Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    27. Prosinac 2017. 10:38

barbs

Kiki, aaaaa, takvi su ljudi… imam i ja frendicu koja mi je nedavno rekla da kako mogu biti nervozna s tako malom bebom… da kako ovo kako oni… njeni ovo njeni ono… otkad je rodila je sebe nazivala savrsenom majkom i da joj majcinstvo stoji… kritizirala me na neki nacin a

a meni nikada nije palo na pamet krizitirat nju a imala sam i zasto... al na kraju krajeva, svatko vodi svoj zivot kako hoce i kako najbolje zna samo neki ljudi imaju potrebe vikati na sva zvona

barbs
    27. Prosinac 2017. 10:39

barbs

barbs

Kiki, aaaaa, takvi su ljudi… imam i ja frendicu koja mi je nedavno rekla da kako mogu biti nervozna s tako malom bebom… da kako ovo kako oni… njeni ovo njeni ono… otkad je rodila je sebe nazivala savrsenom majkom i da joj majcinstvo stoji… kritizirala me na neki nacin a

a meni nikada nije palo na pamet krizitirat nju a imala sam i zasto… al na kraju krajeva, svatko vodi svoj zivot kako hoce i kako najbolje zna samo neki ljudi imaju potrebe vikati na sva zvona

koliko su oni savrseni a u biti takvi imaju manjak samopouzdanja.... 

Barkleys
    27. Prosinac 2017. 10:48

Ja stvarno imam sreće jer je L tri ture gostiju prespavala. Inače nikad preko dana ne spava 3 sata, ali izgleda da ju je jučer ovo vrijeme u šetnji dobro uspavalo. Ostavili smo ju u kolicima i peteročlanu obitelj s troje gladne djece pored njene glave je prespavala. I kad su bile bake... Ma sve. Nikad bolje popodne nije spavala. Tako da sam bila više manje lišena svih glupih komentara. Jedino što sam joj mijenjala pelenu pred svekrvom, pa je ona ostala u šoku da dojeno dijete toliko kaka. Ono aludirajući na to da ja sigurno ne dojim.. (a ni ne zna za večernji AD  😂) Ali sve u svemu i više nego zadovoljna.

Barkleys
    27. Prosinac 2017. 10:54

Violets - Znam da si razočarana, ali znaš kako ide pjesma, drugi puta ću pametnije... Ako ćeš ju opet morat pozvat u goste, tamo  negdje za Uskrs 😂, smisli unaprijed replike....šalim se ali, poanta je da ona neće prestat s komentarima dok joj netko ne odgovori. A ako vidi još da tebe to dira.. Takvi ljudi se hrane time. Zato probaj "zaboravit" ili ono kroz jedno uho uđe kroz drugo izađe... :*

Barkleys
    27. Prosinac 2017. 10:54

Hedgehog

Ja stvarno imam sreće jer je L tri ture gostiju prespavala. Inače nikad preko dana ne spava 3 sata, ali izgleda da ju je jučer ovo vrijeme u šetnji dobro uspavalo. Ostavili smo ju u kolicima i peteročlanu obitelj s troje gladne djece pored njene glave je prespavala. I kad su bile bake… Ma sve. Nikad bolje popodne nije spavala. Tako da sam bila više manje lišena svih glupih komentara. Jedino što sam joj mijenjala pelenu pred svekrvom, pa je ona ostala u šoku da dojeno dijete toliko kaka. Ono aludirajući na to da ja sigurno ne dojim.. (a ni ne zna za večernji AD 😂) Ali sve u svemu i više nego zadovoljna.

*glasine, ne gladne 😂

Barkleys
    27. Prosinac 2017. 11:00

barbs

Ma nabijem ih sve. Već više od mjesec dana ne spavam više od 5-6 sati po noći. I to nikad u komadu. Naravno da sam ujutro ako ne popijem kavu nervozna, ili naravno da su mi navečer tanašnji živjeli
    😂😂😂

Barkleys
    27. Prosinac 2017. 11:01

Hedgehog

barbs

Ma nabijem ih sve. Već više od mjesec dana ne spavam više od 5-6 sati po noći. I to nikad u komadu. Naravno da sam ujutro ako ne popijem kavu nervozna, ili naravno da su mi navečer tanašnji živjeli
    😂😂😂

Ne živjeli, nego živci... Ne ide mi danas. 😁

kleaiva
    27. Prosinac 2017. 11:08

Joj curke stvarno ste se naslusale glupih konentara...svi mi s prvim prolazimo uvijem isto od okoline a drugo i trece ostane samo na pogledima😂 ubijem pogledom ako me netko nesto poziva na red😂 i samo pitam zasto te to zanima pa da vidite kako im odmah neugodno bude.
    Barbs i ja sam s prvim bila uzasno nervozna...i kasnije sam skuzila da sam si samo s tim napravila glupost...bila je i beba nervozna pa sam s drugim i trecim pametnija😂 aaaaaali otkud joj pravo da to uopce komentira😂 ja bih joj rekla da mi dode pomoci onda kad  mu je najgori dio dana da vidi malo sto to je😂
    Violeta bemam rijeci za tvoju sestru...drzi se i ne daj na sebe i svoje!

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Dena1009
    27. Prosinac 2017. 11:13

Evo nas doma, radili smo uzv glave jer sam se htijela uvjeriti da je sve u redu nakon vakuma. Rekla je doktorica da nema brige, da je sve super.
    Joj, a ja ne mogu da sutim. Neki dan V spava u dnevnoj u kosari, a mi u blagovaoni. I on se probudi i gleda okolo i ja ga idem uzeti, a sogor mi veli "sta ga uzimas kad ne place, ostavi ga tu". A ja njemu "zato jer je moje dijete i znam sta mu treba", vise nije ni zucnul. Pa necu valjda ga ostavit da lezi sam u prostoriji i bulji u plafon.

url=https://lilypie.com]

• sretna
    27. Prosinac 2017. 11:29

Kiki, svaki put nakon kupanja mu navucem kozicu koliko ide i ako izadr smegma samo to pocistim.
    Dena drago mi je da je sve u redu! 😊 
    Ja sam danas isla P narucit na uzv kukova. Ajme koja nostalgija me uhvatila u bolnici 😂 morat ci ja na trece 😄

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.