Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    01. Siječanj 2018. 10:28

Muz je s frendovoma jucer pio jack colu a ja light bambus... jos je frajer nastavio kad su otisli hahahahhaha i meni natocio jos.. mozda sam i zato zaspala brzo... 😂😂😂😂😂
    Sanjchi, a  sveki su takve... nosaju i nosaju i nosaju pa se nadju komentirati da se naucio na nesto... hahahaha jer smo ih MI bas naucile... haahahahaha Al ajd... dobro mi sluzi hhahahahahahaj 

• sretna
    01. Siječanj 2018. 10:37

I ja krecem sa treningom, ali jos ne znam gdje  😂

luce <3
    01. Siječanj 2018. 10:38

Zene, majke, kraljice sretna vam nova godina i sve najbolje vama i vasim obiteljima!!! 

barbs
    01. Siječanj 2018. 10:49

Juppiii, sve u treninguuu 😊😊😊😊
    Luce, takodjer!! 😘😘😘😘

Kiki156
    01. Siječanj 2018. 10:51

Sretna nova godina cure! 😘🥂😘🥂😘🥂
    I ja sam gledala sex i grad jucer ali ne do kraja! Vito je zaspao u pola 8, i tako zadnjih par dana ide jako rano spavati, vec u 6 cendra i trlja oci... i po novom samo zeli bot kod mene, ne znam je li skok ili sta al ono...tata ga uzme ujutro da ja odspavam i to je nekad palilo, bar bi sat vremena dobila a sad nema sanse, samo cvili cim ode od mene.
    Petarde su dobro prosle, tu su pucali ko ludi al nista njega nije probudilo.
    E da, cjepivo, zar nije 6u1? A ne 5u1, ovo prvo nakon bolnice?
    Vito je isti tata, al evo kako raste kazu da malo i na mamu lici 😂

Kiki156
    01. Siječanj 2018. 10:55

Basarbs sretan rodendaaaan! 😘😘😘
    I ja planiram na trening uskoro! Isto sam bila u bedu jer sam cijela mlohava, treba to ucvrstit. A i na trbuhu imam par strija koje u trudnoci nisam ni kuzila nego tek kad sam rodila 😢 Bas si nisam nesto privlacna...a te strije nece otic ni vjezbanjem... 
    je ih jos netko ovdje ima? Ili mozda od prosle trudnoce? Imam li sanse za dvodjelni kupaci? 😂😂

Bela
    01. Siječanj 2018. 11:04

Sretna Nova, puno zdravlja,srece i sna nam zelim svima

Barkleys
    01. Siječanj 2018. 11:15

Marijana  - seka 💜
    Kiki Imam ja, dobila sam ih pred kraj trudnoće, dolje lijevo, ispod trbuha, a od trbuha ih nisam ni skužila... 🙄 sad mažem ali kao da mi se rugaju i misle si: "uzalud vam trud svirači" 😂😂😂 Ja imam još uvijek i lineu negru 😑

violeta1
    01. Siječanj 2018. 11:20

Jaooo napisem ogroman post i obrise mi seee grrr 🤔
    Sretna Nova godinaaa Klokanice sve najbolje vam zelim 🎈🎈🎉🎇🎆✨✨✨

violeta1
    01. Siječanj 2018. 11:23

Mi smo sinoc do 1h bili svi budni, a psi su se tako bojali pucnjave ajmee. Muski je grebao zid kod prozora gdje uvijek s njima " pricam" pa na vrata, pa kod svekrve na vratima grebao i onda je muz izaso i mazio ga pa sam ja izasla. Drhtili su oboje. Bas mi ih bilo zao. 
    Ni meni docek nije nesto kao prije, vec godinama nemam nikakav osjecaj za docek, cak sam prije 2 godine bila doma sama sa kumom, muz svirao a nas dvije nismo htjele nikud ici. To mi je dan kao svaki drugi, pa tako i danas. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.