Violeta u pravu si ti, treba biti cvrsci i vratit istom mjerom, al eto ni ja nisam takav tip i onda ako i vratim ispadam kucketina na kvadrat a po meni svi mogu pilit. Bas sam samoj sebi jadna sto sutim i trpim 😑
Marijana haahhaah lijepo si odgovorila! Treba ih tako ufino prcnut. Ne znam za dojenje al moze biti, ovako laicki kad razmisljam, da mozda beba koja doji uzima vise nutrijenata bebi u trbuhu, al to najbolje da pitas iskusne. Ja ne znam nikoga da je istovremeno dojio i bio trudan.
Barbs meni je debilno davat ikakve savjete i usporedbe ako me se ne pita, sta ja imam kome govoriti kakvo dijete ima i kakvo je to dijete u usporedbi s mojim. Pogotovo tako zlocesto . Al eto budemo i mi valjda naucile odgovorit.
Sretna tako cistis dok je u kadici ili kad ga izvadis van?
Kad ga van izvadim, ali mozes i u cistoj vodi
Barbs…i moji su spavaci dobri bili al od nekih 3 mjeseca...i svi su mi se cudili kak moji klinci sami odu u krpe i samo zaspu i sad kad su veci😂 pa mi nije palo na pamet siriti okolo svoje ideje svima a pogotovo reci frendici da je nervozna😱 svjesna sam da su djeca razlicita.
Moja kuma ne puno ispitivala sto sam i kako radila i rekla je da ce i ona tako...ali kad se bebica rodila lakse je bilo spavati s njom, uvela je ad jer je kao beba gladna i na kraju sve kontra da joj je bilo 10 puta teze😂 a zamisli da sam joj jos ja pametovat pocela😂 umjesto toga sam joj ponudila pomoc kao prava frendica oko kuce a i malene jer mi je kumce pa sam joj je znala pricuvati da si obavi nesto ili jednostavno popije kavu u miru, a ne likovat nad tudom nesrecom😔
Evo moje trece je slicnog ritma spavanja ko i ovi dvoje...ali zato voli zaspat kraj meneeeee...pomucit cu se s tim sigurno narednih mjeseci jer ja ne mogu bezbriznovspavati u krevetu s bebom. Strah me da je ne zgnjecimo, da je s poplunom ne poklopimo i slucno😱
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Zene drage nemojte nikome sutiti...samo svoje zivceke unistavate! Cuvajte se i ne zamarajte se previse s onim na sto ne mozete utjecati.
Sto se tice dojenja u trudnoci znam samo da su hormoni drugacije poslozeni za vrijeme dojenja nego u trudnoci i da dohenje moze izazvati kontrakcije maternice koje nisu dobre za plod ako je zena trudna...zbog toga se cesto piju hormonski dodaci u trudnoci u kojoj se zena ipak odlucila dojiti. Za nutrijente ne znam. Moja frendica je dojila u drugoj trudnoci ali pila je hormone jos neke i to je kao rizicno za trudnocu pa je odluka na majci sto ce i kako.
Sto se tice jos djece...eto moj osjecaj je takav da mislim da ce biti i cetvrto😂 a gledajuci muza vidim da bi i on😂
Super, KleaIva, na pomisao o cetvrtom Ma tako je! Zasto pametovati?? Ja sam tvoj frendici puno pomogla... i tijekom trudoce i s bebama a ona meni nista... eto... "frendica"...
Kiki, ja ga natrgnem ili u vodi ili ujutro kad ga brisem 😊
V, naaRAVNO da ga iskoristim kad je doma😂😂😂😂😂 Evo danas smo bas generalku napravili 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Super, KleaIva, na pomisao o cetvrtomMa tako je! Zasto pametovati?? Ja sam tvoj frendici puno pomogla… i tijekom trudoce i s bebama a ona meni nista… eto… "frendica"…
Kiki, ja ga natrgnem ili u vodi ili ujutro kad ga brisem 😊
*toj a ne tvoj 🤣🤣🤣🤣
Gdje cete za Docek???
V, ja ti pomalo pocinjem odgovarati ljudima jer vidim da tako zivce sacuvam! I super mi je 😂😂😂😊
Sortiraj odgovore
Najstariji