Cure meni danas mlijeka nista za izdojit. Mali je kao inace na sisi, nista drugacije, ali ja niti iz jedne ne mogu lijepo izdojit, doslovno 3 kapi izade. 😔 Uvijek mi je bilo vise, spricalo je. A nista nismo mjenjali. Bas me zanima sta ce bit sutra. Voljela bih ga dojiti jos makar 3mj.

Treca super za pregled i Mila lijepo napreduje, neka se deblja samo 😊😊 I jos malo Mila i Leon imaju velikih 3mj😊😊😊😊 Ajmeee kako vrijeme leti. Kad se sjetim ovog doba prije tri mjeseca hahahha grizla si ruku od bolova 🤤 i onda za 2 i pol sata stigo malisa moj ❤

Cure meni danas mlijeka nista za izdojit. Mali je kao inace na sisi, nista drugacije, ali ja niti iz jedne ne mogu lijepo izdojit, doslovno 3 kapi izade. 😔 Uvijek mi je bilo vise, spricalo je. A nista nismo mjenjali. Bas me zanima sta ce bit sutra. Voljela bih ga dojiti jos makar 3mj.
Violeta to je nemoguce 🤢🤢
Kak izdajas?? Ja sam pocels izdajati rucno. Ne bi vjerovala ide brze i lakse nego izdajalicom i ne unistavaju se bradavice. Ide brze zbog refleksa otpustanja mlijeka a i gravitacija cini svoje. Fora je da izdajas na stojecki nagnuvsi se naprijed i istodobno izdajas obje (onak ko krava kad se doji bozemeprosti hahah btw zbog toga me mm zove Muma a ne mama 😂😂😂). Pokusaj!
Ajme da, već 3 mjeseca. Sretno tromjesečje! Meni se čini da nama vrijeme sporo, ali eto i mi ćemo u utorak prvih mjesec dana. *. *
Pozdrav mame..dugo se nisam javljala,ali vas pratim koliko stignem..Mila i ja smo skoro cijele dane same pa nist ne stignem..ona je super😍
Imam pitanje u vezi lohija,do kad ste vi krvarile?meni je prije par dana proslo tih 40 dana i vec mi je skoro sve bilo stalo,ali sad vec dva dana mi ide svjeza crvena krv pa me malo strah..pregled imam tek iduci tj

Violeta a mozda ti se jednostavno stvorila ponuda ekvivalentna potraznji pa nemas viskova... 🤔 to ne znaci da gubis mlijeko. Vidis L po pelenama da je zadovoljan i sit.
Pozdrav mame..dugo se nisam javljala,ali vas pratim koliko stignem..Mila i ja smo skoro cijele dane same pa nist ne stignem..ona je super😍
Imam pitanje u vezi lohija,do kad ste vi krvarile?meni je prije par dana proslo tih 40 dana i vec mi je skoro sve bilo stalo,ali sad vec dva dana mi ide svjeza crvena krv pa me malo strah..pregled imam tek iduci tj
Mozda je menga?! Znam da nihe pravilo, ali jel dojis? Ja sam 6tj krvarila, i jos nisam dobila mengu
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji