Izgleda da cemo imati krstitke 17.03 kad je Sv. Patrik 😁
Za docek doma. L i necakinja ce imat raniji docek, kupit cemo im djecji samoanjac i mm ce kupit vatromet pa nek uzivaju 😊
Suuuupeeeer, Sretnaaaa 😍😍😍😍😍😍
Kad ste krenuli dogovarati se??? 😊
I mi cemo ga doma proslaviti 😂😂😂😂😂
Suuuupeeeer, Sretnaaaa 😍😍😍😍😍😍
Kad ste krenuli dogovarati se??? 😊
I mi cemo ga doma proslaviti 😂😂😂😂😂
Mislis krstitke? Pa nismo nis dogovarali, zakljucili smo da.bi kasnije da.nije jako hladno i danas sam vidjela.da je sv. Patrik na subotu i tako je odluka pala
I mi smo mislili krstike na proljece a nismo jos isli dogovarati...
I me, HAHAHAHA, UPRAVO TAAAAKO!!! Svekici nisu doma za docek a niti moji. Da zelim bi moji bez problema ga sacuvali aaaaali iskreno mi se ne da zavrsiti u grad 😶😂😂😂😂😂😂
A jel se vasim bebama kozica vec moze skroz navuci? Viti jos ne moze skroz preko glavica, samo se malo onako otvori.
Za novu smo doma, mislili smo zvati kumove, oni imaju blizance od godinu dana al mislim da cemo ipak biti solo jer ako mali bude nervozan glupo mi je da provedem s njim cijelu vecer u drugoj sobi tako da mi je puno opustenije da smo ipak mi sami s malim. A i malo odmora od ovih sad blagdana i svih ljudi 😜
Vito je danas odspavao 3 sata, eto u inat babama! 😂 Ne pamtim kad je tako puno spavao, zaspao je oko 12 pa do 3. Jos se moj tata dosao da se igra s malim jer je sad na go, a mali sve prespavao 😁
Vidjet cemo kako ce sutra biti i je li ovo samo slucajnost.
Mi cemo krstitke isto u 3.mj, ne znamo jos koji datum al znamo u koji cemo restoran i u kojoj crkvi 😁
Mi smo doma u veljaci i kolovozu, htijela bih kad bude toplije, vjerojatno budemo onda u ljeti imali, ja bih 1.9. al mm veli da mu je to previse par dana prije negobse vracamo, a bilo bi mi super da odmah proslavimo rođendan.
Do kad je potrebno sterilizirati bocice? Kad prestanem perem ih normalno ili?
Danas sam imala raspravu sa mm jer cijelo vrijeme govori da sam se jako promijenila i da ga stalno napadam i forsiram se izvan granica za stvari koje nisu vazne. Usred rasprave sam pukla i pocela plakat kako su uzeli moju bebu i nesvjesno sam rekla da sve to radim da ne mislim na ono sta je bilo. Dugo sam mu plakala u narucju i shvatila da nikad vise necu biti ista🙁
url=https://lilypie.com]
Imam jedno pitanjce za mame sa starijim bebama... Moja je u zadnje vrijeme počela sliniti. Tj. kao da ne proguta slinu pa joj iscuri sa strane. Čitala sam da se u toj dobi počinju razvijati žlijezde slinovnice pa da možda zato slini. Isključila sam soor i naravno nicanje zubi. 😂 Jel još kome beba s mjesec dana slinila?
Imam jedno pitanjce za mame sa starijim bebama… Moja je u zadnje vrijeme počela sliniti. Tj. kao da ne proguta slinu pa joj iscuri sa strane. Čitala sam da se u toj dobi počinju razvijati žlijezde slinovnice pa da možda zato slini. Isključila sam soor i naravno nicanje zubi. 😂 Jel još kome beba s mjesec dana slinila?
Daaaa normalno ti je to... meni je mali poceo sliniti s nekih mjesec i pol... za zube je rano, a soor ima i druge nuspojave
Nova - hahaha I_me na sliku. Otprilike takva je i moja dilema. 😂 Razmišljamo eventualno o tome da pozovem kumove koji imaju 6mjesečnu bebu pa kao ako žele doći... Ali iskreno, i njih možemo dočekat u pidžamama.
Kleaiva - pa Dora ima kaj mjesec dana? A ti već o 4.? Hahahahahahha. 😂😂😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji