Treca_sreca super za milu mozda ces sad malo odmorit od nosanja i uspavljivanja...
Marijana nisam se sitila pitat za maramu....
Meni ona koliko god je nosim nakon podoja i kad podrigne kad je spustim lec obavezno bljucne bar malo... Nadam se da ce brzo proc
Od tih svih igracaka jedino smo joj kupili psica sveznalicu al ne sljivi ga bas puno.. Mislim se uzet to cudo jos u dm-u
sanjchi taj "čupavac" je praktički isto što i ovčica Ewan....samo je ona duplo skuplja....al evo nama nije baš nešto revolucionarna bila. Maslačak recimo kaže da njen mali obožava, a mi smo krenuli s njom prije 10ak dana i tak-tak, nema neki efekt još.....možda s vremenom kad se navikne na nj...ali to onda kao i bilo koji drugi plišanac.
A SLpets je odmah ju hipnotizirao.....prvi dan-dva bila je opčinjena, sad malo manje (logično) ali još uvijek "igra"...on i duda - ubojita kombinacija.
Jedino, za*ebava sa sisanjem otkad je dudu otkrila
malo povuče pa se igra, pa se glupira
poludit ću
navikla sam da pojede i bok
a ne da ju molim i hvatam kad će bit od volje za jest
ak ovako nastavi cijeli dan, morat ću joj ukinut dudu:/
žena-majka-carica:)
luce do 10.1. ti je na 30% plus ako iskoristiš 15% na cilu kupnju, ispadne 70 kuna.....ja sam ga toliko platila nekidan i bilo ih je još dosta (u trajektnoj luci u onom dm-u)
Luce premala je jos za psica. Mom L je to poceko biti zanimljivo za nekih 9 mjeseci i to je jedbo vrijeme bila hit igracka, vec sam bila ispalila od tih pjesmica 😂
Treca nadam se da Mila nece zezat zbog dude. Meni P npr dudu pljuje van kad ju ne zeli, njemu bas samo za smirivanje sluzi, dok ju je L mogao jon stop drzat u ustima. A P isto jede 3-4 min i gotovo, ne bi duze nema sanse,kolko god mu gurala cicu da jos cica, mrcina nece, pljuje ju van i onda opet trazi za sat i pol i ludim od toga. Umjesto da pojede posteno i miruje koji sat
Tog čupavca ima Suncokretica mislim. Slatki mi je. Jedino što mi je Bubamara na drugom kraju grada pa mi nikako ne paše. Moja inače ide kasno spavati, cca. oko 10, tako nam je sve pomaknuto jer da ujutro kad ispratim muža na posao mogu u miru popit kavu... Ili ako je on radio do ponoć da možemo ujutro odspavati. Ali sinoć, prvo se mučila i mučila s kakanjem, pa kad se napokon pokakala je već prešla u fazu nervoze i histerije. Tako da, ne moram joj to paliti svaku večer, samo da ima nešto što znam da će upaliti. Vidjet ćemo večeras. Javim dojmove.😂
ma nije problem u kratkom vremenu sisanja....jer meni je Toma sisao po max 5min i on bi se prežderao jer je imao jak usis, taj bi na eks pojeo sisu u rekordnom roku i bok. Nego u nezainteresiranosti.
A glede vremena trajanja podoja - ona je u početku kad se rodila jela obrok 3-4min pa onda kako je rasla sve više i više vremena joj je trebaloda pojede, kako se i količina povećavala jelte....donekih 10-15min sad joj treba za full obrok.
I sve je to bilo tako do pred par dana kad smo uspjeli da prihvati dudu....sad stalno cmače ustima kao da nešto želi žvakat - i evo jutros ponudim joj par puta sisu, ona ju dirne nit 3 cuga i nastavi mljackat i čakulat i čini ustima kao kad dudi dudu - "muma u prazno"
sad ću ju pustit da malo jače ogladni pa ću vidit, valjda će je doć volja da jede.
ma nije problem u kratkom vremenu sisanja….jer meni je Toma sisao po max 5min i on bi se prežderao jer je imao jak usis, taj bi na eks pojeo sisu u rekordnom roku i bok. Nego u nezainteresiranosti.
A glede vremena trajanja podoja - ona je u početku kad se rodila jela obrok 3-4min pa onda kako je rasla sve više i više vremena joj je trebaloda pojede, kako se i količina povećavala jelte….donekih 10-15min sad joj treba za full obrok.
I sve je to bilo tako do pred par dana kad smo uspjeli da prihvati dudu….sad stalno cmače ustima kao da nešto želi žvakat - i evo jutros ponudim joj par puta sisu, ona ju dirne nit 3 cuga i nastavi mljackat i čakulat i čini ustima kao kad dudi dudu - "muma u prazno"
sad ću ju pustit da malo jače ogladni pa ću vidit, valjda će je doć volja da jede.
Ma ja samo kazem da mene zivcira jer se ovaj moj ne najede do kraja pa trazi svako malo, a meni je to tlakaaaa. Al tek je on jos u bolnici, max 15-20 min i gotovo, a L mi je u bolnici nacicavao po 45 min. Od cimerice mali isto po pola sata na svaku sisu! Moj nikad nije htio dugo sisat. Znam da se i patronazna cudila kako kratko cica
Blago vama koje ujutro se mozete dici i na miru popiti kavu... taj ako osjeti da me nema se zbudi odmah.. do sada sam dozivjela da JEDNOM je spavao pola h i bilo mi je super... al ako je tata pored njega je isti klinac... ako nema neme se razbudi..
cicanje-na pocetku je trajalo 10-15min... htio je samo jednu cicu... u zadnjce vrijeme traje sve skupa po pola h... ako ne i vise... i to iz obje cica.. al danas npr manje... Aaaaaa te njihoce faaaaze...
inace i ja sam primjetila da se poceo igrati sa cicama pa mu maknem
Sortiraj odgovore
Najstariji