Sretna nova godina 🎆🎆🎆🎆🎉🎊
Eto gledali tv, Ema spavala. A tata mamu drzao budnom do 4 ujutro 😥 rekla sam mu danas samo dojim i presvlacim pelene a on zabavlja dijete i ne da mu bog da spava popodne poslije rucka ( za kaznu 😂)
Ema se probudila u 4, nahranila ju i zaspale obje do 10:30h covjece. 😆
Al zato se probudila cijela mokra i usrana, kao mama sretna ti nova godina..😂😂😂
Sad kljucam na kaucu uz kavu a ema si nest prica a tata zabavlja 😂😂😂
Ja nemam strije al sam primjetila da napokon nestaje linija negra 😂 sve manje i manje ju imam 😊
Al zato pupak i dalje izgleda prljavo 😥
Sanjchi i mene malo hvata depra, ali dobro proci ce. Drzi se, jake smo mi. Ni moj muz nije sinoc pokazivao neke pretjerane emocije, isao mi na zivce ja sam.htjela da malo popijemo i zabavimo se a on nece i nece, ko mulo tulo sjedio malo pjevo i nista posebno, nemogu ga nagovorit da malo popije nema sanse.
Svekrve ma nabijem ih na k.... sve koje vole pametovat i uplitat se. Jucer su kod nas bili kod muza ma rodosu svekar, svekrva i brat i ona je jela tortu jbt kao da dolazi iz kraljevske obitelji, a svekar i brat su jeli normalno, pa se pocela nesto prenemagat, ne zna kako bi sjela ustala, hahahha hvalaaa Bogu pa ju ne vidam cesto iako smo u istom dvoristu. Mislim da mi dolazi svaki dan da bi se posvadale i ne bi vise ni pricale 😂😂😂😂😂😂 I nemojte nikom sutit pa ni svekrvama, svi su imali svoju djecu i nek puste nas da odgajamo kako znamo. Meni moja da nesto pametuje ja bih joj rekla: imam 3 vasa primjera, s 1 zivim, i nisam uopce zadovoljna vasim nacinom odgoja, molim vas da pustite da odgajam svog sina kako najbolje znam i mogu.
Brat njegov 16 godina ima, on je samo kuca-skola. Nit ima prijatelje nit nista, svekrva svaki dan dode s posla i nista ne radi, pa onda kad joj bude vec kriticno prljavo mora malo cistit, svaki dan mora prat sude ona ni sude ne pere, pretvorila ga u kucnu pomocnicu i djete uopce nema svoj zivot. Jucer sam ga bas pitala di su mu prijatelji a on pa nemam, i ja na to ma bolje da si ti osao u skolu sto dalje od mame. A svekrva me pogledala hahahhaha 🤣🤣🤣 pa jadno djete pored takvih roditelja.
Dobila sam strije na sisama, onak dole groznoooo i to sam skuzila prije tjedan dana. Inace u trudnoci nisam dobila niti jednu. Pupak mi je i dalje crn i ruzan, linea negra se malo jos vidi.
Moja novogodisnja odluka je 1 tjedno slatko. Moram smrsavit, osjecam se groznooo...vrijeme je za promjene hehehe
Strije nemam, ali i da imam svejedno bi nosila dcodjelni kupaci, zasto se sramit toga?
Linea mi se jos vidi, ali je jako mala, proci ce s vremenom.
Joj da i meni je pupak ružan, suh, ko prljav... 😑
Jedem dorinu i čitam vaše novogodišnje odluke vezane za slatko... Uh uh uh... Zbog vaše odlučnosti i ja sad o tome razmišljam. Razmišljam, ali i dalje jedem čokoladu. 😂😂😂
Ja imam strije,nakon 1 trudnoce nastradale sise,sad u drugoj trbuh bocno,nije prestrasno-par komada..i mislim nosit dvodjelni kupaci kako god..
Marijana-sretno s radom na prinovi! Nadam se da ce ti se zelje ispunit.
Ja dobila temperaruru sinoc,evo skrsena sam kod avojih na rucku..otisla u krevet lec s malim.
marijana, nek je sretno i držimo fige da vam se ostvari što si priželjkujete <3
svaka čast na odluci da idete odmah na iduće, meni je razlika bila 3god i opet mi je bilo teško....
inače i mi smo se isto malo opustili, a bez tabletica - jer ih nigdje nisam našla (I_me ti si rekla da si uspjela negdi kupit cerazette i da ih piješ ili sam krivo pospojila??) pa mi nije svejedno....iako smo kao pazili ali ne znam jel dovoljno pouzdano taj vgv bolje bi mu bilo da jest!
kupaći i strije - do ljeta će malo izblijedit ne brigajte....ja imam po bedrima iz prve T, i iz druga ne trbuhu ogroooomnu brazdu, ali najnormalnije sam nosila dvodijelni sve ove godine. Više me smeta pupak koji mi strši (nikad nije bio upadnut, ali nakon trudnoća pogotovo ostao virit....bljakk)
žena-majka-carica:)
maslačak ~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice ti šaljemo, da ode kako je i došla temp!
i da prijavim fenomen od starlight petsa - prvi put u ova 3+ mjeseca da je itko uspio bez nosanja uspavat Milu, a da nije moja sisa!
ne smijem dvaput reć da ne ureknem, ali evo tko još ima problema s uspavljivanjem (a mi smo imali velikih) topla preporuka od zadovoljnih korisnika...
Sortiraj odgovore
Najstariji