Kiki, aaaaa, takvi su ljudi… imam i ja frendicu koja mi je nedavno rekla da kako mogu biti nervozna s tako malom bebom… da kako ovo kako oni… njeni ovo njeni ono… otkad je rodila je sebe nazivala savrsenom majkom i da joj majcinstvo stoji… kritizirala me na neki nacin a
a meni nikada nije palo na pamet krizitirat nju a imala sam i zasto… al na kraju krajeva, svatko vodi svoj zivot kako hoce i kako najbolje zna samo neki ljudi imaju potrebe vikati na sva zvona
Barbs slazem se u svemu ovome s tobom, svatko vodi svoj zivot, ali eto neki ljudi vole jest g.... doslovno
Violeta ta tvoja sestra nije bas normalna. Komentar joj je morbidan. Ja bih joj iz topa odgovorila: ti si mutava. Uopce ne kuzim kak si se savladala. Ja i moja seka smo jako vezane ali imale smo par svadja u zivotu, no tada ne sparamo rijeci. Uvijek su sve karte na stolu, i uvijek se sve izgladi obicno iduci dan. Ako ces uvijek tako "gutati" uvijek ces biti je**** stranka.
Kiki na takve glupe komentare o nespavanju ja odgovorim da mi je doktor rekao da su iznadprosjecna djeca jako znatizeljna i zato malo spavaju jer zele istrazivati sve oko sebe. I obicno to dusebriznicima zacepi gubicu 😂
Dena drago mi je da je s kukucima sve u redu. Menibje isto kicma u banani, a sve zato sto zaspem za vrijeme dojenja, kad malenog vratim u babybay onda se lijepo mogu naspavati na trbuhu, s tim da ispod sisa metnem ruku ili zarolani rucnik 😊
Sretna mene ne pere nostalgija za trbuhom ili trudnocom jer ne zelim nikome pa ni sebi vise onako tesku trudnocu, ali smo se dogovorili da se necemo paziti pa kad se desi desi se drugo, doduse dojim i nema naznaka mengi, ali to nije pravilo...
Btw, ima li koja iskustva ili zna nekoga tko je dojio prvu bebu u drugoj trudnoci? Citala sam da je sve to ok, cak i na rodinim stranicama pise isto, a babica mi je jednom prilikom rekla da bi trebalo prestati dojiti po saznanju o drugoj trudnoci, jer kao dijete koje doji kroz mlijeko uzima plodu mnogo bitnog za razvoj... (?!)
Kiki bas mi je zao, vidim da skoro sve nas muce slicni problemi. Nadam se da cemo postat jace i grublje. A ja sam danas to i pocela.
Necakinje su ostale kod mojih na par dana i mama mi poslala poruku da dode i unuk i da je rekao tata nek dode po kozice i ja sam im takvu poruku poslala da prestanu izmisljat vise sta bi trebalo mi da on jos zavrsi u bolnici zbog kozica i svasta nesta, i naravno na tu poruku mi nisu nista odgovorili.
Dena drago mi je sto je sve u redu i samo ti odgovori i radi po svom, tako svi trebamo 😊
Marijana i ja volim kad su sve karte na stolu, ali s mojom sestrom kad se krene svadat i raspravljat ona uvijek glumi zrtvu, jadnicu i patnicu i ja uvijek sam kucka prema njoj, ona nikad nista me smije nikom reci i tako UVIJEK ide svadanje s njom, od malih nogu je to bilo tako i sad jednostavno s 30god mi se ne da slusat takve njene ispade, da sam ja zlo, a ona dobrica. Pa zato sutim.
Marijana ne znam ti nista o dojenju u trudnoci...mozda najbolje pitat ginekologa, a ne vjerovat rodama i internet stranicama. Moje misljenje..
Meni su i prva i druga trudnoca bile za pozeljet do samog kraja, ali svejdeno ne bi htjela ostat trudna minimalno godinu dana dok se bas sve ne vrati kak je bilo. To ako cemo uopce ici na trece 😄 muz bi, ja bi sto se tice trudnoce, ali ono poslije tridnkce ne znam..ponovno ne spavanje, grcevi itd...morat cu dobro razmislit, ali ima vremenaaaaa
Ja rucak zavrsavam, muz kupio 6 bodica, 3 hlacice, 2 trakice za glavu, i to 1 je roza 🤣🤣🤣🤣🤣 jaoo slikam vam ga kad operem trakicu hehe...
Marijana e da ja sam bas citala o tom dojenju u trudnoci i neke mame doje i samo nastave s drugim a neke prestanu. Sad to je odluka na tebi, ali svakako se savjetuj s ginekologom i pogledaj na rodinoj grupi.
Ja aam sada dooosta mirnija jer je muz doma i imam pomoc CIJELI dan... kad sama vodim "bitku" s njime od jutra onda navecer sam toliko koma i znam da kad sam extra koma on bude nervozniji i to je zacarani krug...
Ta ista frendica koja se nasla TO komentirati jer SVAKODNEVNO je imala pomoc od jutra do veceri... Bebe su bile na AD-u i budile se 2x jednom po noci i jednom kroz jutro... spavala je zajedno s njima ugl.. Djeca bi joj zaspala oko 20h so 9 ujutro... Stavila bi ih u krevetic i sami bi se uspavali... Eee pa ako trece bude bilo drugacije vidjet cemo ju 😂😂😂😂😂
Barbs ma kad je muz doma to je milina. Moj je doma vec 2 mj ne radi, ide samo svirat i kad svira a ja sama s malim puno teze je. Sad uzivaj i opusti se sto vise(citaj iskoristi muza sto vise 😉). Ja volim i bit sama s malim a i muz, danas js muz isao u grad a ja i mali sam i bas je bilo lijepo. Iako bebe kad su nervozne najbolje je kad smo oboje. Lako s bebom koja je dobra. Tak moja frendica imala je bas zahtjevnu bebu i mala je malo spavala i ona je rekla kako je njena pametnija i inteligentnija od beba koja su bila bolja, u smisli sto je djete zlocestije kao beba u buducnosti ce bit bolje.
Sortiraj odgovore
Najstariji