Da nema vas mislila bi da sam luda. Vito isto ne spava po danu, odnosno kako kad, jucer je spavao u dva navrata po sat vremena, danas nista al bila mi je frendica cijeli dan skoro pa nije ni cudo. Moji prijatelji/poznanici/rodbina se uglavnom cude kako malo spava po danu, da ne citam vas mislila bi da nesto nije ok, ali kako ovdje citam djeca nam se uglavnom slicno ponosaju. Ovi moji se cude kako samo sat vremena odspava a ja presretna kad spava toliko. Oni misle da treba bar 2,3 sata odspavati.
Trebam li se zabrinuti sto ne spava po danu?
Ili evo danas mi se frendica cudi zasto ne mogu na veceru i zar ga ne moze uspavati nestko drugi i zar samo na sisi zaspi? Ona ima dvoje djece, 5 i 6 godina imaju i nije dojila pa joj to mozda nije shvatljivo jer su ih mogli i drugi nahraniti ali onak...i da ne dojim ne bi isla na veceru i ostavljala dijete navecer kad je najnervozniji. Nekad zaspi u 7, nekad u pol 10 i vecer mi jednostavno ne odgovora jer ne mogu predvidjeti kako ce se koji dan ponasati.
Jesam li ja luda ili sta?
Tema je uglavnom bila kad mogu na kavu pa sam rekla ili nakon posla, al to je premalo vremena jer ja vec oko 6 moram biti doma jer krecu pripreme za spavanje. Vito po novom vec tad cvili da bi spavao i postaje nervozan. Ili mogu vikendom kad god preko dana dok je muz doma al opet ne navecer zbog nervoze i spavanja. I eto ispala sam totalni frik i kao da nesto glumim i izvodim jer moram navecer biti doma. Kao da sam jedina na svijetu takva. WTF?
Sorry cure, malo sam se ispucala. 😢😢😢😢
Djeca su vam prekrasna ❤️
Kiki nisi luda. Ni ja ne dojim al navečer je najteže i ide kupanja, uspavljivanje i spavanje. To sve traje a mužu baš ne mogu sve ostaviti. Snašao bi se al nije to to.
Zato uglavnom u goste idemo ranije ili ih primamo ranije.
Ja svoju uspavljujem tak da ju polegnem u krevetić, duda i zvuk fena. To nam pali!
Moja je večeras od grčeva loše spavala, preko dana nešto malo u klokanici i sad navečer nikako zaspati, evo sat vremena smo se uspavljivali, preumorna je bila, koma
Zapravo me muči to dal je ok da joj preko dana spustim rolete. Naravno da bi htjela da razlikuje dan i noć i da mi odspava i dok je svjetlo, al kad ona oči širom otvori kad nešto vidi i ne bi ih zatvorila nema šanse. A vidim da joj se sklapaju i da jedva gleda. I bude mi prenervozna navečer ako ne odspava dovoljno preko dana.
Pa onda imam opciju ili spustiti rolete il da mi odspava na rukama a to ne bi htjela da se nauči. I nije baš ni udobno za nju.
Samo je problem što kod nje uspavljivanje traje jako dugo. Pere ju nervoza i nikako zaspati, još kad ju uhvati grč onda je još više nervozna...
Očito smo svi u istim problemima
Suncokretice moj po noci uglavnom zaspi ok, naravno zaspi na sisi i tome se isto svi cude al jebiga nece zaspati da ga samo legnem i ostavim. Svaka cast onome tko to uspije. Moj sisa, zaspi uglavnom brzo i noc bude ok, al zato po danu puuuuno teze. Po novom zaspi brzo ali se budi par puta pa ga moram dici i nunati dok ne utone u cvrsti san. Prije se nije tako budio, ne znam sta je sad, al ok.
Po danu ja ne spustim rolete i bude upaljen tv ali utisan, onda on sisa, zaspi na sisi, ja ga legnem na kauc i zamotam u deku. Onda moram dezurati kraj njega jer se stalno budi pa ga moram zaljuljati ili govoriti ššš. Onda ili upali pa cvrsto zaspi (al nikad iz prve) pa odspava oko sat vremena ili ako ljuljanje ne upali moram ga dici, ponovno na sisu i ajmo ispocetka. Dudu varalicu nece pa to ne dolazi u obzir kao metoda uspavljivanja. Buka mu ne smeta jedino ako uspije zaspati u buci ali to je rijetko. I da, uglavnom sto je pokusavam ne pali, vec on sam odreduje ritam kad ce spavati.
Sto se uspavljivanja tice, navecer mi uglavnom zaspe dok sisa, a zna tako i preko dana... Ako ne ond zaspe dok je drzim da podrigne... Kod nje ljuljuskanje uvik upali... Zna mi se cesto probudit kad je spustim u krevetic al onda joj damo dudu i upalimo neku uspavanku ili sum neki i malo je mazimo pa opet zaspe.... Preko dana je pocela zezat i nece vise bas da spava... Tamo od 14h do 20h-21h spava u kratkim periodima i onda bi se nosala, al pokusavamo to izbjec, ali ne mozes joj odolit 😍
Danas je pridvecer imala zelenu stolicu i iza toga je nije imala, nadam se da ce sljedeca bit normalne boje da se ne brinem....
Većina beba se uspava nakon papice al nama tad krenu grčevi i gotovo spavanje...
Dok to ne prođe nećemo bit na miru nit se naspavati.
Luce, nama je jedno vrijeme bila zelena stolica jer se duže zadržala u crijevima i kasnije je sve bilo ok. Tak da je moguće da je od toga ak ti duže nije kakala. Prati dalje kako će biti
Kiki ma briga te tko sta i kako kaze, niti su sve mame iste niti bebe. Moj npr.oko 6 su nam dosli muzev prijatelj i zena i ostali do pola 9, malog sam sredila, dala mu sisat i muz je bio s njim, i sad ga uspavao muz, a ja sam cijelo vrijeme slike ljepila. Naravno da ces sve obveze i sve organizirati prema bebi, ja ne zelim vise ostavljat njega s drugima i dalje da idem nekuda, osim sa muzem doma, jer nije htio sisat kad sam ga ostavila kod mame jednom. Samo prati kako beba i sve ces moci. Frendica i ja isto planiramo na veceru i naravno da cu ici, ali oko 4 -5 h popodne 😊 i to idemo kad meni pase jer razumije zbog bebe. Tako i ti napravi. Ne zamaraj se s nicim. Samo eto ja mog ne navikavam na tisinu preko dana. Pojacan tv, ja glasna i tako.. sta cu, kad imam glaaas hehe uvijek su me zvali Vriskica 😂😂😂
Sto se uspavljivanja tice, navecer mi uglavnom zaspe dok sisa, a zna tako i preko dana… Ako ne ond zaspe dok je drzim da podrigne… Kod nje ljuljuskanje uvik upali… Zna mi se cesto probudit kad je spustim u krevetic al onda joj damo dudu i upalimo neku uspavanku ili sum neki i malo je mazimo pa opet zaspe…. Preko dana je pocela zezat i nece vise bas da spava… Tamo od 14h do 20h-21h spava u kratkim periodima i onda bi se nosala, al pokusavamo to izbjec, ali ne mozes joj odolit 😍
Danas je pridvecer imala zelenu stolicu i iza toga je nije imala, nadam se da ce sljedeca bit normalne boje da se ne brinem….
Luce jesi jela sta zelenog,i meni je P imala jednom zelenu stolicu pa sa zvala patronoznu i pitala me sta sam jela i sjetila se da sam jela blitvu.....
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji