Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    23. Prosinac 2017. 13:32

Imam osjecaj da ce iduce nadoknadit i za sebe i za seku..😂😂😂😂😂😂😂

Sustići će tebe karma kad tad XD XD XD 

Barkleys
    23. Prosinac 2017. 13:33

Hedgehog

Imam osjecaj da ce iduce nadoknadit i za sebe i za seku..😂😂😂😂😂😂😂

Sustići će tebe karma kad tad XD XD XD

Ovo je bilo za Sanjchi. Krivo mi je citiralo -. - 

violeta1
    23. Prosinac 2017. 15:16

Bubamara ok 😉 Treca ce ga uzeti. I fora slikica 😉 kod nas je danas toplo ali ja sam u guzvi i sad sam mali stala pa vas citam i krivo mi je sto nismo isli van, ali sutra cemo ako bude lijepo kao danas. 
    Sanjchi maslinovo ulje mozes ja s tim mazem. 
    Ja sam danas cijeli dan u guzvi, generalka kuce, pa isla kod mojih, pa do frendice i nisam kod nje ulazila vec bila vani (jer mi njena mama ide malo na k... s komentarima a i mali i ja kad smo bili kod njs na rodosu, mami doso komsija i ona pusti da pusi, mali i ja smo odmah osli) i da bih mama njena izasla van i gleda u mene u cudenju ajmeeeee bozeee vidi je, kolka si. Kaze ona meni, zena koja ima 100kg 🤤 a frendica koja je grada kao Treca sreca i sad je trudna i bas je zgodna i dobra mi je frendica nikad se nije sprdala na moju kilazu. Ja sam samo se nasmijala..sta drugo mogu ufff! 
    Jos mi je ostalo kupatilo i gotova sam. 😊

• Dena1009
    23. Prosinac 2017. 16:03

Curke, ja sam uspijela danas pripremiti rucak za naredna 2 dana, samo bacim u pecnicu, kak sam spretna jos ce i to zagorijeti😥 Kod nas sve nesto u dalmatinskom stihu😁 V i dalje njorgaaa bas je nezadovoljan zadnja 2 dana, al dobro, nije ko jucer, uspijela sam nesta napraviti ☺ Malo prije nisam znala kak da ga umirim pa sam uzela gitaru i bil je zadivljen🤣 a jucer ga hipnotizirao kinder pingvin 😅
    Ja vam uopce neznam kak se krecu cijene klokanica? Jel ste mozda gledale kod nas?  Znam da ne mogu traziti kolko sam platila, al ipak nije koristena pa bih htijela bar neke novce nadoknaditi. Ne bih htojela bas sad bubnuti nesta nerazumno. Ima netko da prati cijene? 

url=https://lilypie.com]

Aurora1611
    23. Prosinac 2017. 16:08

Uhhh Dena ja ti ne znam, cijena zbilja ima svakakvih od 300 kn pa do 1,500-2,000 sigurno ima i skupljih! A gle ti stavi na sta bi pristala pa se mozda netko od nas odluci

violeta1
    23. Prosinac 2017. 16:27

Aurora1611

Uhhh Dena ja ti ne znam, cijena zbilja ima svakakvih od 300 kn pa do 1,500-2,000 sigurno ima i skupljih! A gle ti stavi na sta bi pristala pa se mozda netko od nas odluci

Tako je. Ja sam sebi neku cifru odredila max. Makar i polovnu ali da valja 😊 jer nije bas da bih dala previse pa da mi mali nece. A moram mjenjat i okvir za naocale i dioptriju a to ce me izac sigurno 2000kn minimalno 😔 jaoo jos i veliki servis auta u 1 mj ajmeee komaaaaa

violeta1
    23. Prosinac 2017. 18:34

Treca i iskusne mame sta kazete na loco lobo clic&go ili mei tai loco lobo nosiljku? Ima sad akcija pa ne znam

Marijana12345
    23. Prosinac 2017. 19:39

mamisita27

Sanjchi, i nama je od nekidan pocela kakti takva neka lagana tjemenica kod K, malo mu se ljusti kosa.
    Znaci uzmem obicno maslinovo ulje, tipa Zvjezdino , s kojim kuham inace i suhu tetru. Malo namocim ulja na tetru i lagano prodem po kosi?
    Nisam stigla sve zaostatke procitat, nemojte se ljutit, radila sam kolace😜😜😜😜😁

Sanjchi i Mamasita ja uzmem na prste obicno jestivo maslinovo ulje i utrljam prstima na ta mjesta gje je tjemenica. Kad malo omekani uzmem tetricu i lagano protrljam. Pocet ce se ljustiti.
    Dena Ergobaby je kod nas u HR oko 1000-1100kn, ona nova linija s prozracnom mrezicom je malo skuplja. Posto je Mancuca cjenovno u rangu malo ispod Ergobabyja, mozes se eto ravnati po tome i tako odrediti cijenu. Uvijek mozes spustati ako ne bude zainteresiranih. Stavi obavijest i u jesenskw i proljetne bebe. 

barbs
    23. Prosinac 2017. 20:45

Heeej mamiceee.. strah me pogledati KOLIKO str sam u zaostatku  danas smo od jutra aktivni... isli smo muz i ja kupiti poklone, pa s Diegom u setnju, pa rucak, pa eto, kolaci su se pravili... Sad je muz na roodjendanu  s muskim drustvom a Diego je eto zaspao... 10min... rekord... Moguce da je komitis... od 15.30 nije spavao... Drzite fige da to poteaje Hahahahahha

barbs
    23. Prosinac 2017. 20:59

Ooohooo vidim da nemam puno zaostatka.
    Ja cu sutra oprati kosu jer muz je isao na rockas tako da sam.iskoristila dok je doma da se tusnem jer kolace sam trebala dovrsiti. Sutra cemo se setati.😉😉😉
    Kod nas je isto jako lijepo vrijeme al vlaaaagaaaa je bila. Nista mi se roba nije osusila. grozno...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.