Mi smo se fino sredili kao da idemo u restac...i uz novu tv plesali, jeli, pili i zekali se! Svima nam je trebalo druzenje jer se u tadnje vrijeme slabo vidimo😂 svi nekud jure i zure.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Moja curka je u mlazu izbacivala iz sebe do negdje svog 8. Mjeseca😞
Drzim fige da se smiri cim prije.🙏🏻
Barbs cice su mi mekane jer je doslo do uspostave ponude i potraznje...to je to definitivno...ako ces izdajat opet ves povremeno doci do tvrdoce i prepunjenosti i u skokovima isto.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Hedge, Barbi i Sretna, puno vam hvala. Znaci, bitno je u GZ da on napuni 1 god do kraja ove godine i kao Barbi placam cuvanje mjesta 9.i 10.mj:) 2500 kn privatni vrtic? O, Boze!
Ma znam Hedge, da cemo sigurno tijekom travnja ovdje dosta diskutirati na tu temu al bar da sam upućena u osnove…
A jos imas i godisnji odmor jer je u pocetku privikavanje…..
Kako mislis godisnji i privikavanje?
Godisnji od ove godine,kad ti zavrsi porodiljni uzmes godisnji jer kad krene u jaslice u pocetku bude sat vremena pa pomalo ostaje sve duze.
Ahaaaaa! Boze, ja kao da sam s Marsa pala😂 A ja se sve nekako nadam da i u drzavnim postoji opcija cuvanja mjesta….
Koliko traje to privikavanje?
meni je trajala adaptacija s prvim cca mjesec dana, s tim da je cijelu prvu godinu plakao pri ostavljanju (nije rijetkost, mnogo djece tako) ali ajd ostao bi i tokom dana (navodno, ak je vjerovat tetama) bi onda bio "normalan" (znači nije stalno plakao ofkors....dok nažalost ima djece koja prvih par mjeseci provedu doslovce ispred ulaznih vrata sobe plakajući i u nadi da će se vrata otvorit i ući - Mama :(( pretužno to bude za vidit...da ti se srce pocijepa...a posao čeka)
...s drugim je išlo nešto brže, ali samo zato jer smo u taj vrtić svakodnevno dolazili "pokupit brata" kad bi ovom završio vrtić jelte....pa se manji navikao na tu ustanovu i onda nije bio toliki šok....a i znao je da mu je brat 2 sobe dalje pa nije toliki bed (tj to nije znao kad je imao 13mj ali s vremenom je skužio, pa mi je utoliko s drugim eto bilo lakše - jer je u vrtiću imao "nekig svog" i nije plakao kao prvorođenac cijelu prvu godinu jaslica...)
inače, netko je komentirao stranu-dvije unatrag
"privatni valjda ne treba čekat, njima je u interesu…blabla"
nije istina, bar ne u nas ovdje
meni je jedan sin već išao u dotični privatni vrtić
a svejeno sam morala plaćat čuvanje mjesta par mjeseci za drugog sina (i kao učinili su mi USLUGU što me guraju malo preko reda jer već imamo jedno dijete upisano, inače bi još čekao pol godine dodatno...)
tako da, ja se šalim da ovde treba počet gledat za jaslice čim rodiš, nema se šta čekat...
žena-majka-carica:)
još da prijavim da smo počeli evo s malo preko 3mjeseca DUDU prihvaćat....da ne kažem da ju je "zavolila" recimo
spasi me za uspavljivanje, jer prije je uvik bilo samo mama-mama kad je nervozna za zaspat a sad uz dudu i ovog starlightpetsa uspije ju uspavat i muž nekad pa čak i stariji sin.....ok, to se dogodilo dosad svega par puta, ali donedavno o tom sam mogla samo sanjat.
Koji spas čovječe...
da ne ureknem
bilo bi lipo kad bi bar jednog uspavljivanja dnevno me lišili
imam posla preko glave iovak
žena-majka-carica:)
Juuutrooo 😘😘😘😘
Suncokretice, drago mi je da ste se naspavale! 😊😊😊 L uvijek zaspi sa zvukom fena?
Dena, D ima u 90% slucajeva poteskoce zaapati po noci ako se odmorio 😂😂😂😂 a tako je bilo i jutros…. zaspao he rek oko 5:30 al eto do 8 i nesto je spavao 😍😍😍
Ma V je svako jutro prije 7 budan, al sad ga ostavim pa jos drijema bar pol sata, eto danas sam mu samo dudu dala i okrenula se i ja sam zadrijemala jos 10-15mini kad sam se probudila vidim da drijema, al kad sam htijela ustati zaskripil je krevet i odma je bil budan. Bas si mislim da bi nam dobro dosao taj "carobni" pets al tu ga, ja mislim, nema. 😣
url=https://lilypie.com]
Kleaiva super za Doru i klince, bas super da ste se zabavili. 😄
Treca sreca pa decki vec naveliko pomazu😍
Sa mojim necakom su imali problem jer je plakal dok je trebal doma ici. 😅
url=https://lilypie.com]
Treca, znaci, SPAS JE TAJ PET?? 😍😍😍😍😍 a za pvt vrtice se slazem... kako sam napisaka ,frendovi su se raspitivali u 9-10mj i rekli TEK od 3.mj na dalje... a susjedi smo si svi
Dena, ako treba posaljem/o ti postom taj pet?? 😊😊😊😊
Treca, WUUUHUUUU, super za uspavljivanje. NAZALOST, kod nas prekokret... hoce zaspati SAMO kod mene
KleaIva, KLINCI ZA AKCIJUU... ti su bolji od mene 😂😂😂😂😍😍😍😍😍 Neka ste se lijepo proveli... i ja kad idemo kod kumova, frendova se sredim a meni muz: ma zaaaasto? a ja: PUSTI ME! doma sam uvijek nenasminkana ahahahahaa
a jucer me puklo da nemam nista fensy doma.. rekla sam muzu sa ce Diega pazit a ja cu u shopping 😂😂😂
Klea, ja sam se vec zabrinula za mekane cice ako imam mlijeka ili ne... Jer mali je vec jedno tj dana svaja 2h na cici... Vjerojatno je neka faza... za promijenu.. jer ima normalan broj pokakanih i popisanih pelena... i ne bi spavao 7h u komadu da je gladan...
Sortiraj odgovore
Najstariji