Dena, WUHUUU, super za restoran 😘😘😘😘
Ja se slazem sa Trecom… zeni treba oporabaj za drugu trudnocu, al svatko radi sto zeli i sto misli da je najbolje 😊😊😊
Negdje sam citala da zenskom tijelu zapeavo treba cca god dana da se oporavi totalno… frendica mi je rekla neki dan da ne brinem za visak kg i sl jer je n
*njena mama npr pocela mrsaviti nakon 6mj od porod... isto je dojila...
Ja od pon startam sa treninzima.. Samo se ovih dana moram izdajat... a nemam visak kako je krenula ta ponuda i potraznja...
Mame, jesu li vam sise mekane??
I me, odlicna slika i tootaaaalnooo realna YAHAHHAAHA bas je.muz rekao da nije bio mamuran 1.1. jedno 19g ahahahhahHahahhhahaha
Inace, D je zaspao jucer oko 21 i nesto i u 4:10 se probudio!!! U soku sam!!!
Sanjchi hahahaha zvucalo je kao "nebih ja drugo al sta cu sa pelenama i robom" 😅😅
V je spaval od 8- pol 9 do 4, i nakom hranje ja nikako da zaspe ( inace to on automatski) u taman pocne zatvarat oci kad uzme mm mob i ovaj odmah glavu u zraki. Onda sam ga digla da ga uspava, al je imal srece jer je njemu zacas zapal.
Obrti za cuvanje moja seka je dala malog jer je dobila posao kad je imal 10mj. Imali su grozno iskustvo, s tim da je relativno kratko trajalo. Kasnije se jos hrpa ljudi zalila, cak je i policija imala posla sa tom zenom, bila je u novinama, al kolko znam jos radi, nisu joj zabranili.
url=https://lilypie.com]
Hedge, Barbi i Sretna, puno vam hvala. Znaci, bitno je u GZ da on napuni 1 god do kraja ove godine i kao Barbi placam cuvanje mjesta 9.i 10.mj:) 2500 kn privatni vrtic? O, Boze!
Ma znam Hedge, da cemo sigurno tijekom travnja ovdje dosta diskutirati na tu temu al bar da sam upućena u osnove…
A jos imas i godisnji odmor jer je u pocetku privikavanje…..
Kako mislis godisnji i privikavanje?
Godisnji od ove godine,kad ti zavrsi porodiljni uzmes godisnji jer kad krene u jaslice u pocetku bude sat vremena pa pomalo ostaje sve duze.
Ahaaaaa! Boze, ja kao da sam s Marsa pala😂 A ja se sve nekako nadam da i u drzavnim postoji opcija cuvanja mjesta….
A mamisita legendo😂😂😂😂😂😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Znaci mala mi spava vec 9sati a mene probudila bol u sisama jer su mi se pripunile... I sad sam se izdojila i jos me malo bole sad ne znam bi li i nju probudila... Od pocetka ona spava duze,znala je odspavat 8h par puta al s ovih 9h u komadu sam sokirana i ne daje naznake da ce se brzo probudit... Ja umisto da isto spavan sada okolo zvirkam....
Treca_sreca i ostale mame koje su imale problema s refluksom, je li se smirilo to ista? Moja i dalje isto, cak mi se cini od kad je dobila ove abdukcijske gace za kukove da se malo povecalo...
Mi smo sinoć imali šou šou. Zaspala je u pola 2. Od 8 navečer se budila nakon 10 min sna i počela plakati.... A taman su nam se bili smirili grčevi... Ne razumijem kaj su se vratili?!?!? I još nije kakala od sinoć, a inače uvijek 😓
Juuutrooo 😘😘😘😘
Suncokretice, drago mi je da ste se naspavale! 😊😊😊 L uvijek zaspi sa zvukom fena?
Dena, D ima u 90% slucajeva poteskoce zaapati po noci ako se odmorio 😂😂😂😂 a tako je bilo i jutros.... zaspao he rek oko 5:30 al eto do 8 i nesto je spavao 😍😍😍
Juuutrooo 😘😘😘😘
Suncokretice, drago mi je da ste se naspavale! 😊😊😊 L uvijek zaspi sa zvukom fena?
Dena, D ima u 90% slucajeva poteskoce zaapati po noci ako se odmorio 😂😂😂😂 a tako je bilo i jutros.... zaspao he rek oko 5:30 al eto do 8 i nesto je spavao 😍😍😍
Curke sretna Nova svima! Nek nam je samo zdravlja a ostalo cemo lako😊
Mi smo bili na kucnom doceku kod kumova s jos jednim prijateljima i klincima...ukupno nas 7 i 7 klinaca😂😂😂
Djeca su nam bila odlicna...Dora je zaspala oko 22 i spavala do pol 4 dok nismo doma dosli😂 Jakovu je oko pol 2 bilo dosta pa je zaspao na garnituri a Lana je bila budna do kraja😂 klinci su se bojali vatrometa al morali su ga gledati...dora nije ni trznila na pucacinu a ni ma buku tva, muzike i ovih ostalih 6 dok su se igrali plesali i divljali😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Treca_sreca i ostale mame koje su imale problema s refluksom, je li se smirilo to ista? Moja i dalje isto, cak mi se cini od kad je dobila ove abdukcijske gace za kukove da se malo povecalo…
nama je problem bio najizraženiji u periodu od mj starosti do nekih 2 mjeseca. To je bilo u potocima, maltene bi 2/3 obroka izvalila....unatoč držanju na ramenu "da podrigne" po 10-15min nakon svakog, pa i najmanjeg, sisanja.
Marijaninom Beniju je nešto duće trajalo, ovisi kako kome....
držim fige da se šta prije tog riješite, moja radi riganja dobila duplo manje na kilaži taj mjesec...
p.s. možda i te gaće za kukove odnemažu jer sjećam se kad bi Mila skvrčila nogice da bi oooodmah sve išlo van, a te gaće stalno drže nogice tak nekako skvrčene...
žena-majka-carica:)
Sortiraj odgovore
Najstariji