Cure- bebice su vam preslatke 😍
Vidim pocinju se okretat lagano 😀 i dizu glave ko.pravi..
Ema je jedno vrijeme strajkala i samo lezala ko klada 😥 i taman krene opet dizat glavu i dobije remencice. A ortoped mi je rekao da ju ne stavljam ma trbuh 😥
Sad me malo strah da ne bi puno kaskala za svojim vrsnjacima ili ne daj boze goreg. Al kad ju drzim u polozaju za podrignut bas drzi glavu,ne djeluje mi klimavo 😄

Puna klokanica prekrasnih bebaca ne znam tko je slađi! Tocno mi dan popravi to kad ih vidim!
Treća ona se sad sama okrene na trbuh ali joj ja uvijek namjestim rukice u visini ramena tako su mi rekli da ju učim

Dolores Nan Pro i Optipro su ti isto ustvari, Optipro je noviji naziv, i oni su s dodatkom probiotika u sebi, a Nan 1 nema taj probiotik.
Znaci nisam pogrijesila kupeci nan optipro jer obicnog nema.super, hvala.

je, treba im popravit ruke jer oni u ovom periodu još ne mogu sami. Ali problem je šta joj ih ja popravljam svako 2 sec a ona za čas evo ti je "propadne" put dolje i "pliva na suho" (kad rašire puno rukice da nisu više ispod trupa nego sastrane)
ali ajd....pomakla se malo, kako je bila krenula mislila sam da ću još u fizijatra morat ju vodit:(

žena-majka-carica:)
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji