Znaci ja nevjerujem. Neposem cesto na forumu, vise citam kad stignem jer pisem diplomski i stalno obveze neke. I vecinom nas iste stvari mice na dnevnoj bazi. Mi smo nocas zaspali u 4:45, bila je nervozna za poludit. Jos smo same jer je mm otisao na poslovni put. Pa je nema tko umirit osim mene. I tako nocas place ona, placem ja. Bas me nervoza prala jako... sad neznam jel od vremena ili je skok opet, jer cesce trazi jest vec 2 dana.
Btw, sve bebice su bas prelijepe. Kako vrijeme leti, ko da smo jucer pisale/citale o mucninama i hormonima.
Moja mišica je bas narasla, smije se i guguce..

Joj ta menopauza... e tog me pogotovo strah!!@
Kad se sjetim svoje stare 😂😂😂
Doslovno me otjerala od kuce!!! Rekla mi je sta cura od 22god ima vise zivjet sa starcima. Pa sam neko vrijeme bila kod frendice pa opet kod kuce pa sam ja pukla pa se preselila sa deckom(muzem). A u to vrijeme se sestra vjencala a mama ne voli sogora pa je mama pobjegla od kuce ( nismo/jesmo znali gdje je) ma šou program! Pa se odjednom okrenula vjeri i samo to propovjeda.. al ajd sad se skulirala, i dalje ju pere nesto al upola manje kao par god.

Leon i Mila *. * koji osmjesi!
Violeta - moja postane nervozna kad je vruće, pa mi po doma tijekom popodneva znamo ostaviti pod dekicom samo u bodiju. Ja sam mami ju jednom slikala tak u bodiju da pokažem da ima bodi koji joj je ona kupila, i prvo što mi je mama odgovorila bilo je obuci ju sigurno joj je zima. -. -
Rita je baš medena. Ja imam hrpu fora oblekice, ali bude mi tlaka ju oblačiti jer to mlada dama baš i ne voli :)
Ne mogu se sjetiti što sam još htjela reći jer se valjam na ovo podborko :) :) :)
Hej, hej! Bili smo cijelo popodne na rodendanu od necakinje 😊
Bebice su preslatke sve redom!
Pisu prevlacimo nakon svakog kupanja

Hehehe Treca…
E pitanjce za iskusnjace😁 kad oni krenu reagirat na zvecke i te gluposti? Mislim, kad bi joj trebala dat igracke i ostalo? I sta bi uopce joj dala?😅
E ovo i mene zanima :)
Ja kad joj stavim luk na njihaljku nisam uopće sigurna gleda li ona njih ili gleda kroz njih. Znam da male bebe su u početku dosta kratko vide, ali mi ćemo skoro mjesec dana -. -
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji