Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    I_me
    26. Prosinac 2017. 17:28

Barbi13

violeta1

Mame jel netko zna koje su ovo pelene? Te smo dobili u torti od pelena. Uze su od violetinih, i naravno kako L piski puno propustile su, a zao mi je da ih ne iskoristim. Morat cu mu cesce mjenjat. Jedino mi se svida sto su lijepo mekane, cak mekse od violetinih. Iako nama su violeta pelene zakon.

Ja mislim da su ovo pelene iz mullera

Ja mislim da nisu. Na mullerovim pise gore beauty baby.
    Evo npr br 3,  pise midi i to beauty..

violeta1
    26. Prosinac 2017. 17:31

I_me

Barbi13

violeta1

Mame jel netko zna koje su ovo pelene? Te smo dobili u torti od pelena. Uze su od violetinih, i naravno kako L piski puno propustile su, a zao mi je da ih ne iskoristim. Morat cu mu cesce mjenjat. Jedino mi se svida sto su lijepo mekane, cak mekse od violetinih. Iako nama su violeta pelene zakon.

Ja mislim da su ovo pelene iz mullera

Ja mislim da nisu. Na mullerovim pise gore beauty baby.
    Evo npr br 3, pise midi i to beauty..

Na ovima nista ne pise  😐

kleaiva
    26. Prosinac 2017. 17:44

Kako ste danas svi?
    Mi danas odmaramo...malo smo setali al vecinom doma uzivamo s klincima😊 u goste ne idemo jer nam je jos rano s curkom medu hrpu ljudi ici pa koristimo za odmor doma😂
    U lidl cu sutra po nesto robice 62 vel...56 joj je vec skoro malo a vel 62 bas i nemamo...nekako se sve svelo na 68 i 74😂
    Sanjchi ja sam nakon prve curke dobila tek nakon 9 mj mengu a nakon malca  je proslo 4 mj do orve menge... imala  sam menge iste kao i prije poroda ono jacinom , jedino se kod mene pojavilo jako curenje drugi dan menge i uz uzasne bolove u potkoljenicama...kao da mi netko kamionom prelazi od gleznja do koljena...nakon drugog poroda me boljelo samobu preponama isto tak jako i samo drugi dan...a sad cemo vidjeti kako ce bit nakon treceg. Ugl. ja sam od onih koje vjezbaju konstantno i kad imaju mengu i to mi je uvijek umanjilo krvarenje a i bol. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Dena1009
    26. Prosinac 2017. 17:53

Razmisljam  jos uvijek o zastiti. Pitala sam doktoricu ako odaberem pilule dal ce mi vaditi krv prije i rekla je da nije potrebno. Zanima me, ako ste koristile pilule, dal su vam prije vadili krv ili kakve pretrage? Kolko znam bi to trebalo napraviti? Jedino objasnjenje mi je to sto me pratila kroz proteklih 9mj pa mozda zato nije potrebno? Nisam je odmah pitala jer su mi bile druge stvari na pameti.

url=https://lilypie.com]

• Barbi13
    26. Prosinac 2017. 18:32

violeta1

Violeta to su clever pelene iz Bipe sad sam nasla na netu

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    26. Prosinac 2017. 18:35

Dena1009

Razmisljam jos uvijek o zastiti. Pitala sam doktoricu ako odaberem pilule dal ce mi vaditi krv prije i rekla je da nije potrebno. Zanima me, ako ste koristile pilule, dal su vam prije vadili krv ili kakve pretrage? Kolko znam bi to trebalo napraviti? Jedino objasnjenje mi je to sto me pratila kroz proteklih 9mj pa mozda zato nije potrebno? Nisam je odmah pitala jer su mi bile druge stvari na pameti.

Jednom sam imala spiralu i nikad vise,za pilule ne znam dosta mojih poznanica je imalo problema sa hormonima nakon pilula sa stitnjacom najvise.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    26. Prosinac 2017. 21:09

AAAJMEEEE... VEC 2X PISEM I SLUCAJNO KLINEM ODUSTANIII 
    Ugl, htjela sam napisati da ce me ovi blagdani unakaziti hahahhaa Od sutra laganija prehrana 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
    Mi smo dosli oko 20.30 doma... prvo bili kod tete pa kod kumova... i D je zaspao nakon cicanja... BEZ DRAME. Primjetila sam da kad ne spava oko 18-19h tih pola h zaspi navecer bez drame 😂😂😂😂😂

barbs
    26. Prosinac 2017. 21:12

Tako je, V, suuuuper izgledas 😘😘😘😘😘😘
    Ja jedva cekam krenuti na treninge od 1.mj 😍😍😍😍😍 JUPPIII 😍😍😍😍
    Pelene mijenjaj cesce, V, da ih iskoristis 😉 Kako si i sama napisala 😊
    Super za prospavane noci 😘😘😘😘

barbs
    26. Prosinac 2017. 21:13

Mame koje imaju vise djece, kad ste krenule navikavati bebace na spavanje kod djeda i bake? 😊

• sretna
    26. Prosinac 2017. 21:16

barbs

Mame koje imaju vise djece, kad ste krenule navikavati bebace na spavanje kod djeda i bake? 😊

Nisam nista navikavala, samo bi.ga.ostavila ako smo trebali ici na svadbu il tako nesto. Nikad nije bilo drame. L je prvi put spavao kod moje mame kad je imao 3 mj, mi smo bili na svadbi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.