Treca…ajmeeeee…..pa ja bi izasla van i taj bi dobio svog boga😡😡😡
pa da znaš da je zaslužio da mu jaje s prozora bacim na nj.
Samo nisam stigla se snać
bila sam u tvrdom snu, dok je on pozvonio (ili ona, tko zna!) tih 3-4sec, taman smo se skočili mm i ja, gledamo tko je, crna noć kroz roletne ne prolazi svjetlo znači nije nit 7....i onda mm instiktivno pritisnio da otvori (da ne zvoni više) a nismo ni skužili tko je, roletne spuštene, šta ćeš sad još ih dizat i dodatno razbuđivat dijete...ali kad sam došla sebi, promislila sam kako ga je trebalo kaznit....stvarno nisu normalni, tko god da je bio.
žena-majka-carica:)
otisci - barbs i hedge jel možete pofotkat vaš uradak, da vidim kako to stvarno izgleda? ono na reklami oni stave neki savršeni, kako sigurno ne uspije nikom ispast....
violeta - ja bih psića ako nije prodan tj ako ga bubamara neće (vidim da je maslacak odustala) znači 150kn plus poštarina jel tak :)
i čitajući vas cure vidim da je i diego zezao ovih dana i Leon....to nam je garant onaj skok s 3mjeseca svima
jer i moja je za*ebana ima 5dana, sinoć smo najranije zaspali od zadnjih dana i to u 22.15h.....cili dan bude budna
evo jučer (tj sad je to već "prekjučer" jer je evo novi dan)
od 8am do 23.50h nije odspavala nego 2 ture po 10min.......ja sam već bila živčana luuudo.
A danas (tj jučer....petak) sam skontala da će opet isto ponovit po danu pa sam legla uz nju, spavala je sa sisom u ustima 2 ure. Čim sam se ja makla da ustanem, evo ti nje u 30sec se probudila i ona za mnom.....to joj je bilo jedino dnevno spavanje....do 22h
Znači da ja nisam s njom legla tako, garant bi ponovila scenarij od dan prije...koma.
Dok recimo onaj "skok" s 3tj i 6tj nisam ni osjetila s njom..
Jutro cure moj L je sinoc u ponoc zaspao i to jedvaaa i u 8h budan ali sad naravno spava jer mu je to malo sto je preko noci spavao. Muz je popizdio jer se mali dero/kreveljio hahaha a ja se smijem, nije ga dugo vidio takvog haha bas mi je bilo smjesno gledat ga, on opasan tajo a ja dobra mama 🤣 kaze on L joj gorit ces samo dok narastes a ja ee neces ti mog sina, mama ce ga cuvat 😁 Lijepo je kad si opusten a djete se krevelji 😁
Treca ajme Mila bas ne spava...naoruzaj se zivcima i proci ce.. tebi je jos teze nego nama iako si iskusnija. A za tog sto je zvonio ma budala nista drugo
Bubamara javi seee za psica ako zelis 😉 Cekam te danas da odlucis, ako ne onda saljem Trecoj 😊 150+pt 😉
Maslacak ma nema problema, nije frka 😉
Barbs i Diego zeza kao Leon i Mila hehe malci nasi ❤
Dobro jutro😘kavica.....treca,i mi imamo parlafon i to bude zvonjave od jutra do mraka i zvala naseg prijatelja majstora i on nam ga je smanjio😊zeznut skok u devetom tjednu bit ce mi veselo😥prekrasan je dan jos malo pa u setnju
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
nije baš idealno, ali puno bolje od onog što sam sama radila... XD xD
nije baš idealno, ali puno bolje od onog što sam sama radila… XD xD
Hed,dobro ti je ispalo
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro!
Mi se sad probudile! 😂😂😂
Pribudila se u 5, jela i mala odspavala ( i ja sa njom do 15do 10. Sad se mazimo na krevetu.
Treca- mojoj E je normalan dan da ne spava vise od 2× po 15 min. Ne spava po danu nista, evo jucer je odspavala 2h pppodne,sokirana sam bila.
Oso kom..
Hedge super je! 😊
Moram sad usisat, spremit, svasta nesto.. divan dan je..sunce przi...sjedim na terasi, pijem kavu, ema si prica u njihaljci 😀 e da mi je svako jutro ovakvo jutro.
Sortiraj odgovore
Najstariji