Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Siječanj 2018. 17:17

Marijana, sretno! 
    Vrtic- moja sestrična je maloga upisala prije nego je napunio godinu dana. Trebali su prvo krenuti na adaptaciju, ali trebala je prekinuti porodiljni jer bi izgubila posao  Pričamo o pvt je l'... Ali puno roditelja mi je pričalo da se ne razlikuje pretjerano cijena... Možda 100tinjak kn... Ali pričamo o Pu i okolici... Muž i ja još nismo krenuli pričati o tome...

• Dena1009
    01. Siječanj 2018. 17:21

Klokanice moje, neka vam je sretna godina nova, puna zdravlja i malih velikih trenutaka! 🍀🍀

url=https://lilypie.com]

luce <3
    01. Siječanj 2018. 17:34

Dena presladak ti je, pravi decko 😍😍

• Dena1009
    01. Siječanj 2018. 17:43

Evo i moj rezime...
    Ja sam jucer uspavala V oko 21, a nakon toga sam imala "druzenje" sa njegovim tatom, prvo, napokon i ja bila spremna, a s obzirom da je cijele godine bio strpljiv odlucila sam ga nagraditi 🙂
    Poslije smo gledali film i u ponoc izasli na terasu gledat vatromet (zahvala susjedima sto su se izdasno istrosili 😉), provjeravala sam V al je spaval ko top, nista ga nije diralo. Onda smo pola sata macku tjjesili jer joj skoro srce stalo od straha jadnoj, pa smo se vratili filmu i zacas nisam vise mogla gledati pa smo otisli leci. Bilo mi je bas lijepo, mirno, drugacije, a opet savrseno❤

url=https://lilypie.com]

Barkleys
    01. Siječanj 2018. 17:44

mamisita27

Hedge, Barbi i Sretna, puno vam hvala. Znaci, bitno je u GZ da on napuni 1 god do kraja ove godine i kao Barbi placam cuvanje mjesta 9.i 10.mj:) 2500 kn privatni vrtic? O, Boze!
    Ma znam Hedge, da cemo sigurno tijekom travnja ovdje dosta diskutirati na tu temu al bar da sam upućena u osnove…

A ono, svake godine se nešto promijeni... Ali na to ne možemo utjecati Iii.

barbs
    01. Siječanj 2018. 17:48

Sretna, do kad traje akcija??? 
    Dena, presladak je! 

• sretna
    01. Siječanj 2018. 17:54

barbs

Sretna, do kad traje akcija???
    Dena, presladak je!

Ako se ne varam do kraja 1.mj. Vidi na dm fece stranici.
    Dena diiivan je!!

Barkleys
    01. Siječanj 2018. 18:02

Aaaa. Sad sam vidla da akcija u DMu traje do 10.1. Aaaa. Jel zna netko koliko to cca. košta? 

barbs
    01. Siječanj 2018. 18:03

Thx, Sretna!
    Baš sam pogledala!
    30% popusta na igračke u DM-u do 10.1. :) 
    Mamisita, sve u svoje vrijeme Ja se također želim posvetiti karijeri, odnosno, krenuti stažirati, tako da mi je cilj da već u 5. mjesecu idem javiti vrtiću da sam na raspolaganju otkad završi porodiljni...pa to godinu dana.... pa onda mogu razmišljati o drugome. NARAVNO, trebala bih i ja krenuti raditi 

• Barbi13
    01. Siječanj 2018. 18:31

mamisita27

Hedge, Barbi i Sretna, puno vam hvala. Znaci, bitno je u GZ da on napuni 1 god do kraja ove godine i kao Barbi placam cuvanje mjesta 9.i 10.mj:) 2500 kn privatni vrtic? O, Boze!
    Ma znam Hedge, da cemo sigurno tijekom travnja ovdje dosta diskutirati na tu temu al bar da sam upućena u osnove…

A jos imas i godisnji odmor jer je u pocetku privikavanje.....

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.