Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    23. Prosinac 2017. 07:02

sanjchi25

Treca…ajmeeeee…..pa ja bi izasla van i taj bi dobio svog boga😡😡😡

pa da znaš da je zaslužio da mu jaje s prozora bacim na nj.
    Samo nisam stigla se snać
    bila sam u tvrdom snu, dok je on pozvonio (ili ona, tko zna!) tih 3-4sec, taman smo se skočili mm i ja, gledamo tko je, crna noć kroz roletne ne prolazi svjetlo znači nije nit 7....i onda mm instiktivno pritisnio da otvori (da ne zvoni više) a nismo ni skužili tko je, roletne spuštene, šta ćeš sad još ih dizat i dodatno razbuđivat dijete...ali kad sam došla sebi, promislila sam kako ga je trebalo kaznit....stvarno nisu normalni, tko god da je bio.

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    23. Prosinac 2017. 07:04

otisci - barbs i hedge jel možete pofotkat vaš uradak, da vidim kako to stvarno izgleda? ono na reklami oni stave neki savršeni, kako sigurno ne uspije nikom ispast....
    violeta - ja bih psića ako nije prodan tj ako ga bubamara neće (vidim da je maslacak odustala) znači 150kn plus poštarina jel tak :)

treca_sreca
    23. Prosinac 2017. 07:12

i čitajući vas cure vidim da je i diego zezao ovih dana i Leon....to nam je garant onaj skok s 3mjeseca svima
    jer i moja je za*ebana ima 5dana, sinoć smo najranije zaspali od zadnjih dana i to u 22.15h.....cili dan bude budna
    evo jučer (tj sad je to već "prekjučer" jer je evo novi dan)
    od 8am do 23.50h nije odspavala nego 2 ture po 10min.......ja sam već bila živčana luuudo.
    A danas (tj jučer....petak) sam skontala da će opet isto ponovit po danu pa sam legla uz nju, spavala je sa sisom u ustima 2 ure. Čim sam se ja makla da ustanem, evo ti nje u 30sec se probudila i ona za mnom.....to joj je bilo jedino dnevno spavanje....do 22h
    Znači da ja nisam s njom legla tako, garant bi ponovila scenarij od dan prije...koma.
    Dok recimo onaj "skok" s 3tj i 6tj nisam ni osjetila s njom..

violeta1
    23. Prosinac 2017. 09:12

Jutro cure moj L je sinoc u ponoc zaspao i to jedvaaa i u 8h budan ali sad naravno spava jer mu je to malo sto je preko noci spavao. Muz je popizdio jer se mali dero/kreveljio hahaha a ja se smijem, nije ga dugo vidio takvog haha bas mi je bilo smjesno gledat ga, on opasan tajo a ja dobra mama 🤣 kaze on L joj gorit ces samo dok narastes a ja ee neces ti mog sina, mama ce ga cuvat 😁 Lijepo je kad si opusten a djete se krevelji 😁
    Treca ajme Mila bas ne spava...naoruzaj se zivcima i proci ce.. tebi je jos teze nego nama iako si iskusnija. A za tog sto je zvonio ma budala nista drugo
    Bubamara javi seee za psica ako zelis 😉 Cekam te danas da odlucis, ako ne onda saljem Trecoj 😊 150+pt 😉

violeta1
    23. Prosinac 2017. 09:13

Maslacak ma nema problema, nije frka 😉
    Barbs i Diego zeza kao Leon i Mila hehe malci nasi ❤

• Barbi13
    23. Prosinac 2017. 09:40

Dobro jutro😘kavica.....treca,i mi imamo parlafon i to bude zvonjave od jutra do mraka i zvala naseg prijatelja majstora i on nam ga je smanjio😊zeznut skok u devetom tjednu bit ce mi veselo😥prekrasan je dan jos malo pa u setnju

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Barkleys
    23. Prosinac 2017. 09:53

nije baš idealno, ali puno bolje od onog što sam sama radila... XD xD 

• Barbi13
    23. Prosinac 2017. 10:03

Hedgehog

nije baš idealno, ali puno bolje od onog što sam sama radila… XD xD

Hed,dobro ti je ispalo

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    23. Prosinac 2017. 10:31

Jutro!
     Mi se sad probudile! 😂😂😂
    Pribudila se u 5, jela i mala odspavala ( i ja sa njom do 15do 10. Sad se mazimo na krevetu. 
    Treca- mojoj E je normalan dan da ne spava vise od 2× po 15 min. Ne spava po danu nista, evo jucer je odspavala 2h pppodne,sokirana sam bila. 

I_me
    23. Prosinac 2017. 10:34

Oso kom..
    Hedge super je! 😊
    Moram sad usisat, spremit, svasta nesto.. divan dan je..sunce przi...sjedim na terasi, pijem kavu, ema si prica u njihaljci 😀 e da mi je svako jutro ovakvo jutro.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.