mogu i zbam😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    02. Siječanj 2018. 12:42

Treca, ahahahaha, to ko da citam za sebe ahahahahhahahahaa Muz je bio doma od 23.12. i cesce se on bavio njime od mene... toliko da me mali "ignorirao" ahahahahahhaaa i bila sam ljubomorna  na muza sto mu smijao cesce nego meni al onda me proslo hahahahhaha jer sam se sjetila koliko mi je olaksalo to sto nisam bila sama 😁😁😁😁😁😁

treca_sreca
    02. Siječanj 2018. 12:56

ja nisam ljubomorna kad se više smješka mužu....sva sretna, još nagovaram malu da se zaljubi u tateka i da mene puste na miru malo

žena-majka-carica:)

• Barbi13
    02. Siječanj 2018. 13:16

E mame drage ulovila me kicma da li se mi smijemo mazat s onim kremama za bol s obzirom da dojimo😥😥😫

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    02. Siječanj 2018. 13:16

OMGGGGG
    Napisem poruku i slucajno pritisnem ODUSTANIIII
    Ugl.. Treca, krivo sam se izrazila..   a ono ljubomorna je trebalo biti poD NAVODNICIMA... Ja sam bila happy sto su oni dosta vremena provodili skupa tako sam se i ja mogla malo "odmoriti"... a i obozavam ih gledati skupa.. samo mi je bilo cudno sto me ignorirao hahahhaahahhaaa muzu bi se smijeskao ja bih dosla i pricala s njime  on oooozbiljan i oppet dodje muz i amije

barbs
    02. Siječanj 2018. 13:17

*smije se...
    Barbi, sto pise na uputama? Imas mozda CAJEVAC od Justa???

kleaiva
    02. Siječanj 2018. 13:32

Barbi procitaj na uputama ali vecina gelova smije se koristiti.
    Ja sam isto u banani...moja vratna kraljeznica je opet koma i uzasno mi trnu ruke i sake😔

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    02. Siječanj 2018. 13:43

Klea, jesi ti trenirala i dojila istovremrno? Kakve vrste treninga? Da li se nesto promijenilo kod dojenja?

• Barbi13
    02. Siječanj 2018. 13:52

Moram do ljekarne al moram cekat da muz dodje kuci ne usudim se vuc kolica van pa jeb.....kud bas sad😱😱😱😱😱😱a ko za inat P cendrava.......

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.