Nama dojenje zna potrajati i pruko uru vrimena, u prosjeku traje oko pola sata
Treca_sreca hvala na info
Sanjchi, zaboravila sam ti prokomentirati slikicu Lucije preslatka je 😄
Barbi, aaaaaaa, cendravica... i Diego je bio pa sam se pokupila s njime u setnju.. i dalje je al nesto manje 😉😉😉😉😉😉😉😉😉😉😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Cure da vam se samo javimo na kratko! Zelimo vam sretnu Novu godinu, puno ljubavi, zdravlja i sreće! Pusice saljemo bebicama Una i ja
Barbs hvala!
Sad sam tel skuzila da si stavila slikicu prije mene 😂
Kao veliki, uozbiljio se frajer 😂 bit ce on vama svima šef koliko vidim 😂
Mi imamo čupavca kao i Sanjchi, mi ga zovemo duh jer ima takav oblik. Super nam je, umiri ju glazba i svjetlo pred spavanje. Preporučujem!
Moja preko noći super spava. Duže traje dok ju uspavam oko 20 h al odspava po 12 h uz 2 hranjenja.
Al zato preko dana nikako zaspati a spava joj se i postane cendrava i nervozna. Ne znam više što napraviti?
U klokanici spava ko top pa ju stavim oko ručka da na miru obavim sve, al treba joj još sna ujutro i popodne i tu se mučimo jer čim je dan ona gleda okolo a spava joj se. Sad sam počela spuštati rolete da bude mrak jer inače nema šanse da odspava.
Ne znam koliko je to pametno jer želim da razlikuje dan i noć al opet ne vidim drugo rješenje. I to uspije nešto malo odspavati i opet je vrlo brzo umorna. I onda mi je navečer nervozna od umora.
Neke bebe nemaju potrebu spavati po danu al ona ima, samo teško zaspe. Iza hranjenja ju uhvate grčevi pa taman kad se malo uspava, oči otvori ko sova kad ju zgrci.
Jesam jedina koja se muči sa uspavljivanjem preko dana?
Imate li neki savjet kako ju uspavati?
suncokretice, nama je bio problem jedino dan.
Noć ona spava od rođenja, nije s tim nikad imala poteškoća...da ne ureknem.
Ali po danu - umorna, trebala bi zaspat a nikako....baš joj je trebalo nešto da joj pomogne da usne, i eto uskočo je SLpets lavić.....sad koliko će to trajati ne znam ali bez tog ja bih nju po xy navrata na sisi pokušavala uspavat za to dnevno i 1 od 10 puta bi uspjelo.....izludila me skroz.
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji