Sanjchi ima na netu sablona za krisku pa se izrezuje i presavija...posla ko u prici😂
Al sta cu kad je alergican na mlijeko i jaje a u vrtic mogu samo torte s deklaracijom...jos nisam nasla tetu koja bi spekla tortu bez mlijeka i jaja😂 a da je naplati poslije jer kao to se nece dici pa ovo i ono a ja ih doma radim ful
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ej, curke iz Zgb, spominjali ste Šalatu ta uzv kukova? Jel se može mailom naručiti?
Ej, curke iz Zgb, spominjali ste Šalatu ta uzv kukova? Jel se može mailom naručiti?
Mozeee, imas upute na stranici od kbc zagreb, gledaj za odjel ortopedija, super nam je bija doktor, kad smo dosli cekali smo mozda tri min (ides na salter B) zapravo tocno kad smo bili naruceni smo i primljeni, bas paze na bebe bila sam ugodno sokirana da se i to dogodi kod nas
Maslacak….kako je maleni?
Jos i dalje ima temperaturu
Ali,sirup djeluje,on jede ibpije normalno,guguce,tako da mi ke lakse. Vjerojatno ke trodnevna-tjesim se. Kad je mala 1 puta bila bolesna,umrla sam od straha..sad je to nekako lakse,jedino me noc ubila,dizala se svakih sat vremena za mjerit temperaturu mu.

Mozeee, imas upute na stranici od kbc zagreb, gledaj za odjel ortopedija, super nam je bija doktor, kad smo dosli cekali smo mozda tri min (ides na salter B) zapravo tocno kad smo bili naruceni smo i primljeni, bas paze na bebe bila sam ugodno sokirana da se i to dogodi kod nas
Ajme hvala, našla sam mail, ali me zbunilo jer pod ortopediju piše osobno naručivanje. Puno, puno hvala!
Kleaiva,super torta! Tako i moje curke izradjuju svojim klincima za vrtic..al navodno da su zabranili slatkise da donose.
Nisam te skuzila jel Jakovu danas rodjendan,ili sutra..bas si oko ponoci pisala!
Ugl,ako je danas-SRETAN RODJENDAN!

Sanjchi,super da si stigla okitit..ja nikako..nesto malo na pocetku 12 mj,i to je to..budem valjda stigla. Jos ni poklone nisam kupila
Ove godine sa svim kasnim. Uzas.

super da je on dobro i da se "normalno" ponaša....to je glavno! a bude to prošlo kako je i došlo:)
meni je gore ono kad nit nema temp al ono puna sline i sluzi pa ne može ni jest ni spavat ni niš

žena-majka-carica:)
a Jakovu sretan rođo....na tickeru ti piše da je drugi a na torti je pisalo treći? valjda je na tickeru krivo:/

sve sam pobrkala.....znači Jakovu od kleaive je 3. rođo:) a maslačak tvojoj curi starijoj je 2? ili ticker pokazuje nešto stoto??

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji