Sto se tice crkve- ja imam sve sakramente i odgojena u obitelji gdje se svake nedjelje ide u crkvu, svi blagdani. Zavrsila isusovacku gimnaziju, isla na seminare, pi*** licke..ugl..
Sto sam starija to mi sve manje i manje ima smisla tako da sam jednostavno prije cca 10 god prestala sve prakticirat i ici u crkvu.
Jednostavmo ne vjerujem. A jako sam se trudila da shvatim neke stvari..
Postujem i ne umanjujem niciju vjeru a apsolutno sr slazem da ici u crkvu nista ne predstavlja. Ne mora se stajati u prvom redu i klecati. Kako sam ja shvatila, bitno je kako se ti osjecas u dusi a pomolio se ti u crkvi,kod kuce ili na ulici je manje bitno. I mislim da su to pravi vjernici koji prqkticiraju svoju vjeru.
Jooj pa kad vidim sta sve vi napravite ja pola toga ne stignem...evo npr danas od jutra nije 5 min spavala, izasle van i spavala cijelo vrijeme, kad smo usle u kucu budna....znaci ako mi ona ne spava cijeli dan a 90% vremena je tako je ne stignem ni normalan rucak napraviti, cistim na rate svaki dan nesto, a o kolacima ni ne sanjam...bas frustrira ponekad ali sta je tu je... baby gym, ljuljacka minutu stoji unutra.
Bitno da ja trazim recepte za za kolace po internetu
Sretna tnx za info, bas sam isla gledati i stvarno brdo recepata i svi razliciti...domacicu pratim na fb i probam s njenim receptom, ona dosta pojednostavi sve sto mi je super.
Samo da vam se pohvalim. Uspjela sam otiske. L na sisi, a muž je uzima otiske nogice. Nije ni trznula. XD
Samo da vam se pohvalim. Uspjela sam otiske. L na sisi, a muž je uzima otiske nogice. Nije ni trznula. XD
Bravo! 😊
Marijana i ja imam s7 ali nemam pjma za tu opciju za svjetlo, kak to napravis? Inace meni na mobu najbitnija slika i brzina ostalo nemam pojma
Violeta postavke -> zaslon -> filtar plavog svjetla (mora biti ukljuceno)
Mamisita, potpis na Sretnin komentar!!! Ni ja ne bih puuuuni toga usphela napravit da ne spava!
Kiki, kolac izgleda fino 😋
Klea, super za keksice i odlazak na skolski domjenak. I ja osjetim kad bi se mogao probuditi... po cicama 😂😂😂😂😂
Kod nas luuudi dan, naplanirala sam napacati meso i ribu za ove dane, a V ceeeendrav ko nikad. Cak sam isla sa njim do ducana da ga proluftam, pa obicno mastavi spavati nakon setnja al danas vriska cim smo dosli pred ulaz u kucu. Pa sam ga jos sat i pol nanasala i 2 put presvlacila jer se zaslinil i sad sam ga nahranila i odmah zapajkil i ja sa njim u narucju zadrijemala sjedecki. Uglavnom, nista nisam napravila, na hodniku mi cijelo popodne kosara sa vesom opranim.😣
Violeta ja ti imam za prodati novu Manducinu klokanicu ako si zainteresirana? Imamo dvije, a V ne zeli niti u jednu.😅
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji